[quote=Magi,2006 05 09, 11:44]
Sodinimas rytoj ryte Įtariu, paskui net į darbą neisiu Kažkaip norisi ramybės nors vieną dieną
Sekmes dideliausios, Magi. As uz tave taip pat laikysiu kumstukus.
[quote=paiduke,2006 05 09, 12:49]
Magi
Sekmės Tau rytoj įsodinime, laikysiu kumštukus
[/quote]
Ačiū, Paiduke
[quote=linasi,2006 05 09, 12:54]
Sodinimas rytoj ryte Įtariu, paskui net į darbą neisiu Kažkaip norisi ramybės nors vieną dieną
[/quote]
Ačiū, Linasi
Magi
Sekmės Tau rytoj įsodinime, laikysiu kumštukus
[/quote]
Ačiū, Paiduke
[quote=linasi,2006 05 09, 12:54]
[/quote]
Ačiū, Linasi
Sėkmės, Magi
Sodinimas rytoj ryte
Sodinimas rytoj ryte
[quote=euromergele,2006 05 09, 14:33]
Sėkmės, Magi
Sodinimas rytoj ryte
[/quote]
Ant kalno mūrai
Joja lietuvės!
Nu, mergaite, kad tau D... nepagailėtų ir drėbteltų
Sėkmės, Magi
Sodinimas rytoj ryte
[/quote]
Ant kalno mūrai
Joja lietuvės!
Nu, mergaite, kad tau D... nepagailėtų ir drėbteltų
sakai tas diferelinas koki nors poveiki jauciama turi? hm....kazkaip nieko nejauchiu visishkai, tik gal troshku kartais pasidaro o shiaip na turbut ne nuo tu vaistu o nuo pavasario ir veiksmo, o ne laukimo gerai jauchiuosi pradejau fotografuot viska ish eiles..siandien 7 ryto issibaladojau su shuniu i miska..uzsilipau ant auksciausio musu misko kalno ir net atsigulusi visokius ziedelius fotkinau ryto spinduliuose savaitgali medy radau prie upes nugriuvusi ir vezio pazeista, taip graziai izvagotas, fotkinau net zmones stebejosi ka cia ta merga daro prigludus prie medzio paskui diedui liepiau man ji dalimis nupjaut ir parvest prie namo, is to azarto net masina pabraizem....zhodzhiu...romaaaaaaaaantika...........
QUOTE(paiduke @ 2006 05 05, 17:38)
tai šaunu, kad pas Tave daug fizinių jėgų atsirado, aš maniau tas diferelinas labai jau bjaurus, pasirodo, turi ir gerų savybių, bent jau šuniui džiaugsmas
O as turiu nelabai kokiu ziniu. Derlius nemazas, folikulu priauginau oho, bet ju neskaiciavom, nes gleivine 16,6 mm ir kazkas panasaus i polipa matosi. Taigi atidedu savo planus kazkuriam ciklui
Prie viso sito prispazinsiu, prisidirbau nerealiai, o gal ir situacija tokia susidare, gydytoja liepe pirkti 5 Diferilino, as juos nusipirkau, keturias dienas kartu su Gonaliu leidaus, o po to tik viena gonali
Truputi liudna, bet gal taip ir turejo buti.
Papildyta:
Tu saunuole!
Prie viso sito prispazinsiu, prisidirbau nerealiai, o gal ir situacija tokia susidare, gydytoja liepe pirkti 5 Diferilino, as juos nusipirkau, keturias dienas kartu su Gonaliu leidaus, o po to tik viena gonali
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2006 05 09, 15:33)
sakai tas diferelinas koki nors poveiki jauciama turi? hm....kazkaip nieko nejauchiu visishkai, tik gal troshku kartais pasidaro o shiaip na turbut ne nuo tu vaistu o nuo pavasario ir veiksmo, o ne laukimo gerai jauchiuosi pradejau fotografuot viska ish eiles..siandien 7 ryto issibaladojau su shuniu i miska..uzsilipau ant auksciausio musu misko kalno ir net atsigulusi visokius ziedelius fotkinau ryto spinduliuose savaitgali medy radau prie upes nugriuvusi ir vezio pazeista, taip graziai izvagotas, fotkinau net zmones stebejosi ka cia ta merga daro prigludus prie medzio paskui diedui liepiau man ji dalimis nupjaut ir parvest prie namo, is to azarto net masina pabraizem....zhodzhiu...romaaaaaaaaantika...........
Tu saunuole!
Magi, sėkmės
nu graziausia...... panashu kad neklausei gydytoju . Kad kita roza man butum atidesne, mergyt. cia tau ne sposai....
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 16:55)
O as turiu nelabai kokiu ziniu.
Papildyta:
Tu saunuole!
Papildyta:
Tu saunuole!
Mergytės, aš jau išsikraustau iš čia Šįryt pakartojau HCG-virš 5000 buvo. Pas gydytoją lankiausi, tai jau ir pūslytę žirniuko pamačiau, net nuotraukytę gydytoja padarė
Aišku, dar labai mažai laiko nėštumui, bet čia jau mano pasiektas rekordas
Linkiu visoms sėkmės, ištvermingiausi ir kantriausi visad laimi
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 09, 21:23)
Mergytės, aš jau išsikraustau iš čia Šįryt pakartojau HCG-virš 5000 buvo. Pas gydytoją lankiausi, tai jau ir pūslytę žirniuko pamačiau, net nuotraukytę gydytoja padarė
labai džiaugiamės su tavim sėkmingo ir ramaus nėštumo tai lelius tik vienas