Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(devina @ 2006 05 08, 15:32)
Darviena, gal tikrai tu  nestuke.gif kaip būtu smagu mirksiukas.gif

HCG turetu atsakyti i visus klausimus mirksiukas.gif , apsisprendziau ryt pasidaryti, jei aisku mmm neatkeliaus g.gif
Atsakyti
darviena, tau linkiu kad mm neatkeliautu 9 men, o vietoj ju atkeliautu 2.gif 2.gif
Atsakyti
Darviena as jau laukiu nesulaukiu rytojaus geros zinios ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 05 08, 09:47)
pirma kart mano gyvenime mano menesines veluoja 7 dienas. Tai turetu buti antros mmm po IVF'o.

man šiandien jau 50 diena po mmm ir dar nesusergu (turėtų būti antros mmm po IVF), U. skyrė duphastono 10 tabl., kad jos prasidėtų. Jau sugėriau, o mmm vis dar nėra. klimaksas lotuliukas.gif
Atsakyti
Renata wub.gif , tu čia thumbup.gif thumbup.gif Kur buvai dingus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 08 gegužės 2006 - 21:41
Nu kas čia daros su tom mmm, dingo mat doh.gif Jei dingsta, tai tegul tik vienu atveju - nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 05 08, 21:31)
Renata wub.gif , tu čia thumbup.gif  thumbup.gif Kur buvai dingųs? ax.gif

nedingus biggrin.gif užsiėmus labai buvau biggrin.gif na ir nuotaikos nestuke.gif klausimais nekokios kamavo.
labai džiaugiuosi kiekvienu sėkmingu Ivf-u, o Jolančiukės nėštumas apskritai euforiją sukėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 05 08, 22:19)
man šiandien jau 50 diena po mmm ir dar nesusergu (turėtų būti antros mmm po IVF), U. skyrė duphastono 10 tabl., kad jos prasidėtų. Jau sugėriau, o mmm vis dar nėra. klimaksas lotuliukas.gif

man mmm visada prasidėdavo 3dieną po paskutinės išgertos duphaston tabletės, o sakoma jei per 14dienų po paskutinės tabletės neprasideda mmm tai tada jau nelabai gerai, taigi kolkas būk rami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 08, 21:35)
Nu kas čia daros su tom mmm, dingo mat doh.gif Jei dingsta, tai tegul tik vienu atveju - nestuke.gif

matai kaip organizmą išbalansuoja hormonai (ypač ilgos schemos) mirksiukas.gif gal jau tavo gyvenime atšilimas?
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 05 08, 21:40)
man mmm visada prasidėdavo 3dieną po paskutinės išgertos duphaston tabletės, o sakoma jei per 14dienų po paskutinės tabletės neprasideda mmm tai tada jau nelabai gerai, taigi kolkas būk rami  mirksiukas.gif

nepanikuoju dar, o nesirgti mmm labai patogu - jokių sportų nepraleidi, visada formoj lotuliukas.gif gerai vyrams, kad nereikia to patirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 05 08, 22:42)
matai kaip organizmą išbalansuoja hormonai (ypač ilgos schemos) mirksiukas.gif gal jau tavo gyvenime atšilimas?

Ai mano gyvenime balaganas išvis doh.gif Porą dienų be sveikatos lovoj gulėjau, per daug pašvenčiau matyt blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 05 08, 22:39)
nedingus biggrin.gif užsiėmus labai buvau biggrin.gif na ir nuotaikos nestuke.gif klausimais nekokios kamavo.

Gaila verysad.gif Nors Daiva kartą rašė kad esi užsiemus, kažkaip turėjau absoliučiai nieko nepagrįsta viltį, kad tu kažką "baisiai slapto" gandrų gaudymo fronte darai ir pasirodysi jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 08, 21:44)
Ai mano gyvenime balaganas išvis doh.gif Porą dienų be sveikatos lovoj gulėjau, per daug pašvenčiau matyt  blush2.gif

teisinga linkme eini, reikia truputėlį baliukų... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mirėja @ 2006 05 08, 21:45)
Gaila verysad.gif Nors Daiva kartą rašė kad esi užsiemus, kažkaip turėjau absoliučiai nieko nepagrįsta viltį, kad tu kažką "baisiai slapto" gandrų gaudymo fronte darai ir pasirodysi jau  nestuke.gif

ir ką aš galėčiau slapto daryti gandrų gaudyme g.gif IVF-ą ,,dengti'' IVF-u? ar su svetimais vyrais padraugauti g.gif lotuliukas.gif trumpai paskaičiau apie Mamytuko vaiko pradėjimą. Bet visos temos neįveikiau, tai nesupratau, ar pastojo ar ne, bet labai 100 proc. palaikau (nors pati dar tokiam veiksmui nepribrendau, bet visiškai nesmerkiu). kas jau čia iš mūsų toks nekaltas ir tik su vienu vieninteliu gulinėjęsis??? biggrin.gif
Atsakyti