Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Magi, lakau kumštukus už sėkme mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar pamaciau savo zirni tongue.gif tongue.gif tai stebuklu yra siame pasaulyje, kas dar netiki, linkiu didziausios stiprybes ir kantrybes.Vakar nuejau i baznycia parodyti devuliui savo pupuliuko nuotraukoje ir padekoti jam.sekmes mergiotes, viskas pasiseks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tlana @ 2006 05 05, 23:44)
vakar pamaciau savo zirni tongue.gif  tongue.gif tai stebuklu yra siame pasaulyje, kas dar netiki, linkiu didziausios stiprybes ir kantrybes.Vakar nuejau i baznycia parodyti devuliui savo pupuliuko nuotraukoje ir padekoti jam.sekmes mergiotes, viskas pasiseks thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai smagu uz tave nestuke.gif , as ir tikiu dievu ir manau mums visoms kada nors pasiseks, o tau dideles sekmes nesiojant savo mazyli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 05 04, 18:51)
Svajuke mane irgi irasyk rugpjucio menesiui su antru IVF thumbup.gif
Jauciu kad jau reikia wub.gif Tik dar labai sunku apsispresti kur daryti, bet manau kad iki to laiko protelis tuo klausimu prasvieses smile.gif

Na va ir tu pribrendai smile.gif Malačius thumbup.gif Pamatysi viskas šį kartą pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 06, 09:09)
Na va ir tu pribrendai smile.gif  Malačius thumbup.gif  Pamatysi viskas šį kartą pasiseks.

Nu as irgi kažkaip tikiu kad gal pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos,
kaip džiugu skaityti geras naujienas. Tlana, Leta7, Jolančiuk wub.gif wub.gif wub.gif
Man tai šiandien 9 diena neskaitant įsodinimo dienos, Jaučiuosi tikrai gerai.
Šiandien Mamyčių diena, tai kaip kokia višta, nutariau pasidaryti testą ir galbūt pasidžiaugti. Tik nieko gero ten nepamačiau. Ar gali būti, kad dar taip anksti neparodo. Nors man jau neatrodo, kad anksti. Kažkaip norisi tikėti, kad viskas gerai, nes temperatūra laikosi ir krūtinė didesnė, nei paprastai.
Suprantu, kad kiekvienos istorija skirtinga, bet gal kam nors panašiai buvo?
Baigiu nupušti blush2.gif
Atsakyti
Peti, tikrai dar anksti testukui. 9-a diena labai retai kam testukas parodo, o ir tai toki vaiduokliuka....Musu Viros tarkim hcg buvo 56 berods 14-a diena, taigi testukas dar ir 10-12 diena matyt butu nieko neparodes.
Neliudek, dar tikrai niekas neaisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 07 gegužės 2006 - 12:54
Sveikos mergaites esu naujoke jusu gretose, taciau jau labai seniai kovoju su nevaisingumu , siuo metu esu po 2 IVF, manau kad jis baigesi nesekmingai nes pasirode mm.Taciau pas gydytojus dar nesirodziau. Noriu paklausti po kurio laiko galima vel viska pradeti kartoti? Ar yra kazkoks terminas ar cia priklauso individuliai nuo organizmo?
Papildyta:
Ir PETI noreciau palinketi labai dideles sekmes ir svarbiausia nesinervinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 05 07, 17:44)
Sveikos mergaites esu naujoke jusu gretose, taciau jau labai seniai kovoju su nevaisingumu , siuo metu esu po 2 IVF, manau kad jis baigesi nesekmingai nes pasirode mm.Taciau pas gydytojus dar nesirodziau. Noriu paklausti po kurio laiko galima vel viska pradeti kartoti? Ar yra kazkoks terminas ar cia priklauso individuliai  nuo organizmo?
Papildyta:
Ir PETI noreciau palinketi labai dideles sekmes  ir svarbiausia nesinervinti  smile.gif

sveika, sekmes tau,manau kad galima kartoti ir kitame cikle jai yra saldytu, o jai ne tai turbut individualiai sprendzia po kiek laiko atsigaus kiausydes naujai stimuliacijai, kazka girdejau po puse metu, bet gal netiksliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tlana: 07 gegužės 2006 - 17:27
undefinedPeti, tikrai dar anksti testukui. 9-a diena labai retai kam testukas parodo, o ir tai toki vaiduokliuka....Musu Viros tarkim hcg buvo 56 berods 14-a diena, taigi testukas dar ir 10-12 diena matyt butu nieko neparodes.

Ačiū, Daiva, gal ir tikrai per anksti panikuoju.
Antradienį pasidarysiu kraujo tyrimą ir bus viskas aišku.

Gaila, Selli verysad.gif
O kelintą dieną Tau pasirodė mėnesinės.
O gal kartais kas žino, kelintą dieną būna "menamos mėnesinės". Ar 28c.d., ar 13-14d. po ovuliacijos - įsodinimo? Gal nelabai protinga pasirodysiu, bet tarp Jūsų tikrai daug išmanančių.
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 05 07, 18:08)
Ačiū, Daiva, gal ir tikrai per anksti panikuoju.
Antradienį pasidarysiu kraujo tyrimą ir bus viskas aišku.

Gaila, Selli verysad.gif
O kelintą dieną Tau pasirodė mėnesinės.
O gal kartais kas žino, kelintą dieną būna "menamos mėnesinės". Ar 28c.d., ar 13-14d. po ovuliacijos - įsodinimo? Gal nelabai protinga pasirodysiu, bet tarp Jūsų tikrai daug išmanančių.

Tos mm gali ateiti netgi 10 dieną po įsodinimo arba labai vėluoti.Žiūrint kaip organizmas bus suregavęs į gautų hormonų dozę.Man po IVF-o mm atėjo berods 11 dieną(o gal net 10 doh.gif )Kažkuriai iš merginų mm pasirodė berods 8 dieną po įsodinimo.Taigi kiekvienai skirtingai doh.gif
O tu mm nelauk schmoll.gif Tikėkis tik geriausio thumbup.gif
Atsakyti
undefinedTos mm gali ateiti netgi 10 dieną po įsodinimo arba labai vėluoti.Žiūrint kaip organizmas bus suregavęs į gautų hormonų dozę.Man po IVF-o mm atėjo berods 11 dieną(o gal net 10  )Kažkuriai iš merginų mm pasirodė berods 8 dieną po įsodinimo.Taigi kiekvienai skirtingai 

prižadu tų nelemtų mmm nelaukti.
O kaip Jūs skaičiuojat dienas ? Įskaitot įsodinimo dieną , ar ne? g.gif
Atsakyti