Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renata M @ 2006 05 09, 21:25)
labai džiaugiamės su tavim wub.gif sėkmingo ir ramaus nėštumo 4u.gif tai lelius tik vienas g.gif

Vienas, bet užtai stiprus bus smile.gif
Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 09 gegužės 2006 - 21:27
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 09, 21:27)
Vienas, bet užtai stiprus bus smile.gif
Ačiū už palaikymą 4u.gif

nu ką gi, teks pradžiai pasitenkinti vienu leliumi lotuliukas.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 09, 20:56)
Linasi, žiauriai žiauriai apmaudu...Man tik klausimas kilo - jei priaugo daug folikulų, tai ką jie taip ir liks spontaniškai ovuliuoti, ar nebus tau kokių problemų dėl to su sveikatėle g.gif

Gydytoja, sake, kad palikti dabar viskas kaip yra blink.gif . Na jei bus blogai skambinsiu gydytojai. mirksiukas.gif Nu negasdinkit manes fear.gif
Atsakyti
Sveikinu merginos kurios jau nestuke.gif sulauke stebukliuko ir linkiu visoms sekmes 4u.gif noreciau pasiguosti : o man pirma stimuliacija nepavyko nors uzaugo folikulai iki 20 , bet visdelto atejo mano dienos cray.gif nu ka ir vel eisiu pas daktare ir vel kazka galvosim!!!! sekmes visoms, nusirdziausi sveikinimai ir palinkejimai dideles istvermes merginoms!!!! wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, šį rytą dar palikau savo mažiukus embrioniukus klinikoje rolleyes.gif Atvažiavau ryte, o man sako, varyk namo šiandien nesodinsime, nes visi labai jau vienodi, nežinome, kurie geriausi. Rytoj ryte turėtų matytis, kurie sparčiau ir geriau dalinasi. Tai gi procedūra nukelta doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
noriu pranešti savo geras naujienas. Vakar pasidariau HCG. 12d. - 53,4. Dar bijau patikėti, bet manau šį kartą jau pavyko. Prieš tai naktį sapnavau, kad aš jau įtraukta į sąrašą: Pačiupo gandrą. Prabudau ir matau akyse: PETI. Nors kai reikėjo skambinti dėl rezultato, galvojau, kad apalpsiu.
Visada skaičiau šį skyrelį. Tyliai liūdėjau dėl nesėkmių, saulė skaisčiau pradėdavo šviesti nuo Jūsų pasisekimų. Širdimi visada buvau su Jumis visomis. Skaitydama šį skyrelį, pasiryžau dar vienam IVF. Tad labai ačiū, kad Jūs esate.
O pradedančiom, ar kartojančiom tvirtai sakau: kai skaitysite, nesvarbu, ar geras, ar blogas naujienas, visada mintyse kartokite: dabar mano eilė sėkmei. Būtinai pavyks, dabar ir aš tuo tikiu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 10, 09:42)
Labas rytas, šį rytą dar palikau savo mažiukus embrioniukus klinikoje rolleyes.gif  Atvažiavau ryte, o man sako, varyk namo šiandien nesodinsime, nes visi labai jau vienodi, nežinome, kurie geriausi. Rytoj ryte turėtų matytis, kurie sparčiau ir geriau dalinasi. Tai gi procedūra nukelta doh.gif

nu tai šaunu, kad visi vienodi, reiškia ir tie paauginti puikūs thumbup.gif

QUOTE(PETI @ 2006 05 10, 09:43)
Sveikutės,
noriu pranešti savo geras naujienas. Vakar pasidariau HCG. 12d. - 53,4.

Šaunu PETI thumbup.gif thumbup.gif
Tau pavyko wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 05 10, 08:43)
Sveikutės,
noriu pranešti savo geras naujienas. Vakar pasidariau HCG. 12d. - 53,4.  Dar bijau patikėti, bet manau šį kartą jau pavyko. Prieš tai naktį sapnavau, kad aš jau įtraukta į sąrašą: Pačiupo gandrą. Prabudau ir matau akyse: PETI. Nors kai reikėjo skambinti dėl rezultato, galvojau, kad apalpsiu.
Visada skaičiau šį skyrelį. Tyliai liūdėjau dėl nesėkmių, saulė skaisčiau pradėdavo šviesti nuo Jūsų pasisekimų. Širdimi visada buvau su Jumis visomis. Skaitydama šį skyrelį, pasiryžau dar vienam IVF. Tad labai ačiū, kad Jūs esate.
O pradedančiom, ar kartojančiom tvirtai sakau: kai skaitysite, nesvarbu, ar geras, ar blogas naujienas, visada mintyse kartokite: dabar mano eilė sėkmei. Būtinai pavyks, dabar ir aš tuo tikiu. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Peti, kokios geros zinios, tuoj apsiverksiu is laimes wub.gif . Sekmes neispasakytos ir saugok save!
Atsakyti
Linasi labai gaila, verysad.gif bet tu laikykis, kitą kartą turėtų jau pasisekti 4u.gif

Peti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas mane irgi 12 dpo buvo panašiai 56. Dabar saugok save ir mažiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 10, 08:42)
Labas rytas, šį rytą dar palikau savo mažiukus embrioniukus klinikoje rolleyes.gif  Atvažiavau ryte, o man sako, varyk namo šiandien nesodinsime, nes visi labai jau vienodi, nežinome, kurie geriausi. Rytoj ryte turėtų matytis, kurie sparčiau ir geriau dalinasi. Tai gi procedūra nukelta doh.gif

Labai geros zinios, kad visi geri! Na palukesi juk iki rytojaus, nors siek tiek galiu isivaizduoti, kaip laikas sutoja 4u.gif Bet kantrybes, sirdele...
Atsakyti
Sveikinu Petti wub.gif Smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 05 10, 08:43)
Sveikutės,
noriu pranešti savo geras naujienas. Vakar pasidariau HCG. 12d. - 53,4.  Dar bijau patikėti, bet manau šį kartą jau pavyko. Prieš tai naktį sapnavau, kad aš jau įtraukta į sąrašą: Pačiupo gandrą. Prabudau ir matau akyse: PETI. Nors kai reikėjo skambinti dėl rezultato, galvojau, kad apalpsiu.
O pradedančiom, ar kartojančiom tvirtai sakau: kai skaitysite, nesvarbu, ar geras, ar blogas naujienas, visada mintyse kartokite: dabar mano eilė sėkmei. Būtinai pavyks, dabar ir aš tuo tikiu. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokios puikios naujienos thumbup.gif Tikrai dabar buvo tavo eilė sėkmei wub.gif
Atsakyti