Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(Ingaja @ 2012 10 07, 20:40)
Apie daktariukus kazkoks naujas
Страна 03

Nu tiesiog žudot be peilių doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
http://kinozal.tv/de....php?id=1015007 ,
''Формула счастья'' /2012/
ka tik paziurejau, man patiko wub.gif aktoriai grazus thumbup.gif
Atsakyti
''Формула счастья'' /2012/

Man irgi toks mielas filmas, su drugeliais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 07, 20:03)
O taip noriu, taip noriu viską pažiūrėti.......

Kaupkit, kaupkit, dėkit viską į atsargas, o paskui jau kaip D duos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 07, 22:25)
Man irgi toks mielas filmas, su drugeliais ax.gif
Papildyta:

Kaupkit, kaupkit, dėkit viską į atsargas, o paskui jau kaip D duos rolleyes.gif

Aha..D duos naktimis, iki paryčių lotuliukas.gif Nes kai pradedi, tai žinia, nebegali sustoti....Baigi tik priverstinai, kai jau pradeda vaizdas trūkinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet šiaip pasiskaitymui

Kaip Senovės Egipto laikais, Kleopatros laikais būdavo priimta rengti pobūvius ir priimti svečius:

Ar tą vakarą, ar kurį kitą Kleopatra paruošė dvylika pokylio menių. Trisdešimt šešios sofos buvo apklotos prašmatniais audiniais. Už jų kabojo purpuriniai gobelenai, siuvinėti blizgančiais siūlais. Ji pasirūpi-no, kad stalas būtų padengtas aukso indais, išmoningai pagamintais ir inkrustuotais brangiaisiais akmenimis....... Po pietų ji išlydėjo svečius, nešinus visomis gėrybėmis, kuriomis grožėjosi: audiniais, brangakmeniais nusagstytais stalo rykais ir net sofomis. ..... Vakaro pabaigoje liko tik sutryptos rožės: visa kita Kleopatra išdovanojo svečiams. Savaitės pabaigoje Antonijaus
vyrai gabenosi namo sofas, indaujas ir gobelenus, o dar itin dėmesingai parinktas dovanas karštoms vasaros naktims: „neštuvus ir nešikus aukšto rango asmenims ir žirgus su sidabru puoštomis gūniomis daugumai iš jų“. Kad grįžimas namo būtų patogesnis, Kleopatra išsiųsdavo su jais deglą nešantį vergą etiopą.

Vat taip va. O dabar....susirenkam pas kurią nors iš mūsų į svečius, ir ką paskui...Ogi nieko....Nei indaujų, nei indų....Jau nekalbu apie sofas, vergus (mūsų epochoje tai manyčiau turėtų būti šeimininkių, priėmusių svečius sutuoktiniai ) ir visa kita...
Atsakyti
''Мама поневоле'' /2012/
Трейлер

http://kinozal.tv/de....php?id=1015171
[user posted image
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaaa bigsmile.gif Labas rytas bigsmile.gif
Va kiek gėrio priedėta karsta.gif Ačiūūūūūū mergaitės aciuks.gif
Tik aš niekaip nebaigiu to "I vse taki ja liubliu", 2 serijos dar lijo, šiaip įdomus, bet labai jau ištemptas.

Aš įsivaizduoju šio skyrelio meet'ą hihihi.gif Susirenkam ir ne bendraujam o žiūrim serialą hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas
Na ką-grįžtu į senas vėžes,nes per savaitgalį viskas išėjo iš rikto,ir beveik nieko nepažiūrėjau,bet taisysiuosi smile.gif ,bo orų gerų lyg nežeda,tai sėdėsim su mažiuliu namie. Dar labai "pasitaisyt " turėčiau progą,jei kas visurinėlio spintoj "sezoną pakeistų"-bože bože,kaip nemėgstu šito darbo,o ramiai žiūrėt filmų negaliu,kai žinau,kad yra nepadarytų "labai bjaurių" darbų,tai va trep ir "muilinu":nei darbais užsiimu,nei malonumais,kad sąžinė negraužtų blush2.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 06, 23:15)
Priminkit, kur aš ją mačiau(tą iš kairės?). blogietė buvo, tik nepamenu kur g.gif  g.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 10 07, 11:27)
Ar tik ne ''Мать и мачеха'' /2012/?

Tikrai taip-dabar kaip tik jau ketvirtą seriją šito filmo žiūriu ir šita aktorė vaidina slidininkę čempionę(ir dar stiervą),del meilužio palikusią dvi savo mažas dukrytes vyrui ir nepažįstamai merginai iš vaikų namų

QUOTE(Ingaja @ 2012 10 07, 21:40)
Sits Дорога в пустоту neblogs  4u.gif
Papildyta:
Apie daktariukus kazkoks naujas
Страна 03

Ui-einu "gaudyt" ax.gif
A,dar septynių serijų teks palaukt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 spalio 2012 - 07:28
QUOTE(Ingaja @ 2012 10 07, 21:40)
Sits Дорога в пустоту neblogs  4u.gif
Страна 03

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 10 08, 03:10)

4u.gif dekui uz naujienas 4u.gif
Atsakyti
Laba user posted image
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 07, 23:49)
Aha..D duos naktimis, iki paryčių lotuliukas.gif Nes kai pradedi, tai žinia, nebegali sustoti....Baigi tik priverstinai, kai jau pradeda vaizdas trūkinėti lotuliukas.gif

Tai čia reik tokios prevencinės priemonės, spec programos kur po riboto laiko užblokuotu kompą, na kur vaikams taikoma kad riboti laiką su pc, kad per daug neužsisėdėtų hihihi.gif Kito kelio nematau schmoll.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 10 08, 00:05)
Ne į temą, bet šiaip pasiskaitymui
Kaip Senovės Egipto laikais, Kleopatros laikais būdavo priimta rengti pobūvius ir priimti svečius:
...

Priminėt man vieną epizodą iš filmo ''Забивание камнями Сорайи М.'' /2008/ Ten, Irane, mirus moteriai, į jos namus ateidavo visos kitos moterys (pažįstamos-nepažįstamos) ir visus jos daiktus išsinešdavo kas sau, net nesvarbu kad vyras namuose būna. Nuo žiedo iki puodo. Maždaug ji mirus ir jos daiktų jau jai nebereik. Va toks paprotys. Net vyras nieko negali padaryti. Išneša viską iš namų.
P.S. net tą patį užmėtymą akmenimis įsivaizdavau kažkaip baisiai na bet ne taip baisiai.. Įkasa iki juosmes žemėje, surištom už nagaros prie šonų rankomis, ir tada pirmas akmenį meta kaimo vyresnysis, tada vyras, o tada duoda mesti sūnams (vienam gal 10metų kitam gal apie 13), o tada jau leidžiama visiems kitiems kas tik nori ir kiek tik nori. Iki dabar pamenu kaip tas jaunėlis verkė pasikūkčiodamas ir nenorėjo į mamą mesti akmens, o ten privalu tas berniukams, kitaip tinkamais vyrais nelaikys ir kaimo bendruomenė išjuoks. Ir berniukai tą egzekuciją turi stebėti... Buvo pas ją dar dvi mažytės dukrytės, bet joms neteko to matyti.
Sorry kad VISAI ne i temą.

QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 08, 08:21)
Tik aš niekaip nebaigiu to "I vse taki ja liubliu", 2 serijos dar lijo, šiaip įdomus, bet labai jau ištemptas.

Visgi 24 serijos nemažai, nemažai rolleyes.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 10 08, 08:27)
-bože bože,kaip nemėgstu šito darbo,o ramiai žiūrėt filmų negaliu,kai žinau,kad yra nepadarytų "labai bjaurių" darbų,tai va trep ir "muilinu":nei darbais užsiimu,nei malonumais,kad sąžinė negraužtų  blush2.gif

Ir aš šitą darbą savaitgalį dariau, nes lygiai taip pat sąžinė graužia kai žinau kad reik kažką rimto nudirbti, tai ir simuliuot neišeina... O dar man ta gerklė skaudanti, kosulys- tai linksmas išeigines turėjau nuo penktadienio, kaip prasidėjo tai neduok D doh.gif Net nėr didelio ūpo filmų žiūrėti verysad.gif Ką jau tie filmai jei aš net pamiršau šiandien savo sutuoktuvių metines per tas ligas doh.gif Vyras sveikina o aš stoviu akis išpūtus ir nesuprantu apie ką jis te kalba g.gif
Mano žiūrėjimo laikas dažniausias (darbo dienomis) nuo 21.30-23val. Nes šeima eina gulti 21.30val o tada jau aš galiu ramiai žiūrėti be sąžinės graužaties. O kitaip nelabai išeina schmoll.gif Va kokio 'biletenio' tai norėčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 spalio 2012 - 10:07
QUOTE(Visgi @ 2012 10 08, 10:34)

P.S. net tą patį užmėtymą akmenimis įsivaizdavau kažkaip baisiai na bet ne taip baisiai.. Įkasa iki juosmes žemėje, surištom už nagaros prie šonų rankomis, ir tada pirmas akmenį meta kaimo vyresnysis, tada vyras, o tada duoda mesti sūnams .
sutuoktuvių metines

Jaučiu,kas aš mačius šitą g.gif kai tas vaikas nemeta į mamą,tai kažkas paima jo ranką,įdeda akmenį ir sviedžia į motiną..Ar ne?
Na tai su vestuvių metinėm mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 10 08, 10:34)

Ir aš šitą darbą savaitgalį dariau,

Ir aš jau,nors dantis sukandus,bet darau..Bet dar reik sulaukt iš mokyklos,kad persimatuotų,ką jau išaugęs,ko dar nepriaugęs..Na tai pusė darbo kaip ir padaryta,tai einu startuot su Doznovateliu-vyras sakė žiūrėt-man patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 10 06, 13:22)

jau 8 октября, tik neveikia nuoroda to festivalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 08 spalio 2012 - 10:12