Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=selli,2006 05 07, 16:44]
Sveikos mergaites esu naujoke jusu gretose, taciau jau labai seniai kovoju su nevaisingumu , siuo metu esu po 2 IVF, manau kad jis baigesi nesekmingai nes pasirode mm.Taciau pas gydytojus dar nesirodziau. Noriu paklausti po kurio laiko galima vel viska pradeti kartoti? Ar yra kazkoks terminas ar cia priklauso individuliai nuo organizmo?
Papildyta:

Salli, kur jusu problema? Ka reiskia - labai seniai?
Siaip jau reiketu min. 2 menesius pailseti. Gal pagerti KT. Ypac jeigu isstimuliuoja nedaug folikulu. Pasitark su gydytoja, visos mielai paaiskina ir pataria.
Jeigu turi policistines - viena programa, jei vyro problema - kita. Bet kokiu atveju po menesio - nerekuomenduojama vel startuoti.
Atsakyti
Gaila, Selli
O kelintą dieną Tau pasirodė mėnesinės.
O gal kartais kas žino, kelintą dieną būna "menamos mėnesinės". Ar 28c.d., ar 13-14d. po ovuliacijos - įsodinimo? Gal nelabai protinga pasirodysiu, bet tarp Jūsų tikrai daug išmanančių.

PETI man pvz menesines pasirode su isodinimo diena skaiciuojant tai 9 diena sad.gif nei testu nespejau pasidaryti.. Taciau tu apie jas negalvok suprantu kad labai jau sunku bet tikekimes geriausio smile.gif
Papildyta:
[Salli, kur jusu problema? Ka reiskia - labai seniai?
Siaip jau reiketu min. 2 menesius pailseti. Gal pagerti KT. Ypac jeigu isstimuliuoja nedaug folikulu. Pasitark su gydytoja, visos mielai paaiskina ir pataria.
Jeigu turi policistines - viena programa, jei vyro problema - kita. Bet kokiu atveju po menesio - nerekuomenduojama vel startuoti.
[/quote]

Mano problema yra kiausintakiu nepraeinamumas abieju, kuriu beje jau neturiu juos pasalino laparoskopijos metu, todel kad pastoviai budavo dideli skausmai ir uzdegimai.Su sia problema jau kovoju 5 metus.Atlikotos 2 laparoskopijos ir 2 IVF. O to stebuklo vis kantriai laukiu smile.gif
Manau reikes neskubeti startuoti nors pora menesiu palaukti..
Atsakyti
Man po pirmo IVF irgi mmm prasidėjo anksčiau nei įprastam cikle, pikta buvo, kad net 14-a dienų neleido pasvaigti nėščia aš ar ne.

Selli, užjaučiu verysad.gif Žinok tikrai reikėtų padaryti 2 mėnesius pertraukėlę, kad kiaušidės pailsėtų.

O Magi šiandien punkcija berods g.gif
Atsakyti
Butinai padarysiu 2 men pertrauka. Dar noreciau paklausti , prasidejo mm ir siaip normaliai jos truko 5-7 dienas, lygtais jau viskas praejo, siandien toks jausmas vel kad jos artetu skauda pilva ir teplioja, man po pirmo IVF to nebuvo, tai net nzn gal kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 05 08, 09:20)
Butinai padarysiu 2 men pertrauka. Dar noreciau paklausti , prasidejo mm ir siaip normaliai jos truko 5-7 dienas, lygtais jau viskas praejo, siandien toks jausmas vel kad jos artetu skauda pilva ir teplioja, man po pirmo IVF to nebuvo, tai net nzn gal kas negerai?

Na, jei būtų kiaušintakiai, sakyčiau, kad pasidarytum nėštumo testą (kad nebūtų negimdinio), tačiau dabar g.gif Gal dar neišsivalė gimda, po ivf daug kam gana ilgai pateplioja - ir gleivinė didesnė buvo užaugusi, ir hormonai visi organizme "pasimetę".
O mmm buvo stiprios, kaip visada? Ar darei hcg? Gal visgi yra/ buvo nėštumas? g.gif
Atsakyti
Chiara, paprotink "pagerti KT ??" po pirmo IVF praejo 2 metai jau nebeatsimenu ka ir begeriau, o ir medicina pazengusi pirmyn smile.gif
Papildyta:
Na, jei būtų kiaušintakiai, sakyčiau, kad pasidarytum nėštumo testą (kad nebūtų negimdinio), tačiau dabar Gal dar neišsivalė gimda, po ivf daug kam gana ilgai pateplioja - ir gleivinė didesnė buvo užaugusi, ir hormonai visi organizme "pasimetę".
O mmm buvo stiprios, kaip visada? Ar darei hcg? Gal visgi yra/ buvo nėštumas.

mmm buvo normalios kaip visada , nedariau hcg. Net nzn dabar jau susimasciau ..Pilvo apacia nedekingai skauda:(
Papildyta:
QUOTE(selli @ 2006 05 08, 09:31)
Na, jei būtų kiaušintakiai, sakyčiau, kad pasidarytum nėštumo testą (kad nebūtų negimdinio), tačiau dabar  Gal dar neišsivalė gimda, po ivf daug kam gana ilgai pateplioja - ir gleivinė didesnė buvo užaugusi, ir hormonai visi organizme "pasimetę".
O mmm buvo stiprios, kaip visada? Ar darei hcg? Gal visgi yra/ buvo nėštumas.

mmm buvo normalios kaip visada , nedariau hcg. Net nzn dabar jau susimasciau ..Pilvo apacia nedekingai skauda:(

As cia kazkaip nemoku su tais atsakymais, kaip sumalu viska i kruva blush2.gif

Papildyta:
Sorry, ismoksiu ..
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

pirma kart mano gyvenime mano menesines veluoja 7 dienas. Tai turetu buti antros mmm po IVF'o. Dienomis, kai jos trejo buti jauciau maudima, kazkoki paskaudenima, taciau tai praejo bet mmm taip ir neatejo. Siandien pasidariau testa, tai pirmosios juosteles laukiau apie 15 min, veliau atsirado ir antroji, toks vaiduokliukas, vos iziurimas (net nezinau tiksliai po kiek laiko ji atsirado, nes buvau uzsnudus ax.gif . Merginos, kaip manot kas cia man yra? g.gif P.S. aisku labai noretusi buti nestuke.gif , bet jokiu kitu pojuciu nera (nei krutine jautri, nieko...)

Atsakyti
[quote=selli,2006 05 08, 08:34]
Chiara, paprotink "pagerti KT ??" po pirmo IVF praejo 2 metai jau nebeatsimenu ka ir begeriau, o ir medicina pazengusi pirmyn smile.gif

Gali ramiai sau pasiskambinti i klinika pasakys.
Man "prirase" "Yarina". Tai vienos fazes kombinuotas KT.
Atsakyti
darviena, yra galimybė nestuke.gif , nes per IVF organizmą išjudino. To ir linkiu, pasidaryk HCG.
Atsakyti
[quote=Chiara,2006 05 08, 11:31]
[quote=selli,2006 05 08, 08:34]

Gali ramiai sau pasiskambinti i klinika pasakys.
Man "prirase" "Yarina". Tai vienos fazes kombinuotas KT.

Dekoju uz patarimus, bandysiu susisiekti su tv.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 08, 11:43)

darviena, yra galimybė nestuke.gif , nes per IVF organizmą išjudino. To ir linkiu, pasidaryk HCG.

Ryt ryte pasidarysiu dar viena testuka ir jei vis dar nebus mmm, nuvarytiu i Gerameda HCG tyrimams...Dieve, kaip noreciau, kad buciau nestuke.gif ...
Aciu Aga uz maza kibirkstele vilties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 05 08, 10:47)
Sveikutes smile.gif

pirma kart mano gyvenime mano menesines veluoja 7 dienas. Tai turetu buti antros mmm po IVF'o. Dienomis, kai jos trejo buti jauciau maudima, kazkoki paskaudenima, taciau tai praejo bet mmm taip ir neatejo. Siandien pasidariau testa, tai pirmosios juosteles laukiau apie 15 min, veliau atsirado ir antroji, toks vaiduokliukas, vos iziurimas (net nezinau tiksliai po kiek laiko ji atsirado, nes buvau uzsnudus  ax.gif . Merginos, kaip manot kas cia man yra?  g.gif P.S. aisku labai noretusi buti  nestuke.gif , bet jokiu kitu pojuciu nera (nei krutine jautri, nieko...)

Darviena, gal tikrai tu nestuke.gif kaip būtu smagu mirksiukas.gif
Atsakyti