Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Visoms startavusioms siunčiu užkrėstus nestuke.gif linkėjimus !!!

Pas mane visi skausmai aprimo. Ir netepa jau antrą dieną. Bet ir krūtinė nejautri ir nepykina, na apskritai jokių nėštumo požymių lotuliukas.gif Gydytoja padvigubino Crinona, gal padėjo. Ryt pasidarysiu hcg ir pažiūrėsiu ar auga.
Vyras dar vis nesveikina, nes bijo. Tai aš sakau taip ir pagimdysiu, o tu vis dar bijosi, kad kas nenutiktų.
Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu klausima, jei jau IVF ruosiuosi, tai ju kyla ax.gif Kai gersiu vaistus kazkokius folikulu auginimui pries IVF, kaskiek laiko reikia lankytis pas daktara? Reiktu galbut atostogas tam laikui planuotis g.gif Jei kas antra diena. Ir idomu per kiek laiko yra padaromas IVF na su visais vaistu gerimais.Uztenka vieno ciklo????
Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu klausima, jei jau IVF ruosiuosi, tai ju kyla ax.gif Kai gersiu vaistus kazkokius folikulu auginimui pries IVF, kaskiek laiko reikia lankytis pas daktara? Reiktu galbut atostogas tam laikui planuotis g.gif Jei kas antra diena. Ir idomu per kiek laiko yra padaromas IVF na su visais vaistu gerimais.Uztenka vieno ciklo????
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
[quote=philipuks,2006 05 04, 15:49]
Papildyta:

Pas gygytoja riekia apsilankyti dar prie mmm, kad paziuretu ar nera cistu. Po to leidiesi vaistukus nuo2-3 c.d. (na as cia daugiau pagal save pasakoju) ir po panasiai po savaites turi pasirodyti pas gydytoja, o daugiau nezinau, dar prie to nepriejau biggrin.gif. Cia gal kitos mergaites galetu geriau pakomentuoti.
O as galvoju, kad jei punkcija ispuls darbo diena pasiimsiu ja laisva.
Papildyta:
[quote=linasi,2006 05 04, 16:06]
[quote=philipuks,2006 05 04, 15:49]
Papildyta:

Pas gygytoja riekia apsilankyti dar prie mmm, kad paziuretu ar nera cistu. Po to leidiesi vaistukus nuo2-3 c.d. (na as cia daugiau pagal save pasakoju) ir po panasiai po savaites turi pasirodyti pas gydytoja, o daugiau nezinau, dar prie to nepriejau biggrin.gif. Cia gal kitos mergaites galetu geriau pakomentuoti.
O as galvoju, kad jei punkcija ispuls darbo diena pasiimsiu ja laisva.
[/quote]

Magi gal jau zinai, kada tau punkcija?
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 05 04, 16:45)

Sveika philipuks,
Kur buvai prapuolus?
Jau tiek daug rašyta ir kalbėta apie tai, nepatingėk paskaityt skyrelio. Esi labai nepastabi, jei ruošiesi "gert vaistus". Juk jau senbuvė pas mus rolleyes.gif .
Jei viskas tvarkoj, vieno ciklo užtenka.

Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 04, 00:10)
Mirėja, o kaip tau sekasi? Ar juda tavo reikaliukai su ivf?

Na, greičiau juda nei aš spėju psichologiškai pasiruošt doh.gif Atrodo viskas per greitai... Negaliu patikėti, kad tie metai per kurios turėjau apsispresti jau praejo...

Pridaviau visus tyrimus, laukiu atsakymų. Liko tik vyro spermiukus suskaičuot biggrin.gif Jei pas mane nieko baisaus neras, tai dar pora savaičių palaukiu mmm, ir pirmą ciklo dieną skambinu, pranešu, ir į priekį... Tikiosi viskas bus gerai, nes man net ovuliacija šį ciklą buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 05 04, 14:40)
Visoms startavusioms siunčiu užkrėstus  nestuke.gif linkėjimus !!!

Pas mane visi skausmai aprimo. Ir netepa jau antrą dieną. Bet ir krūtinė nejautri ir nepykina, na apskritai jokių nėštumo požymių  lotuliukas.gif  Gydytoja padvigubino Crinona, gal padėjo. Ryt pasidarysiu hcg ir pažiūrėsiu ar auga.
Vyras dar vis nesveikina, nes bijo. Tai aš sakau taip ir pagimdysiu, o tu vis dar bijosi, kad kas nenutiktų.

Leta labai dziugu kad viskas gerai thumbup.gif Kaip mane stipriai sujaudina kiekviena zinia apie nestuke.gif Taip atrodo kad vis kitu eile arteja, o tuo paciu ir mano tapti nestuke.gif
Papildyta:
Svajuke mane irgi irasyk rugpjucio menesiui su antru IVF thumbup.gif
Jauciu kad jau reikia wub.gif Tik dar labai sunku apsispresti kur daryti, bet manau kad iki to laiko protelis tuo klausimu prasvieses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2006 05 04, 17:26)
Sveika philipuks,
Kur buvai prapuolus?
Jau tiek daug rašyta ir kalbėta apie tai, nepatingėk paskaityt skyrelio. Esi labai nepastabi, jei ruošiesi "gert vaistus". Juk jau senbuvė pas mus  rolleyes.gif .
Jei viskas tvarkoj, vieno ciklo užtenka.

Aciu uz atsakyma. Taigi daug cia visko prirasyta, tai ir tiesiai klausiu be paiesku ax.gif Jau su banku tvarkomes paskolai IVF-ui, manau 15000 uzteks g.gif Juk diagoze nekokia, tai geriau daugiau pasiimti. Klausineju kaip viskas ir kiek laiko vyksta, nes juk i Vilniu reiks vazineti, o is darbo nelabai kas isleidines kas antra diena.Tai va visu niuansu ir klausiu ax.gif
O dingau i ligonine, laparoskopija, paskui sanatorinis gydymas seke. Tik dabar pradedu moraliskai atsistatyti po diagnozes, kad reikalingas IVF verysad.gif Buvo dusioje kaip prikakota verysad.gif Dabar optimistiskai stengiuosi IVF-u patiketi ir kad, pasiseks is pirmo karto.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 05 04, 19:12)
Aciu uz atsakyma. Taigi daug cia visko prirasyta, tai ir tiesiai klausiu be paiesku ax.gif Jau su banku tvarkomes paskolai IVF-ui, manau 15000 uzteks g.gif Juk diagoze nekokia, tai geriau daugiau pasiimti. Klausineju kaip viskas ir kiek laiko vyksta, nes juk i Vilniu reiks vazineti, o is darbo nelabai kas isleidines kas antra diena.Tai va visu niuansu ir klausiu ax.gif

Pinigų pilnai užteks smile.gif ir dar liks leliuko kraiteliui 4u.gif .
Kas antra diena nereikės važiuot. Bet jei įmanoma, gali pasiplanuot atostogas, bus ramiau ir galėsi pagulinėt namuose, jeigu ką...
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2006 05 04, 20:07)
Pinigų pilnai užteks  smile.gif ir dar liks leliuko kraiteliui  4u.gif .
Kas antra diena nereikės važiuot. Bet jei įmanoma, gali pasiplanuot atostogas, bus ramiau ir galėsi pagulinėt namuose, jeigu ką...

Oi kad tik butu tas leliukas. Labiausiai dabar bijau, kad vienas IVF nepavyks ir pinigu kitam nebebus. Na,bet ateitis parodys kaip bus. Stengiuosi butio optimiste, bet nelabai iseina ax.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, pirmadienį man punkcija. Dar liko tris kartus įsidurti į pilvą (šiandien vakare vienas, rytoj ryte vienas ir rytoj vakare mirksiukas.gif ). Sekmadienį poilsis, o pirmadienį varau į VK.

Ko tai dreba širdelė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 05 05, 13:44)
Na, mergaitės, pirmadienį man punkcija. Dar liko tris kartus įsidurti į pilvą (šiandien vakare vienas, rytoj ryte vienas ir rytoj vakare mirksiukas.gif ). Sekmadienį poilsis, o pirmadienį varau į VK.

Ko tai dreba širdelė unsure.gif

Linkiu visa ko geriausia.
O gal si karta du is karto? Kompensacija zz pirma karta? mirksiukas.gif
Atsakyti