Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

super zinios del internu thumbup.gif Aciu 4u.gif kaip tik Voroninus baigineju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2012 10 10, 15:41)
kaip tik Voroninus baigineju  ax.gif

Ir šitų naują sezoną deda thumbup.gif
Atsakyti
Labu mirksiukas.gif
Įmeskit Voroninų nuorodą blush2.gif Mačiau, bet griūk negyvas, nu nepamenu apie ką g.gif
Žiūriu "Otsovskij instinkt", nu gal ir nieko g.gif
Ta išgirtoji Anna Germas, vieną seriją vos ištempiau, ne man tokie filmai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 10, 15:52)
Labu  mirksiukas.gif
Įmeskit Voroninų nuorodą  blush2.gif  Mačiau, bet griūk negyvas, nu nepamenu apie ką  g.gif 

http://kinozal.tv/de...s.php?id=995049
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 10, 15:52)
Ta išgirtoji Anna Germas, vieną seriją vos ištempiau, ne man tokie filmai  blush2.gif

pas mane jis šiandien sukas. irgi nelipo schmoll.gif

vakar žiūrėjau ja pridu sama nu tupas kažkoks, bet visvien norėjs pabaigt žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
As bandysiu ta Найденыш ziuret, kiek nuojauta man sako 1 "sezona" is vienos serijos esu macius, bet daugiau tai tikrai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 10, 15:55)

Širdingai dėkoju 4u.gif
QUOTE(arden @ 2012 10 10, 16:17)

vakar žiūrėjau ja pridu sama nu tupas kažkoks, bet visvien norėjs pabaigt žiūrėt  biggrin.gif

Mačiau drinks_cheers.gif Bet irgi nebepamenu apie ką doh.gif lotuliukas.gif
Reiks pradėt kospektuotis koks kinas ir smulkiai apie ką lotuliukas.gif
Atsakyti
as kazkuria sena tema perverciau ir is jusu rekomenduotu ,,cistaja proba" ziuriu, vakar 5 serijas ,,prarijau" kol obuolius pjaustinejau ax.gif
patinka labai wub.gif
Atsakyti
O as visus tokius mistinius labai megstu thumbup.gif vat sitas здесь кто то есть per 2 dienas perziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2012 10 10, 17:20)
as kazkuria sena tema perverciau ir is jusu rekomenduotu ,,cistaja proba" ziuriu, vakar 5 serijas ,,prarijau" kol obuolius pjaustinejau ax.gif
patinka labai wub.gif

Šitas man laaabai patiko. Aštrių pojūčių toks rolleyes.gif Kai prisimenu tą blogąjį milicininką, tai ir dabar nupurto.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 10, 17:30)
Šitas man laaabai patiko. Aštrių pojūčių toks rolleyes.gif Kai prisimenu tą blogąjį milicininką, tai ir dabar nupurto.

man jis irgi patiko thumbup.gif ir siaip man tokio zanro patinka.Reikia paziureti,gal kokiu naujienu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 10 10, 17:58)
ir siaip man tokio zanro patinka.

Ir man biggrin.gif Patinka kai po nedaug bet yra visko smile.gif
Atsakyti