Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Chiara @ 2006 05 05, 13:58)
Linkiu visa ko geriausia.
O gal si karta du is karto? Kompensacija zz pirma karta?  mirksiukas.gif

Gerai būtų. Man tinka bet koks skaičius, kuris daugiau už nulį - veinas, du, trys smile.gif
Atsakyti
sėkmės, Magi, o kiek prognozuoja kiaušialąsčių gauti?
Atsakyti
Folikulu yra ~15. Tai tikiuosi, kad kiausalasciu bus dvizenklis skaicius.
Atsakyti
Magi, kuo didziausios tau sekmes, kuo ramiausios ramybes ir kuo linksmiausio laukimo 4u.gif Tepasiseka tau drinks_cheers.gif

QUOTE(Magi @ 2006 05 05, 14:44)
Na, mergaitės, pirmadienį man punkcija. Ko tai dreba širdelė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 05 gegužės 2006 - 14:27
QUOTE(Magi @ 2006 05 05, 14:03)
Gerai būtų. Man tinka bet koks skaičius, kuris daugiau už nulį - veinas, du, trys smile.gif

Magi laikau uz tave kumstukus, kaip tai su tavo ir mano sirdele dreba, kad tik viskas pasisektu. 4u.gif
Atsakyti
linasi, o tu ilga schema IVF'o daraisi? Kada startavai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 05 05, 14:48)
Magi laikau uz tave kumstukus, kaip tai su tavo ir mano sirdele dreba, kad tik viskas pasisektu. 4u.gif

Ačiū visosm už gerus linkėjimus wub.gif Labai norisi, kad visoms pasisektų.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 05, 14:50)
linasi, o tu ilga schema IVF'o daraisi? Kada startavai? smile.gif

As startavau: 1c.d buvo 05.02d., nuo 2c.d. Diferilinas, o nuo 3c.d. Gonalis. O kuri schema net nezinau, buvau skaitinejusi kuo jos skiriasi, bet nebepamenu. O gydytojos nepaklausiau blush2.gif
Atsakyti
Aisku smile.gif trumpa cia kiek suprantu. Sekmes dideliausios smile.gif man nuo diferelino tokis dizugsmingumas apemes, negaliu net nesishypsot atrodo smile.gif

QUOTE(linasi @ 2006 05 05, 16:00)
As startavau: 1c.d buvo 05.02d., nuo 2c.d. Diferilinas, o nuo 3c.d. Gonalis.

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 05 05, 15:04)
Aisku smile.gif trumpa cia kiek suprantu. Sekmes dideliausios smile.gif man nuo diferelino tokis dizugsmingumas apemes, negaliu net nesishypsot atrodo smile.gif

Geras poveikis bigsmile.gif Man tai pilvas "balioneja", bet kai pasiziuriu i veidrodi grazi sau atrodau biggrin.gif Tai gal cia psichologinis Diferilino poveikis, laimes hormonas biggrin.gif biggrin.gif
O tavo kuri schema? Kada planuoji pas gydytojus derliu skaiciuoti?

Idomu kaip si menesi kitoms startuojancioms: Laiminga, Saiko? Paiduke tai sekam sekam biggrin.gif
Atsakyti
Cia gal tau pilvas nuo gonalio o ne diferelino, nes man kaip tik fizinio kruvio organizmas reikalauja, tai su shuniu begiot net pradejau miskelyje smile.gif)
mano scema ilga, tai as iki 16 geguzes su diferelinu zhaisiu, paskui jau tada stimuliacija pradesim, tad visi rimtieji reikalai nusimato geguzes pabaigoje smile.gif

QUOTE(linasi @ 2006 05 05, 16:09)
O tavo kuri schema? Kada planuoji pas gydytojus derliu skaiciuoti?

Atsakyti
Magi
sėkmės tau punkcijoj, laikysiu kumštukus
linkiu, kad būtų kuo daugiau kiaušialąsčių ir visos jos apsivaisintų, o po to jau sustorėtum nuo nestuke.gif nes visai jau džiūsnukė pasidarius, tai nėštumas tau labai į naudą būtų

Linasi

Sėkmės ir Tau, prašom komentuoti kaip sekasi, kaip folikulai auga ir tt.

euromergele
tai šaunu, kad pas Tave daug fizinių jėgų atsirado, aš maniau tas diferelinas labai jau bjaurus, pasirodo, turi ir gerų savybių, bent jau šuniui džiaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 05 gegužės 2006 - 16:40