Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 10 12, 10:48)
''По семейным обстоятельствам'' /1977/
Логопед - По семейным обстоятельствам
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū tau Visgi, ir kaip suradai? Aš vis prisimindavau tą filmą, norėjau pažiūrėt ale negalėjau prisiminti kaip vadinais...ŽIŪRĖSIU thumbup.gif

Nu kam tą nuorodą įdėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jėzau, vos neapsimyžau iš juoko, o gi darbe sedžiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu blyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na ulice koe kogo doh.gif lotuliukas.gif Ispravliaem fefekti fikcii lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baba s fefom lotuliukas.gif

Patariu pažiūrėti ka snori nuotaiką pasikelti staigiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ja logopef....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 12 spalio 2012 - 10:57
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 12, 10:25)

*Na, bent jau pas mus šiandien gražus ruduo, saulytė, nelyja thumbup.gif
Turėtų gal įdomu būt g.gif

**Vakar pradėjau . Iš pradžių po kelių minučių išjungiau, pasirodė kad neužkabins. Po to persigalvojau.....ir peržiūrėjau iškart 6 serijas tongue.gif
Lengvas toks, paprastas, serijos tokios man pasirodė ne per ilgos, (nors gal tokios pat kaip ir kitų serialų).

*pas mus ir gražu-su mažiuliu pusantros valandos lauke pravaikščiojom thumbup.gif
** drinks_cheers.gif Man su J.Boiko visi filmai patinka ,dar ne vieną detektyvą su juo žiūrėjus.Ir dabar galvoju,ar nebuvo jis kažkur daktaru g.gif
Atsakyti
Man dar tas Семейный детектив kažko truputį Сваты priminė. Na, aktorisu tas pats, kaimo vaizdeliai, valgo ta šeima lauke, kaip ir Svotai mėgsta, ir muzikytė labai jau man panaši. Vienžu, gera žiurėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 12, 09:42)
''Деревенская история'' /2012/

QUOTE(Visgi @ 2012 10 12, 11:48)
''По семейным обстоятельствам'' /1977/

dekui uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Nu va...mano kompas numire...O kaip as be jo sivakar
blink.gif verysad.gif juk semejnyj detektiv laukia.dabar su telefonu kankinuos,kol jums pasiguosiu...
I
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 12, 19:43)
blink.gif  verysad.gif j

Bozhe bozhe, užjaučiu tikra to žodžio prasme console.gif netinkamu laiku visai mastau.gif Jei man taip- 3*tpfu blink.gif Aš gi su Internais šią savaitę draugauju, jau įžengiau į trečią sezoną (nuskilo man šią savaitę, nuvariau į darbą o man liepė namo keliauti su savo bacilom o ne kolektyvą trucit). Tai taip mano draugystė ir prasidėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 12, 19:43)
blink.gif  verysad.gif juk semejnyj detektiv laukia.dabar su telefonu kankinuos,kol jums pasiguosiu...
I

Ir aš ,ir aš sočiustvuju labai labai 4u.gif
na ką,pasigirsiu:šį savaitgalį aš jau ne šiaip daugiavaikė,o labai daugiavaikė mam,mat prie trijų mano turtų dar prisijungė dukterėčia ir sūnėnas ax.gif Prikepiau kalną blynų,o man teliko vienas lotuliukas.gif Na ,bet cia tik vikis,kaip sako dzūkai.taigi mažiulis mano užimtas baisingai-mamkos visai nereikia,tai ji taip derlingai šiandien Doznovatelį pažiūrėjo,kad net ir baigė .Nu moka rusai detektyvus kurt mano skoniui thumbup.gif Va ir dabar per RTVi kažkoks mane kabinantis eina,tuoj aiškinsiuos kas per vienas g.gif Bet dabar,dabar,mergaitės,aš startuosiu su kažkuo daktarišku wub.gif ,bent jau spėju pagal pavadinimą ,Obščiaja terapija,nes aprašymo tingiu ieškot blush2.gif
Papildyta:
Net pačią juokas paėmė-va kas dabar eina per RTVi http://kinozal.tv/br...F...amp;t=0&f=0 lotuliukas.gif Tiek jau to-turbūt iki motinystės atostogų pabaigos žiūrėčiau,o kada visus kitus,parsiųstus peržiūrėt,o dar Muchtaro visus sezonus "audžiu mintį " šturmuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 12, 21:17)
1/ Nu moka rusai detektyvus kurt
2/ dabar,mergaitės,aš startuosiu su kažkuo daktarišku  wub.gif ,bent jau spėju pagal pavadinimą ,Obščiaja terapija,nes aprašymo tingiu ieškot  blush2.gif

1/ sutinku visu 100% kad moka jie gerai kurt viską
2/ startuokit startuokit- man jis labai patiko ypač ''2'' filmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 spalio 2012 - 20:36
QUOTE(Visgi @ 2012 10 12, 21:36)

2/ startuokit startuokit- man jis labai patiko ypač ''2'' filmas

O tai jis dar ne vienas yra?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 12, 21:46)
O tai jis dar ne vienas yra?

Diu rolleyes.gif

1.
user posted image

2.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 12 spalio 2012 - 21:05
QUOTE(Visgi @ 2012 10 12, 21:57)

aišiku,bo aš turiu tik vieną,bet baika-ryt padėtį ištaisysiu,o šiandien jau labos,kraustausi pas paduškaites ir startuoju dar ir su Serdceiedkom ax.gif
Atsakyti
blink.gif verysad.gif juk semejnyj detektiv laukia.dabar su telefonu kankinuos,kol jums pasiguosiu...
I
Atsakyti