Magi, nu nepaprastai džiugu O aš jau ir galvoju nu tokia sveika moteriškė esi ir kaip čia taip gali būti. Žiūrėkit dar ir užšaldysit ką nors O šiaip tai aišku visų pirma broliuko linkiu
Leta, o tu gal jau ateik į nėštukių temelę ir papasakok, kaip tau sekasi
Darviena, ar darei šiandien hcg?
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 10:14)
Na dabar jau pasakosiu. Kadangi žinios labai geros, skubu su jumis pasidalinti džiaugsmu
Tai va išpunktavo man 10 kiaušaląsčių, iš jų tik 4 buvo subrenduiso ir tinkamos apvaisinimui Tai vakar visą dieną ir šį ryta vaikščiojau kaip žemę pardavusi. O kas jeigu neapisvaisins... Ką tik skambinau į VK. O žinio superinės - jiems pavyko dar tris kiaušaląstes užauginti iki reikiamo brandumo ir daba yra septyni geri embionai
Tai va išpunktavo man 10 kiaušaląsčių, iš jų tik 4 buvo subrenduiso ir tinkamos apvaisinimui Tai vakar visą dieną ir šį ryta vaikščiojau kaip žemę pardavusi. O kas jeigu neapisvaisins... Ką tik skambinau į VK. O žinio superinės - jiems pavyko dar tris kiaušaląstes užauginti iki reikiamo brandumo ir daba yra septyni geri embionai
Super, Super zinios. Labai dziaugiuosi uz tave
Dar norejau paklausti (ne i tema), o vyro turta per punkcija jau reikia tureti ar kada veliau?
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 10:25)
Super, Super zinios. Labai dziaugiuosi uz tave
Dar norejau paklausti (ne i tema), o vyro turta per punkcija jau reikia tureti ar kada veliau?
Ačiū, kad džiaugėtes kartu su manimi.
Vyras savo turtą atiduoda klinikoje. Vakar sš grįžau į palatą po punkcijos ir tada seselė atnešė vyrui buteliuką. Žinoma, galima ir atsinešit, bet mano manymu, geriau viską klinikoje daryti.
Magi linkiu sėkmės ir gal net kelis broliukus Rūtelei.
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 10:31)
Ačiū, kad džiaugėtes kartu su manimi.
Vyras savo turtą atiduoda klinikoje. Vakar sš grįžau į palatą po punkcijos ir tada seselė atnešė vyrui buteliuką. Žinoma, galima ir atsinešit, bet mano manymu, geriau viską klinikoje daryti.
Na as vel su savo klausimais : o kada tau ruosiasi jusu zirniukus isodinti?
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 11:14)
Na dabar jau pasakosiu. Kadangi žinios labai geros, skubu su jumis pasidalinti džiaugsmu
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 05 09, 11:24)
tai kad neprireike.. siandien sulaukiau savuju mmm..
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 10:39)
48 val po apvaisinimo procedūros.
Svajuke, o kur ta grazioji siu metu IVF'ininkiu liniuote prapuole?
o gal cia tik man nesimato ..
QUOTE(linasi @ 2006 05 09, 10:39)
Sodinimas rytoj ryte Įtariu, paskui net į darbą neisiu Kažkaip norisi ramybės nors vieną dieną
Papildyta:
QUOTE(zaira @ 2006 05 09, 10:36)
Būtų labai gerai. Kad tavo žodžiai Dievui į ausį
QUOTE(svajukė @ 2006 05 09, 10:45)
Magi, naujienos. vat tik naujieną išgirdau, kad nesubrendusias kiaušialąstes klinikoje subrandino. va tokio dalyko dar negirdėjau. kaip čia taip? o vat ta tendencija, kad tiek mažai gerų kiaušialąsčių daugeliui išpunktuoja mane labai neramina ir nervina.
Man irgi keista, kad kiaušialąstes pribrandino Vakar sakė, kad jos kažkokios 1-mos stadijos...nežinau, ką tai reiškia. Bet, matyt, nedaug joms trūko iki brandumo. Rytoj paklausiu daktarės, kas čia per stebuklas su tom kiaušialąstėm įvyko.
QUOTE(darviena @ 2006 05 09, 12:06)
Svajuke, o kur ta grazioji siu metu IVF'ininkiu liniuote prapuole?
yra yra, neprapuolė.
Magi, būtinai paklausk, dėl to subrandinimo.
Magi
Sekmės Tau rytoj įsodinime, laikysiu kumštukus
Svajuke, kelk mane į birželį
Sekmės Tau rytoj įsodinime, laikysiu kumštukus
Svajuke, kelk mane į birželį