Peti, sveikinu
Mergaitės, vakar stumdžiau laiką IKI, tai pasistvėriau prietarų enciklopediją (geras, net nežinojau, kad ir tokia būna ) o ten - toks prietaras: jei įsimylėjėliai pamato gandrą - greitu laiku susilauks leliuko Tai išvada - reik rankutėm susikibus drožt ieškot gandrų
PETI, nuostabu, kaip fainai, kad gretos mažėja, o nėštukių sąrašėlis didėja
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 10, 13:57)
Mergaitės, vakar stumdžiau laiką IKI, tai pasistvėriau prietarų enciklopediją (geras, net nežinojau, kad ir tokia būna ) o ten - toks prietaras: jei įsimylėjėliai pamato gandrą - greitu laiku susilauks leliuko Tai išvada - reik rankutėm susikibus drožt ieškot gandrų
sako kad butinai reik pamatyt skrendanti, tada atskris. As siemet maciau, va paziuresim ar prietarais verta tiket
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 10, 14:57)
Peti, sveikinu
As sy pavasari pirma karta gyvenime du kartus maciau kaip gandrai lizde dare...
Sumasciau, kad tai zenklas !!! Gal si gandru sezona pavyks
QUOTE(murmur @ 2006 05 10, 15:03)
sako kad butinai reik pamatyt skrendanti, tada atskris. As siemet maciau, va paziuresim ar prietarais verta tiket
Gali būti, kad turi būti skrendantis, nepamenu Rašydama dar ir pagalvojau, kag lygtai rašė apie skrendantį
QUOTE(Babulka @ 2006 05 10, 15:08)
As sy pavasari pirma karta gyvenime du kartus maciau kaip gandrai lizde dare...
Reikia, kad abu kartu pamatytumėt Ryt varysim su vyru gaudyt gandrų
QUOTE(linasi @ 2006 05 10, 12:30)
As maciau siandien Laiminga mus skaite
Laiminga atsikonspiravo.
Paskaitau forumą vos ne kasdien, ale vis parašyt neprisiruošiu per tuos pavasarinius darbus. Ir labai džiugiai stebiu, kad vos ne kasdien atsiranda po naują nėštukę.
O vat aš supsichavau ir nutariau dar vietoj IVF pasidaryt pačią paskutiniausią IUI, todėl, svajuke, brauk mane iš IVF sąrašo. Net nebežinau, kas čia šovė man galvon, susibalamutijau visiškai. Gal negaliu IVF'ui ryžtis?
Bet va po šitos IUI tai jau tikrai viskas - darysiuosi IVF. Gal pailsėsiu per vasarą, atsigausiu ir pasiryšiu vieną kartą.
Papildyta:
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 10, 13:57)
Aš šiemet pamačiau visą šeimynėlę - du gandrus ir du gandriukus. Tiesa, iš medžio padarytus, nuspalvotus ir į aukštą stulpą įkeltus, ale atrodė kaip gyvi.
Tai su vyru šitą "ženklą" taip išsiaiškinom: kadangi su gandriukais - tai turėsim ir mes, kadangi gandriukai du - tai ir mūsų bus du, o kadangi gandriukai dirbtiniai - tai ir mūsiškiai bus po dirbtinio apvaisinimo...
QUOTE(svajukė @ 2006 05 10, 13:56)
Chiara, kaip gyvenimas jaunas? kaip nuotaikos?
Suprantu, kad visada gali buti ir blogiau, bet dabar nenuotaika tikra
Pradejo panaseti i nervini issekima. Naktimis nemiegu, darbe sedziu uztinusi, kolegos bijo net prieiti. Kur tik ka darau, ten "provalas"
Amerikonai nepratese vizos, mol vaikas pilnametis, akcijas pardavei, tai ka - pasilikti Amerikej susiruosei? Is pasiutimo vos nesprogau. O diedas salia, pas kita darbuotoja, ramiai sau prasitese. Nu, glushu kompanija, ne kitaip. Arba tycia norejo atostogas sugadinti.
Vaistu dar neuzsakiau, pati irgi nebuvau. Pirmai progai pasitaikius, abiem su Euromergele vistiek suroganizuosiu.
Papildyta:
QUOTE(Babulka @ 2006 05 10, 14:08)
Arba reiskia, kad jums pavyks
oi, Chiara, kaip čia taip dabar... nepasiduok tik, nepasiduok... gal kokių vitaminų pavartoti tau reikėtų. vat aš pradėjau vienus tokius gerti, tai akys ant kaktos nuo energijos pertekliaus nuolat lipa. tai man nuo to toks kaifas, nes seniau su savo nuliniu spaudimu nuolat pridvėsus vaikščiojau.
be to, ryškiai gal reikia jau meet'ą daryti prasiblaškymui. o tai ir mane kažkaip ant ilgesio šiandien patraukė. reikia eiti šokolado suvalgyti.
be to, ryškiai gal reikia jau meet'ą daryti prasiblaškymui. o tai ir mane kažkaip ant ilgesio šiandien patraukė. reikia eiti šokolado suvalgyti.
Chiara pirmiausiai noreciau, kad pasirupintum savim ir savo emocine-psichine busena nesiparink mergyt, tau labai tinka shypsena zhinok
Papildyta:
Shita gi...nuziurejau valakampiuose laukokabake atokesni apskrita staliuka-namuka mazhna pasedet, pailset, paplepet, gamta pakvepuot, is kitu pasijuokt, kojas upej pamirkyt...saslyko skanaus paragaut..vynelio kokio pagurkshnot.. (pamaniau kad ne i tema...bet norejau dar prirashyti, kad i diedus sportuojancius paziuret..bet jauciu niekam cia nerupi...
QUOTE(Chiara @ 2006 05 10, 16:27)
Suprantu, kad visada gali buti ir blogiau, bet dabar nenuotaika tikra Vaistu dar neuzsakiau, pati irgi nebuvau. Pirmai progai pasitaikius, abiem su Euromergele vistiek suroganizuosiu.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Shita gi...nuziurejau valakampiuose laukokabake atokesni apskrita staliuka-namuka mazhna pasedet, pailset, paplepet, gamta pakvepuot, is kitu pasijuokt, kojas upej pamirkyt...saslyko skanaus paragaut..vynelio kokio pagurkshnot.. (pamaniau kad ne i tema...bet norejau dar prirashyti, kad i diedus sportuojancius paziuret..bet jauciu niekam cia nerupi...
QUOTE(svajukė @ 2006 05 10, 16:30)
Davai, mergos, organizuokit susitikimą, aš irgi labai jau noriu...o gamtoj iš viso būtų super...
Chiara, ko tai man labai primena mano būseną, kai ilgai ir beviltiškai laukiau, kada gi man atsiras kokių babkių ivf-ui....irgi nemiga ir nuolatinis nerimas kamavo....man labai labai padėjo masažas ir raminamuosius, aišku, gėriau kurį laiką.
Chiara, ko tai man labai primena mano būseną, kai ilgai ir beviltiškai laukiau, kada gi man atsiras kokių babkių ivf-ui....irgi nemiga ir nuolatinis nerimas kamavo....man labai labai padėjo masažas ir raminamuosius, aišku, gėriau kurį laiką.
Gal reiktu jau prikelti tema "Vilniaus susitikimai" mislijau siandien susitiktume, bet rodos nepavyks, galime ateinanti treciadieni, jeigu oras bus nuostabus. Jeigu tiks valakampiai, galesiu uzsakyti ta staliuka-namuka.
QUOTE(Daiva @ 2006 05 10, 16:44)
Davai, mergos, organizuokit susitikimą, aš irgi labai jau noriu...o gamtoj iš viso būtų super...