QUOTE(Visgi @ 2012 10 19, 09:26)
Oho kokie šumacheriai
Įsivaizduoju save darbe bežiūrint filmus, vaizdelis būtų toks: kaip pas zuikį ausys arba suglaustos arba stačios (nus reik klausyt gi ar valdžia nežengia link kabineto) ir žinoma priešinfarktinė būsena nuo įtampos ir baimės
Tai pagalvojau aš čia, pasitariau su savim ir nusprendžiau- aš dar noriu gyventi
QUOTE(Julsita @ 2012 10 19, 09:42)
O jūs šitą ar mačius?
http://kinozal.tv/de...s.php?id=991718 Gal kiek įtemptesnis,bet man vien šitas aktorius
Nors šiaip tai jis toks ir ,kaip čia kažkada šnekėjom apie Ditkovskytę,toks be emocijų,bet jam man tinka
O dėl žiūrėjimo darbe,tai man pačiai niekaip neišeitų,nebent,kaip savaitgaliais daydavo viena kolegė,įsikelt į telefoną ir iš stalčiaus žiūrėt,o va vyrelis,jau pasigavo madą,važiuojant greitkeliais,kad ne taip monotoniška būtų,pasileidžia ir klauso komedijas,pro retą užmesdamas akį
Oi ačiu, brangioji už naują porciją
O ten bus meilių? KAžkaip anksčiau aš šito aktoriaus nebuvau užfiksavus dar, ale dabar man jis toks visai grieko vertas
Sutinku kad atrodo bejausmis, net ir tame
Semejname detektive nesuprasi, ką jis galvoja ir kas pas jį ten viduj...Nu bet kartasi tas ir veža, kaip sakoma. Vyriškas toks labai man jis
Pratęsiant
Semejno detektivo temą. Aš taip norėjau kad jie kartu liktų
Kam jis su ta žmona vėl susiėjo
Ale tas nabagas baltaplaukis kvadratiniu veidu kaip kankinosi, matydamas tą anų romaną...Net darbo vietoj gerti pradėjo...