Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renata M @ 2006 05 08, 23:02)
ir ką aš galėčiau slapto daryti gandrų gaudyme g.gif IVF-ą ,,dengti'' IVF-u? ar su svetimais vyrais padraugauti g.gif  lotuliukas.gif trumpai paskaičiau apie Mamytuko vaiko pradėjimą. Bet visos temos neįveikiau, tai nesupratau, ar pastojo ar ne, bet labai 100 proc. palaikau (nors pati dar tokiam veiksmui nepribrendau, bet visiškai nesmerkiu). kas jau čia iš mūsų toks nekaltas ir tik su vienu vieninteliu gulinėjęsis??? biggrin.gif

Na, net pati nežinau ką galvojau, tikėjausi ir tiek ax.gif

Pastojo, vaikas jau į mokyklą eina. Yra skirtumas IKI vyro, ar jau santuokoj. blush2.gif Bent jau man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 05 08, 22:04)
Yra skirtumas IKI vyro, ar jau santuokoj. blush2.gif Bent jau man taip atrodo blush2.gif

man anksčiau ištikimybė irgi labai svarbi atrodė blush2.gif bet kuo toliau, tai svarba blanksta, net nežinau kodėl. nors pati po vedybų negriešinau, bet nalaikau šito fakto didele vertybe
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 05 08, 23:16)
man anksčiau ištikimybė irgi labai svarbi atrodė blush2.gif bet kuo toliau, tai svarba blanksta, net nežinau kodėl. nors pati po vedybų  negriešinau, bet nalaikau šito fakto didele vertybe

Na, man ir dabar atrodo kad tai vertybė.

Man biški keista, kad apie mano "donorinę situaciją" klausinėja: "ar tikra, kad mylėsi kaip savo?", nors pati išnešiosiu ir gimdysiu, o vyras, "užmerkęs akis" visai nieko bendro su tuo vaiku neturės, kol jis neatsiras. Jei mano atveju žmonėms kyla abejonių, manau vyro reakcijos prognozuoti neįmanoma, jis ir pats tikriausiai negalėtų pasakyti kaip jausys kai jo žmona nešos kito vyro vaiką. O, jei, pvz. ji mirs gimdydama... Ir tas vaikas liks... Ar tikrai jis jam bus reikalimgas g.gif Man atrodo visai ne tas pats ar jis jau "pasiima" moterį su vaiku, ar jis taip atsirado. Nes pirmojų atvejų jis tą vaiką mato, gali prie jo "priprasti", įvertinti savo jausmus... Žino kad viskas buvo IKI jo. Taip pat donorinio IUI atveju, tai yra medicininė procedura, neturinti nieko bendro su meile jam ar donorui. Mamytuko atveju viskas kitaip (mano nuomone). Galima tik žavetis jos vyru...

Čia jos pasirinkimas, jei tai vyktų prieš 20-15 metų manyčiau kitaip, bet dabar, kai yra alternatyva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 08 gegužės 2006 - 22:40
QUOTE(Renata M @ 2006 05 08, 22:19)
man šiandien jau 50 diena po mmm ir dar nesusergu (turėtų būti antros mmm po IVF), U. skyrė duphastono 10 tabl., kad jos prasidėtų. Jau sugėriau, o mmm vis dar nėra. klimaksas lotuliukas.gif

panasu, kad ir man bus klimaksas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Darviena,Renata koks klimaksas g.gif smile.gif
Darviena tai darysi kraujo tyrimus???
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 08, 08:13)

O Magi šiandien punkcija berods g.gif

Taip, Daiva, vakar buvo punkcija. Bet kol kas nieko nepasakosiu. Po pietų parašysiu, nes dabar labai baisu. Reiks apie 12 į VK skambinti. Po to ir parašysiu, nes dabar galiu viskokių nesąmoninigų baimių jums perduoti....
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 07:05)
Taip, Daiva, vakar buvo punkcija. Bet kol kas nieko nepasakosiu. Po pietų parašysiu, nes dabar labai baisu. Reiks apie 12 į VK skambinti. Po to ir parašysiu, nes dabar galiu viskokių nesąmoninigų baimių jums perduoti....

Lauksim, Magi, geru ziniu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Roželė @ 2006 05 09, 06:53)
Gal kas galit pasakyti,kiek kainuoja 75ml Gonalio????

Nezinau, Rozele, as pirkau Gonalio 900, kainavo apie 1000 Lt. Kaip tavo nuotaikos? Nuo kada pradedi?
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 05 09, 07:34)
Darviena,Renata koks klimaksas  g.gif   smile.gif
Darviena tai darysi kraujo tyrimus???

pradzioj pasiskambinsiu gydytojai, pasitarsiu smile.gif jei lieps, darysiuos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 09 gegužės 2006 - 08:01
QUOTE(Magi @ 2006 05 09, 08:05)

Nu ir parasei g.gif Man dabar dar baisiau, kad ten kas negero tau nutiko unsure.gif
Atsakyti
nu va, ka tik suzinojau kad jos jau cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif , atkeliavo manosios mmm po 8 dienu velavimo. Nebereikes tartis su gydytoja del tyrimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 05 09, 08:01)
pradzioj pasiskambinsiu gydytojai, pasitarsiu  smile.gif jei lieps, darysiuos  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Linasi, o kas gi pas tave - gal irgi jau išpunktuota? mirksiukas.gif
Atsakyti