Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 09 30, 15:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Perskaitys pati smile.gif

Na kas man belieka, Julsita! Taip isprovokuotai tik prisistatyt ax.gif Sveikos merginos, tikrai guliu jusu "skyriuje" biggrin.gif Tik va kremtant tuos skaniuosius filmukus nebelieka laiko parasyt jusu "palatoj" ant sienos mirksiukas.gif O ligone esu tikrai ne pirmi metai!
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 30, 23:12)

Šian sunki diena unsure.gif

Stiprybės..... 4u.gif
QUOTE(seimuke @ 2012 09 30, 23:21)
Na kas man belieka, Julsita! Taip isprovokuotai tik prisistatyt  ax.gif  Sveikos merginos, tikrai guliu jusu "skyriuje"  biggrin.gif  Tik va kremtant tuos skaniuosius filmukus nebelieka laiko parasyt jusu "palatoj" ant sienos  mirksiukas.gif O ligone esu tikrai ne pirmi metai!

Va ir dar viena išlindo į dienos šviesą bigsmile.gif thumbup.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
Ačiū už naujas nuorodas ir rekomendacijas, jau įtraukta ir laukia eilės drinks_cheers.gif O mano rytas tradiciškas biggrin.gif SM, kava, greit per kambarius, greit pietus suorganizuot ir.... serialai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 30, 12:53)
Bet aktorius 'Vitka' irgi toks visad nelaimingas, liūdnas personažas... Neatkreipėt dėmesio?
Išein kad ne tik vien moterų tokių yr bet ir vyrs toks yr biggrin.gif

taip taip,visad toks pat irgi

Šian sunki diena unsure.gif Tėtį į ligoninę išvežėm. Tik trečiadienį parsivežėm iš gastro skyriaus, pragulėjės buvo 1,5 savaitės, ir va vėl, šį kart su plaučių uždegimu...Nepatinka man visa tai, ir jo būklė...Jam jau 82-ji.....Rodos tarsi visai nebesiorientuoja šiam pasauly.....Guli, nepajuda, nekalba, nevalgo.... verysad.gif

stiprybės tau 4u.gif gal dar sustiprės,pasitaisys,sveikatos jam 4u.gif

Na kas man belieka, Julsita! Taip isprovokuotai tik prisistatyt  ax.gif  Sveikos merginos, tikrai guliu jusu "skyriuje"  biggrin.gif  Tik va kremtant tuos skaniuosius filmukus nebelieka laiko parasyt jusu "palatoj" ant sienos  mirksiukas.gif O ligone esu tikrai ne pirmi metai!

thumbup.gif
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 01, 08:37)
  O mano rytas tradiciškas  biggrin.gif  SM, kava, greit per kambarius, greit pietus suorganizuot ir.... serialai  biggrin.gif

gera diena thumbup.gif man tai ryte kokia valandą ir vakare kiek noriu,nuo kokiu 23val....tai sunkiai,todėl vakarais bijau serialus pradėt doh.gif
Na ir kaip Osenij list g.gif aš nežiūrėjau manęs neužkabino ax.gif
Atsakyti

Šian sunki diena unsure.gif

verysad.gif 4u.gif

Galų gi gale thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visiems! user posted image
Su user posted image
Tarptautine muzikos diena

sunki diena unsure.gif

Stiprybės console.gif Laikykis

Sveikos merginos, tikrai guliu jusu "skyriuje" biggrin.gif  O ligone esu tikrai ne pirmi metai!

Sveika prisijungus smile.gif Maladec kad iš pogrindžio išlindot. Nes va tuoj šalti, šlapi ir tamsūs vakarai, tai ne kaži kas ten sedėt būtų biggrin.gif

QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 01, 08:37)
O mano rytas tradiciškas  biggrin.gif 

Mano irgi tradiciškas... Penktadienio laukiu kaip išganymo o sekmadieni nervas ima (memėgstu sekmadienio) nes jau galvoju apie pirmadienį.

QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 10 01, 10:09)
Na ir kaip Osenij list g.gif aš nežiūrėjau manęs neužkabino ax.gif

Man nepatiko. 'Vitka' kaip ir savo vietoj, su juo ten viskas normaliai, na bet jau ta pagrindinė aktorė- nepatiko man, neįtikino manęs, vnž kažkokia 'sintetinė' man ji.... Ir ten tas 'Paninas' dar kurio nemėgstu, vienu žodžiu man šitą žuliką pamačius norisi jį lupti user posted image
Atsakyti
Šiek tiek ne į temą, bet kodėl gi ne...
95 Квартал - Капризы беременной

QUOTE(Vilioja @ 2012 09 30, 12:51)
Ko čia dėl tų pratęsimų svaigstat? mirksiukas.gif 

Na kad ten, apie kurį vakar diskutavom filmą, kokių dviejų serijų užbaigimui, mirk-griūk bet reik nors tu ką user posted image

QUOTE(natuliona @ 2012 09 30, 17:33)
tikrai rekomenduoju ,ka tik paziurejau,man labai patiko, nuzliumbiau biskiuka

''Обучаю игре на гитаре'' /2012/ Neblogas. Bet per porą vietų man ten pasirodė truputėli persistengta, šiek tiek suerzino user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 10 01, 13:23)
Galų gi gale  thumbup.gif   mirksiukas.gif

[quote] Va ir dar viena išlindo į dienos šviesą bigsmile.gif thumbup.gif
[QUOTE] Sveika prisijungus smile.gif Maladec kad iš pogrindžio išlindot. Nes va tuoj šalti, šlapi ir tamsūs vakarai, tai ne kaži kas ten sedėt būtų biggrin.gif

Mmmmm...kaip smagu, kad taip siltai priimat 4u.gif Ziuriu beveik viska, ka siulot smile.gif Na nebent neuzkabina po dvieju-triju seriju. Na bet del skonio nesigincyjama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seimuke: 01 spalio 2012 - 15:27
laba, visoms smile.gif
sitas jauciu, turetu but idomus g.gif
Средство от смерти (1-10 серии из 16) / 2012 / РУ / SATRip
http://kinozal.tv/de....php?id=1012266
user posted image

vakar sita paziurejau_lengvas, greit ziurisi thumbup.gif
user posted image
http://kinozal.tv/de...s.php?id=143932
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 01 spalio 2012 - 16:57
Labas vakaras user posted image

''Чкалов'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1012676

премьера
премьера – фильм

user posted image

''Чемпионки'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1012647

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 10 01, 16:53)
lvakar sita paziurejau_lengvas, greit ziurisi thumbup.gif
user posted image

Ar ne seselė iš Земский доктор, ta, kuri už greituškės vairuotojo ištekėjus buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 10 01, 17:53)
Средство от смерти (1-10 серии из 16) / 2012 /

Buvau pradėjusi pirmą seriją žiūrėti, bet ir nustojau. Александр Домогаров jau toks pasirodė 'pasibodziojes'... t.y. gyvenimo vėtytas ir mėtytas... Nelabai buvo man 'skanu' žiūrėti. Tiesiog čia "sužaidė" mano simpatijos-antipatijos rolleyes.gif Nors pats filmas gal ir geras.
Atsakyti
Pasivaideno man ta sesele doh.gif doh.gif doh.gif ....Juk cia pats tikriausias tarybiniu laiku filmas... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2012 10 01, 16:53)
vakar sita paziurejau_lengvas, greit ziurisi thumbup.gif
user posted image

Šurikas visur lieka Šuriku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 01 spalio 2012 - 23:10