Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=Magi,2006 05 09, 11:44]
Sodinimas rytoj ryte wub.gif Įtariu, paskui net į darbą neisiu g.gif Kažkaip norisi ramybės nors vieną dieną

Sekmes dideliausios, Magi. As uz tave taip pat laikysiu kumstukus.
Atsakyti
[quote=paiduke,2006 05 09, 12:49]
Magi
Sekmės Tau rytoj įsodinime, laikysiu kumštukus wub.gif

[/quote]

Ačiū, Paiduke wub.gif
[quote=linasi,2006 05 09, 12:54]
Sodinimas rytoj ryte wub.gif Įtariu, paskui net į darbą neisiu g.gif Kažkaip norisi ramybės nors vieną dieną

Sekmes dideliausios, Magi. As uz tave taip pat laikysiu kumstukus.
[/quote]
Ačiū, Linasi wub.gif
Atsakyti
Sėkmės, Magi lithuania.gif

Sodinimas rytoj ryte wub.gif
Atsakyti
[quote=euromergele,2006 05 09, 14:33]
Sėkmės, Magi lithuania.gif

Sodinimas rytoj ryte wub.gif
[/quote]
Ant kalno mūrai
Joja lietuvės!

Nu, mergaite, kad tau D... nepagailėtų ir drėbteltų lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Magi, laikysiu galūnes užspaudusi vardan sėkmės. 4u.gif

ech, ir aš jau užsimaniau IVF'o. pasimiršo blogumai, vėl to jaudulio ir svajonių norisi. ax.gif
Atsakyti
sakai tas diferelinas koki nors poveiki jauciama turi? hm....kazkaip nieko nejauchiu visishkai, tik gal troshku kartais pasidaro smile.gif o shiaip na turbut ne nuo tu vaistu o nuo pavasario ir veiksmo, o ne laukimo gerai jauchiuosi smile.gif pradejau fotografuot viska ish eiles..siandien 7 ryto issibaladojau su shuniu i miska..uzsilipau ant auksciausio musu misko kalno ir net atsigulusi visokius ziedelius fotkinau ryto spinduliuose smile.gif savaitgali medy radau prie upes nugriuvusi ir vezio pazeista, taip graziai izvagotas, fotkinau net zmones stebejosi ka cia ta merga daro prigludus prie medzio smile.gif paskui diedui liepiau man ji dalimis nupjaut ir parvest prie namo, is to azarto net masina pabraizem....zhodzhiu...romaaaaaaaaantika........... biggrin.gif

QUOTE(paiduke @ 2006 05 05, 17:38)
tai šaunu, kad pas Tave daug fizinių jėgų atsirado, aš maniau tas diferelinas labai jau bjaurus, pasirodo, turi ir gerų savybių, bent jau šuniui džiaugsmas  thumbup.gif

Atsakyti
O as turiu nelabai kokiu ziniu. Derlius nemazas, folikulu priauginau oho, bet ju neskaiciavom, nes gleivine 16,6 mm ir kazkas panasaus i polipa matosi. Taigi atidedu savo planus kazkuriam ciklui blink.gif
Prie viso sito prispazinsiu, prisidirbau nerealiai, o gal ir situacija tokia susidare, gydytoja liepe pirkti 5 Diferilino, as juos nusipirkau, keturias dienas kartu su Gonaliu leidaus, o po to tik viena gonali doh.gif

Truputi liudna, bet gal taip ir turejo buti.
Papildyta:
QUOTE(euromergele @ 2006 05 09, 15:33)
sakai tas diferelinas koki nors poveiki jauciama turi? hm....kazkaip nieko nejauchiu visishkai, tik gal troshku kartais pasidaro smile.gif o shiaip na turbut ne nuo tu vaistu o nuo pavasario ir veiksmo, o ne laukimo gerai jauchiuosi smile.gif pradejau fotografuot viska ish eiles..siandien 7 ryto issibaladojau su shuniu i miska..uzsilipau ant auksciausio musu misko kalno ir net atsigulusi visokius ziedelius fotkinau ryto spinduliuose smile.gif savaitgali medy radau prie upes nugriuvusi ir vezio pazeista, taip graziai izvagotas, fotkinau net zmones stebejosi ka cia ta merga daro prigludus prie medzio smile.gif paskui diedui liepiau man ji dalimis nupjaut ir parvest prie namo, is to azarto net masina pabraizem....zhodzhiu...romaaaaaaaaantika...........  biggrin.gif

Tu saunuole! biggrin.gif
Atsakyti
Magi, sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
nu graziausia...... panashu kad neklausei gydytoju doctor.gif . Kad kita roza man butum atidesne, mergyt. cia tau ne sposai.... smile.gif

QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 16:55)
O as turiu nelabai kokiu ziniu.

Truputi liudna, bet gal taip ir turejo buti.
Papildyta:
Tu saunuole! biggrin.gif

Atsakyti
Linasi, žiauriai žiauriai apmaudu...Man tik klausimas kilo - jei priaugo daug folikulų, tai ką jie taip ir liks spontaniškai ovuliuoti, ar nebus tau kokių problemų dėl to su sveikatėle g.gif
Atsakyti
Mergytės, aš jau išsikraustau iš čia blush2.gif Šįryt pakartojau HCG-virš 5000 buvo. Pas gydytoją lankiausi, tai jau ir pūslytę žirniuko pamačiau, net nuotraukytę gydytoja padarė wub.gif
Aišku, dar labai mažai laiko nėštumui, bet čia jau mano pasiektas rekordas smile.gif

Linkiu visoms sėkmės, ištvermingiausi ir kantriausi visad laimi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 09, 21:23)
Mergytės, aš jau išsikraustau iš čia blush2.gif  Šįryt pakartojau HCG-virš 5000 buvo. Pas gydytoją lankiausi, tai jau ir pūslytę žirniuko pamačiau, net nuotraukytę gydytoja padarė wub.gif
Aišku, dar labai mažai laiko nėštumui, bet čia jau mano pasiektas rekordas smile.gif

Linkiu visoms sėkmės, ištvermingiausi ir kantriausi visad laimi 4u.gif  wub.gif

labai džiaugiamės su tavim wub.gif sėkmingo ir ramaus nėštumo 4u.gif tai lelius tik vienas g.gif
Atsakyti