Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Peti, sveikinu clap.gif

Mergaitės, vakar stumdžiau laiką IKI, tai pasistvėriau prietarų enciklopediją (geras, net nežinojau, kad ir tokia būna lotuliukas.gif ) o ten - toks prietaras: jei įsimylėjėliai pamato gandrą - greitu laiku susilauks leliuko biggrin.gif Tai išvada - reik rankutėm susikibus drožt ieškot gandrų mirksiukas.gif
Atsakyti
PETI, nuostabu, kaip fainai, kad gretos mažėja, o nėštukių sąrašėlis didėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 10, 13:57)

Mergaitės, vakar stumdžiau laiką IKI, tai pasistvėriau prietarų enciklopediją (geras, net nežinojau, kad ir tokia būna  lotuliukas.gif ) o ten - toks prietaras: jei įsimylėjėliai pamato gandrą - greitu laiku susilauks leliuko  biggrin.gif  Tai išvada - reik rankutėm susikibus drožt ieškot gandrų  mirksiukas.gif

sako kad butinai reik pamatyt skrendanti, tada atskris. As siemet maciau, va paziuresim ar prietarais verta tiket ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 10, 14:57)
Peti, sveikinu  clap.gif

Mergaitės, vakar stumdžiau laiką IKI, tai pasistvėriau prietarų enciklopediją (geras, net nežinojau, kad ir tokia būna  lotuliukas.gif ) o ten - toks prietaras: jei įsimylėjėliai pamato gandrą - greitu laiku susilauks leliuko  biggrin.gif  Tai išvada - reik rankutėm susikibus drožt ieškot gandrų  mirksiukas.gif

As sy pavasari pirma karta gyvenime du kartus maciau kaip gandrai lizde smileysex.gif dare... lotuliukas.gif
Sumasciau, kad tai zenklas !!! Gal si gandru sezona pavyks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 05 10, 15:03)
sako kad butinai reik pamatyt skrendanti, tada atskris. As siemet maciau, va paziuresim ar prietarais verta tiket ax.gif  biggrin.gif

Gali būti, kad turi būti skrendantis, nepamenu blush2.gif Rašydama dar ir pagalvojau, kag lygtai rašė apie skrendantį biggrin.gif

QUOTE(Babulka @ 2006 05 10, 15:08)
As sy pavasari pirma karta gyvenime du kartus maciau kaip gandrai lizde  smileysex.gif dare... lotuliukas.gif
Sumasciau, kad tai zenklas !!! Gal si gandru sezona pavyks  lotuliukas.gif

Reikia, kad abu kartu pamatytumėt mirksiukas.gif Ryt varysim su vyru gaudyt gandrų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 05 10, 12:30)
As maciau siandien Laiminga mus skaite 4u.gif

Laiminga atsikonspiravo. biggrin.gif

Paskaitau forumą vos ne kasdien, ale vis parašyt neprisiruošiu per tuos pavasarinius darbus. Ir labai džiugiai stebiu, kad vos ne kasdien atsiranda po naują nėštukę.

O vat aš supsichavau ir nutariau dar vietoj IVF pasidaryt pačią paskutiniausią IUI, todėl, svajuke, brauk mane iš IVF sąrašo. blush2.gif Net nebežinau, kas čia šovė man galvon, susibalamutijau visiškai. Gal negaliu IVF'ui ryžtis?

Bet va po šitos IUI tai jau tikrai viskas - darysiuosi IVF. Gal pailsėsiu per vasarą, atsigausiu ir pasiryšiu vieną kartą. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 10, 13:57)

Aš šiemet pamačiau visą šeimynėlę - du gandrus ir du gandriukus. Tiesa, iš medžio padarytus, nuspalvotus ir į aukštą stulpą įkeltus, ale atrodė kaip gyvi. biggrin.gif tongue.gif

Tai su vyru šitą "ženklą" taip išsiaiškinom: kadangi su gandriukais - tai turėsim ir mes, kadangi gandriukai du - tai ir mūsų bus du, o kadangi gandriukai dirbtiniai - tai ir mūsiškiai bus po dirbtinio apvaisinimo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Laiminga, labai linkiu negrįžti į IVF'o skyrelį. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 05 10, 13:56)
Chiara, kaip gyvenimas jaunas?  mirksiukas.gif kaip nuotaikos?  4u.gif

Suprantu, kad visada gali buti ir blogiau, bet dabar nenuotaika tikra mirksiukas.gif
Pradejo panaseti i nervini issekima. Naktimis nemiegu, darbe sedziu uztinusi, kolegos bijo net prieiti. Kur tik ka darau, ten "provalas" doh.gif
Amerikonai nepratese vizos, mol vaikas pilnametis, akcijas pardavei, tai ka - pasilikti Amerikej susiruosei? Is pasiutimo vos nesprogau. O diedas salia, pas kita darbuotoja, ramiai sau prasitese. Nu, glushu kompanija, ne kitaip. Arba tycia norejo atostogas sugadinti.
Vaistu dar neuzsakiau, pati irgi nebuvau. Pirmai progai pasitaikius, abiem su Euromergele vistiek suroganizuosiu.
Papildyta:
QUOTE(Babulka @ 2006 05 10, 14:08)
As sy pavasari pirma karta gyvenime du kartus maciau kaip gandrai lizde  smileysex.gif dare... lotuliukas.gif

Arba reiskia, kad jums pavyks smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi, Chiara, kaip čia taip dabar... nepasiduok tik, nepasiduok... gal kokių vitaminų pavartoti tau reikėtų. vat aš pradėjau vienus tokius gerti, tai akys ant kaktos nuo energijos pertekliaus nuolat lipa. tai man nuo to toks kaifas, nes seniau su savo nuliniu spaudimu nuolat pridvėsus vaikščiojau. doh.gif

be to, ryškiai gal reikia jau meet'ą daryti prasiblaškymui. o tai ir mane kažkaip ant ilgesio šiandien patraukė. reikia eiti šokolado suvalgyti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Chiara pirmiausiai noreciau, kad pasirupintum savim ir savo emocine-psichine busena smile.gif nesiparink mergyt, tau labai tinka shypsena zhinok wink.gif

QUOTE(Chiara @ 2006 05 10, 16:27)
Suprantu, kad visada gali buti ir blogiau, bet dabar nenuotaika tikra  Vaistu dar neuzsakiau, pati irgi nebuvau. Pirmai progai pasitaikius, abiem su Euromergele vistiek suroganizuosiu.
Papildyta:
Arba reiskia, kad jums pavyks  smileysex.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
Shita gi...nuziurejau valakampiuose laukokabake atokesni apskrita staliuka-namuka smile.gif mazhna pasedet, pailset, paplepet, gamta pakvepuot, is kitu pasijuokt, kojas upej pamirkyt...saslyko skanaus paragaut..vynelio kokio pagurkshnot.. (pamaniau kad ne i tema...bet norejau dar prirashyti, kad i diedus sportuojancius paziuret..bet jauciu niekam cia nerupi... smile.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 05 10, 16:30)
be to, ryškiai gal reikia jau meet'ą daryti prasiblaškymui. o tai ir mane kažkaip ant ilgesio šiandien patraukė. reikia eiti šokolado suvalgyti.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Davai, mergos, organizuokit susitikimą, aš irgi labai jau noriu...o gamtoj iš viso būtų super...

Chiara, ko tai man labai primena mano būseną, kai ilgai ir beviltiškai laukiau, kada gi man atsiras kokių babkių ivf-ui....irgi nemiga ir nuolatinis nerimas kamavo....man labai labai padėjo masažas ir raminamuosius, aišku, gėriau kurį laiką.
Atsakyti
Gal reiktu jau prikelti tema "Vilniaus susitikimai" smile.gif mislijau siandien susitiktume, bet rodos nepavyks, galime ateinanti treciadieni, jeigu oras bus nuostabus. Jeigu tiks valakampiai, galesiu uzsakyti ta staliuka-namuka.

QUOTE(Daiva @ 2006 05 10, 16:44)
Davai, mergos, organizuokit susitikimą, aš irgi labai jau noriu...o gamtoj iš viso būtų super...

Atsakyti