Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

o sita kas nors mate? g.gif
Средство от смерти
http://kinozal.tv/de....php?id=1015097
Atsakyti
Bandžiau žiūrėti, bet neužkabino schmoll.gif Bent jau mane.
Atsakyti
o sitas?
Опережая выстрел
http://kinozal.tv/de....php?id=1011048
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 10, 12:58)
Kaip baisu. Užveri namų duris ir nežinai grįši tądien namo ar nebe...

liudna verysad.gif

QUOTE(seimuke @ 2012 10 10, 13:57)
Нечаянная радость

QUOTE(Julsita @ 2012 10 10, 15:55)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 10 10, 18:04)
Средство от смерти

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 10 10, 18:09)
Опережая выстрел

aciu uz naujienas 4u.gif

jau antra diena ziuriu Dvie Siudby. Sian isikabinau i 3 sezona. Pirmas patiko, o jau antram, kai vaiku gyvenimai, toliau ju vaiku vaikai, tai vos ne kaip dinastija. Na, bet paziuresiu iki galo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 08, 10:34)
]''Забивание камнями Сорайи М.'' /2008/[/b]

silpnų nervų žmonėms nepatarčiau žiūrėt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Atsiprašau visų, kad ne į temą.

QUOTE(plateliai @ 2012 10 10, 21:52)

Tuomet labai patariu pažiūrėti ''Долина волков: Ирак'' /2006/ Patikėkit manim- patiks smile.gif
http://kinokz.com/ne...2011-07-20-3683
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 10 spalio 2012 - 21:32
QUOTE(isdykusS @ 2012 10 05, 06:06)
Perziurejau Провинциалка smile.gif
Pasiulykit dar ka nors tokio tipo (kur saldu, grazus jauni zmones, siuolaikinis) smile.gif

neturit nieko pasiulyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 10, 07:50)
Labas rytas smile.gif
Tikrai daugiau sėrijų nėra, šiai dienai tik 12. Ten blefas (kur 13 serija). Neva buvo pradėtas kurti tęsinys (dar anais metais), bet kol kas tylu ramu... Buvo tokių paspėliojimų, kad galbūt filmas buvo 24 serijų bet filmavimo metu jį nurėžė iki 12-kos serijų g.gif O kaip ištikrųjų- pagyvensim pamatysim.
Man taip pat labai patiko šis filmas.

Priminkit, apie ką kalbat blush2.gif Iškritau iš konteksto...

Dievulėliau, kiek jūs visko žiūrit ir matot doh.gif O tai kada jūs gyvenat?????Man neužtenka laiko doh.gif verysad.gif verysad.gif O be filmų, ką jūs dar veikiat? (aš nekalbu apie namus, buitį)?Aš va, pvz., šiandien nuo 8 ryto iki 21 vakaro nuo kompo nepasikėliau (išskyrus i WC)..Padėjau sesei su knygos vertimu...Eina na....toks darbelis, kad stogas nulėkė staigiai...Vaikai sau, namai sau, gerai kad dukra mažėliu pasirūpino, tai būtų ir nakvojęs daržely.......O tai aš dar darbe nebuvau šiandie...O jeigu dar į darbą... doh.gif Tai kaip jūs viską spėjat???
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 11, 01:27)

Dievulėliau, kiek jūs visko žiūrit ir matot  doh.gif O tai kada jūs gyvenat?????Man neužtenka laiko doh.gif  verysad.gif  verysad.gif O be filmų, ką jūs dar veikiat? (aš nekalbu apie namus, buitį)?Aš va, pvz., šiandien nuo 8 ryto iki 21 vakaro nuo kompo nepasikėliau (išskyrus i WC)..Padėjau sesei su knygos vertimu...Eina na....toks darbelis, kad stogas nulėkė staigiai...Vaikai sau, namai sau, gerai kad dukra mažėliu pasirūpino, tai būtų ir nakvojęs daržely.......O tai aš dar darbe nebuvau šiandie...O jeigu dar į darbą... doh.gif Tai kaip jūs viską spėjat???

Aš ,kai dabar nedirbu,tai turiu laiko žiūrėjimui,nepalygint su tuo,kai dirbau.Kai sukuosi virtuvėj (o tai darau didesnę dalį dienos),dvd grotuvas sukasi non stop.Aš net jei negaminu,rankdarbiais užsiimu vėl gi vbirtuvėj,nes ten mano filmai sukasi smile.gif Kai maitinu savo mažiulį,ar kai migdau,ar kol pati migdausi,miegamajam grajina kitas aparatas-aš jau nemoku užmigt be teliko blush2.gif Tai taip ir gaunasi,kad galiu daug pažiūrėt. Yra darbų,kuriuos prie teliko daryti negaliu,tai ir dirbu be jo,bet jei tik įmanoma (pavyzdžiui labai mano nemėgiamas lyginimas),tai aš jau taisausi taip,kad būtų galima sujungti prijatnoje s poleznym ax.gif
Kada susimąsčiau,ką aš darysiu,kai išeisiu dirbt:kaip bus su filmais ir rankdarbiais g.gif Ir sugalvojau,kad paprastai,kaip ir anksčiau: į lovą su mezginiu ir kas vakarą po kokias dvi serijas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Primenu
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 11, 01:27)
Priminkit, apie ką kalbat

''Ласточкино гнездо'' /2012/
Трейлер
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 spalio 2012 - 07:31
šiandien per laba rytą anonsavo Paulso koncertą ir skambėjo epizodas iš filmo. tokia nostalgija wub.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=549666

user posted image
Atsakyti
Провинциалка

QUOTE(isdykusS @ 2012 10 05, 06:06)
Perziurejau si smile.gif
Pasiulykit dar ka nors tokio tipo (kur saldu, grazus jauni zmones, siuolaikinis) smile.gif

QUOTE(isdykusS @ 2012 10 11, 00:47)
neturit nieko pasiulyt? smile.gif

Tai kad labai aukšti reikalavimai- ir saldu, ir gražu, ir jauni, ir šiuolaikinis biggrin.gif O jei rimtai, tai porą kart prasukau mintyse ir nieko analogiško negaliu prisimint, kad pasliūlyt g.gif Na nebent
''Стритрейсеры'' /2008/
Трейлер
Bet čia ne serialas ir ne visai saldu, tai gal ir netiks jums mastau.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 11 spalio 2012 - 08:37