Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Magi, nu nepaprastai džiugu thumbup.gif O aš jau ir galvoju nu tokia sveika moteriškė esi ir kaip čia taip gali būti. Žiūrėkit dar ir užšaldysit ką nors mirksiukas.gif O šiaip tai aišku visų pirma broliuko linkiu smile.gif

Leta, o tu gal jau ateik į nėštukių temelę ir papasakok, kaip tau sekasi ax.gif

Darviena, ar darei šiandien hcg?
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 10:14)
Na dabar jau pasakosiu. Kadangi žinios labai geros, skubu su jumis pasidalinti džiaugsmu wub.gif
Tai va išpunktavo man 10 kiaušaląsčių, iš jų tik 4 buvo subrenduiso ir tinkamos apvaisinimui verysad.gif  Tai vakar visą dieną ir šį ryta vaikščiojau kaip žemę pardavusi. O kas jeigu neapisvaisins... Ką tik skambinau į VK. O žinio superinės - jiems pavyko dar tris kiaušaląstes užauginti iki reikiamo brandumo ir daba yra septyni geri embionai thumbup.gif

Super, Super zinios. Labai dziaugiuosi uz tave wub.gif 4u.gif

Dar norejau paklausti (ne i tema), o vyro turta per punkcija jau reikia tureti ar kada veliau?
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 10:25)
Super, Super zinios. Labai dziaugiuosi uz tave wub.gif 4u.gif 

Dar norejau paklausti (ne i tema), o vyro turta per punkcija jau reikia tureti ar kada veliau?

Ačiū, kad džiaugėtes kartu su manimi. wub.gif

Vyras savo turtą atiduoda klinikoje. Vakar sš grįžau į palatą po punkcijos ir tada seselė atnešė vyrui buteliuką. Žinoma, galima ir atsinešit, bet mano manymu, geriau viską klinikoje daryti.
Atsakyti
Magi linkiu sėkmės ir gal net kelis broliukus Rūtelei.
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 10:31)
Ačiū, kad džiaugėtes kartu su manimi. wub.gif

Vyras savo turtą atiduoda klinikoje. Vakar sš grįžau į palatą po punkcijos ir tada seselė atnešė vyrui buteliuką. Žinoma, galima ir atsinešit, bet mano manymu, geriau viską klinikoje daryti.

Na as vel su savo klausimais biggrin.gif : o kada tau ruosiasi jusu zirniukus isodinti?
Atsakyti
Magi, thumbup.gif naujienos. vat tik naujieną išgirdau, kad nesubrendusias kiaušialąstes klinikoje subrandino. g.gif va tokio dalyko dar negirdėjau. kaip čia taip? g.gif rolleyes.gif o vat ta tendencija, kad tiek mažai gerų kiaušialąsčių daugeliui išpunktuoja mane labai neramina ir nervina. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 11:14)
Na dabar jau pasakosiu. Kadangi žinios labai geros, skubu su jumis pasidalinti džiaugsmu wub.gif
Tai va išpunktavo man 10 kiaušaląsčių, iš jų tik 4 buvo subrenduiso ir tinkamos apvaisinimui verysad.gif  Tai vakar visą dieną ir šį ryta vaikščiojau kaip žemę pardavusi. O kas jeigu neapisvaisins... Ką tik skambinau į VK. O žinio superinės - jiems pavyko dar tris kiaušaląstes užauginti iki reikiamo brandumo ir daba yra septyni geri embionai thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 05 09, 11:24)

Darviena, ar darei šiandien hcg?

tai kad neprireike.. ax.gif siandien sulaukiau savuju mmm..
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 10:39)
Na as vel su savo klausimais biggrin.gif : o kada tau ruosiasi jusu zirniukus isodinti?

48 val po apvaisinimo procedūros.
Atsakyti
Svajuke, o kur ta grazioji siu metu IVF'ininkiu liniuote prapuole? ax.gif

o gal cia tik man nesimato .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 09 gegužės 2006 - 11:07
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 10:39)

Sodinimas rytoj ryte wub.gif Įtariu, paskui net į darbą neisiu g.gif Kažkaip norisi ramybės nors vieną dieną
Papildyta:
QUOTE(zaira @ 2006 05 09, 10:36)
Magi linkiu sėkmės ir gal net kelis broliukus Rūtelei.

Būtų labai gerai. Kad tavo žodžiai Dievui į ausį smile.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 05 09, 10:45)
Magi,  thumbup.gif naujienos. vat tik naujieną išgirdau, kad nesubrendusias kiaušialąstes klinikoje subrandino.  g.gif va tokio dalyko dar negirdėjau. kaip čia taip?  g.gif  rolleyes.gif o vat ta tendencija, kad tiek mažai gerų kiaušialąsčių daugeliui išpunktuoja mane labai neramina ir nervina.  schmoll.gif

Man irgi keista, kad kiaušialąstes pribrandino g.gif Vakar sakė, kad jos kažkokios 1-mos stadijos...nežinau, ką tai reiškia. Bet, matyt, nedaug joms trūko iki brandumo. Rytoj paklausiu daktarės, kas čia per stebuklas su tom kiaušialąstėm įvyko.

Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 05 09, 12:06)
Svajuke, o kur ta grazioji siu metu IVF'ininkiu liniuote prapuole?  ax.gif

o gal cia tik man nesimato .. g.gif

yra yra, neprapuolė. lotuliukas.gif

Magi, būtinai paklausk, dėl to subrandinimo. cool.gif
Atsakyti
Magi
Sekmės Tau rytoj įsodinime, laikysiu kumštukus wub.gif

Svajuke, kelk mane į birželį lotuliukas.gif
Atsakyti