Na ir ką-ir pabaigiau ką tik Kliuči ot sčastja Ir gerai,kad pabaigiau. Kai devintoj serijoj susigaudžiau,kas vyksta,iki 16 visai "skaniai" suėjo. aišku,yra to patampymo,bet bent jau man šitam filme dar viskas pakenčiama. Bet kaži ar nebus pratęsimo Tokį įtarimą susidariau,kai teisiamųjų suole vyrelis pasakė "ja vernus" . Bet gal jau geriau nebūtų
Ech-einu rinktis ką toliau žiūrėt Visai neblogai sekasi čia man atsargas naikint
QUOTE(Julsita @ 2012 08 19, 10:43)
Na ir ką-ir pabaigiau ką tik Kliuči ot sčastja Ir gerai,kad pabaigiau. Kai devintoj serijoj susigaudžiau,kas vyksta,iki 16 visai "skaniai" suėjo. aišku,yra to patampymo,bet bent jau man šitam filme dar viskas pakenčiama. Bet kaži ar nebus pratęsimo Tokį įtarimą susidariau,kai teisiamųjų suole vyrelis pasakė "ja vernus" . Bet gal jau geriau nebūtų
Ech-einu rinktis ką toliau žiūrėt Visai neblogai sekasi čia man atsargas naikint
o čia tęsinys koks, lygtai pamenu labai senai žiūrėjau, buvo tai tik kokios keturios ar šešios serijos.
QUOTE(Amiala @ 2012 08 19, 12:58)
o čia tęsinys koks, lygtai pamenu labai senai žiūrėjau, buvo tai tik kokios keturios ar šešios serijos.
Taip,tęsinys.Pirma dalis 4 serijos,o tęsinys jau visos 16
QUOTE(ania12 @ 2012 08 17, 20:23)
sitas man nepatiko pirmiausia tai istemptas per daug,o antra-tai kazkaip nenuosekliai pastatytas.O jau grimas aktoriu kai "pasendina"
QUOTE(Visgi @ 2012 08 18, 14:51)
labai labai geras aisku siek tie tradicinis toks kai vyresnis vyras pameta zmona namu seimininke del jaunos, grazios moters
Sveikos Kol sveciavausi Baltarusijoj ziuriu toli nubegot, vos pasivijau
QUOTE(Visgi @ 2012 08 19, 20:17)
aciu Visgi uz rekomendacija
Pabaiga man sio filmo nei siokia nei tokia. Na ne tokios tikejausi siek tiek o siaip visai neblogas, tik tas pagrindinis aktorius tai reksni vaidina visi kalti aplink tik ne jis
QUOTE(svelni @ 2012 08 19, 18:13)
labai labai geras
QUOTE(svelni @ 2012 08 20, 00:14)
visai neblogas,
Laba
Tuomet būtinai pažiūrėsiu abu. Ačiū
QUOTE(Visgi @ 2012 08 21, 09:47)
Kaip tik prižvelgiau:jau laukiu ,kol bus visos serijos
O dabar,po keleto melodramų,užsimaniau ko nors detektyviško.Tai ir kremtu Москва.3 вокзала . Serijų daug,bet man patinka:kiekviena serija atskira byla,šiek jumoro
Žiūrit kas nors DAR? Jau kaip tas Ilja mane erzina
QUOTE(Apuokas @ 2012 08 21, 12:57)
Žiūrit kas nors DAR? Jau kaip tas Ilja mane erzina
As ziuriu ,jau 5 serijos beliko mane tai nervina Koste kai sutraukia tas lüpas ,nemoka vaidint is vis
Nu ir Diana