Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos, sakykit, gal man nereikėtų čia tokių žinių skelbtis g.gif Kitoms skaudu gal...Bet man pačiai toks dalykas-Dievulio siųstas stebuklas, juk praėjau tikrai nemažai ax.gif

Nuo pat pradžios mane palaikėte, guodėte, taip pripratau prie jūsų kompanijos wub.gif

Svajuke, kokia tu šauni, net graudu.. wub.gif

Merginos, jūs visos taip mokate džiaugtis kitų laimėmis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 05 04, 11:58)
na, tai jau dvynukai garantuoti.  thumbup.gif  thumbup.gif na nerelu, taip smagu dėl to, kad pagaliau, Jolančiuke, tavo svajonė išsipildė.  4u.gif  wub.gif  wub.gif taip gera ant dūšios.  blush2.gif

O gal HCG tik dabar taip kyla kyla, o paskui normalizuosis..keista, kad taip dvynukai natūraliai užkibo, kai po IVF'ų nei vienas nesikabino g.gif

Ale džiaugiuosi, ar vienas ar du, nesvarbu, kad tik viskas gerai būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 04 gegužės 2006 - 12:03
man tai kiekviena naujiena apie naują nestuke.gif labai džiugina, nes labai gerai suvokiu, kokia tai iš tiesų yra laimė. ax.gif smile.gif o maniške laimė, manau, jau visai ne už kalnų. bigsmile.gif
Atsakyti
Jolanciuke, thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 13:05)
..keista, kad taip dvynukai natūraliai užkibo, kai po IVF'ų nei vienas nesikabino g.gif

As turbut kazka praleidau ax.gif tai tu ne po IVF'o? Tavo pastojimas yra naturalu?. Gal gali trumpai priminti, kodel tu dareisi IVF'a, t.y. kokios buvo nepastojimo priezastys? ir aisku, kaip pavyko tapti nestuke.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 12:52)
HCG 981 clap.gif  Labai sparčiai auga thumbup.gif Kad ir toliau taip ax.gif

32c.d o jau beveik 1000 HCG bigsmile.gif

thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Man tai toks skaičius - tai gal net cieli trys bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Saruniuke, kaip tau sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darviena @ 2006 05 04, 12:13)
Jolanciukethumbup.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif
As turbut kazka praleidau  ax.gif tai tu ne po IVF'o? Tavo pastojimas yra naturalu?. Gal gali trumpai priminti, kodel tu dareisi IVF'a, t.y. kokios buvo nepastojimo priezastys? ir aisku, kaip pavyko tapti  nestuke.gif  blush2.gif

Ivf dariau po negimdinio, kai pašalino kiaušintakį. Iki negimdinio daugiau kaip 2 metus nepastojau. Gydytoja dar siūlė IUI, bet aš norėjau iškart IVF blush2.gif Deja, nepavyko IVF nei su šviežiais , nei su šaldytais. Nepastojimo priežasčių iki galo neišsiaiškinom. nestuke.gif Tapti pavyko kelionėje smile.gif Taip sutapo, kad iškart po mmm išvykom į Egiptą, grįžaus nieko net nenujaučiau, tik prieš keletą dienų įtarimas kilo, padariau 2 šlapimo testus-teigiami, kitą d. HCG padariau-patvirtino nėštumą smile.gif
Atsakyti
Labai gera skaityti tokias geras zinias:)
Jolanciuke 4u.gif

Svajuke gal galiu ir as pasiprasyti i sarasiuka? blush2.gif Prie rugpjucio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 13:28)
Ivf dariau po negimdinio, kai pašalino kiaušintakį. Iki negimdinio daugiau kaip 2 metus nepastojau. Gydytoja dar siūlė IUI, bet aš norėjau iškart IVF blush2.gif Deja, nepavyko IVF nei su šviežiais , nei su šaldytais. Nepastojimo priežasčių iki galo neišsiaiškinom.  nestuke.gif Tapti pavyko kelionėje smile.gif  Taip sutapo, kad iškart po mmm išvykom į Egiptą, grįžaus nieko net nenujaučiau, tik prieš keletą dienų įtarimas kilo, padariau 2 šlapimo testus-teigiami, kitą d. HCG padariau-patvirtino nėštumą smile.gif

Super istorija! Sekmes Tau ir tavo SEIMYNAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Leta 7, sveikinu 4u.gif . Taip ir nujaučiau, kad pakliūsi į tą laimingųjų sąrašiuką mirksiukas.gif .
Jolančiuke, puikus HCG thumbup.gif .

Sėkmės visoms startuojančioms gegužę victory.gif .
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 05 03, 19:38)
Tlana, kai yra hiperstimuliacija, tai daugybė visokių skausmelių, nes pilvas išsipūtęs ir labai jautru ten viskas. O šonuose dėl daug ko gali suskausti, gal kiaušidės dilgčioja, gal gimdos raiščiai.
Aš tai va dabar kai nusičiaudau, tai net silpna pasidaro - tokie diegliai kirkšnyse nueina ax.gif

Sėkmės tau rytoj - viskas bus gerai 4u.gif

aciu tau daivute, o as galvojau kad tik as ciaudau su skausmu!sian vyras paklause, ko tu pritupi kai ciaudai, sakau kad idomiau butu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 11:52)

Koks gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 05 04, 12:52)

Jolančiuke, dabar jau visa gerkle rėkdama sveikinu yahoo.gif pasirodo stebuklu būna thumbup.gif

Leta7 kaip jautiesi, kaip tavo žirniukas mirksiukas.gif
Atsakyti