Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 09 30, 11:16)
Beje,žinau ir aš vieną čia tylią,bet ščyrą temos skaitytoją,bet nesijungia į bendrus plepesius,nor nusišauk,o va filmus tai vos ne kas kart aptariam,kavą gerdamos  lotuliukas.gif

Tai čia užslėptas nividimkos sindromas su užsitęsusia adaptacija. Ar tiks tokia 'diagnozė'?
Nors ir nepažįstu bet perduokit labų dienų nuo visų iš palatos hihihi.gif
O aš va dozhylas- nieko nežiūriu, nerandu ką...Kai pažiūrėjau tą ''Общая терапия 2'' ir vsio, stop. Beliko laukt to ''Осенний лист'' /2012/, nes kas daugiau belieka verysad.gif

Keliu retorinį klausimą- Grįš ar negrįš mūsų Ponia Delovej namo? Kaip ir ruduo jau, ir spalis ant nosies, o kaip nėr taip nėr- ni duhu, ni sluhu g.gif Matyt užmarši pasidarė ir pamiršo pažadą sulyg rudeniu sugrįžti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 30 rugsėjo 2012 - 11:00
Kažkada buvo pirma dalis serialo "sudby zagadačnoje utro (ar zavtro) " , kai pakeičia vaikus gimdymo namuose paskutinėj serijoj. Turėjo būti kaip ir tęsinys g.gif negirdėjot nieko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 12:13)
Kažkada buvo pirma dalis serialo "sudby zagadačnoje utro (ar zavtro) " , kai pakeičia vaikus gimdymo namuose paskutinėj serijoj. Turėjo būti kaip ir tęsinys  g.gif  negirdėjot nieko?  g.gif

Aš irgi žiūrėjau ''Судьбы загадочное завтра'' /2010/, man patiko. Bet va dėl tęsinio- tylu, ramu kol kas. Bet neabejoju, kad bus, tik va kada??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 30 rugsėjo 2012 - 11:24
Jau pavasarį kažkurį turėjo būti tęsinys, o kaip nėra taip nėra verysad.gif Laukiam toliau mirksiukas.gif

Prieš tai peržiūrėjau "Ženskij doktor" thumbup.gif Jau daktariuko koks grožis wub.gif Ech... gėris tie rusų aktoriai ir serialai wub.gif thumbup.gif Kažkaip vienos serijos filmai nebekabina manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 30, 09:03)
man tai ji visuose filmuose tokia be jausmų,man kaip  ir Ditkovskytė kažkokios visuose filmuose vienodos ir neįdomios,be emocijų ir energijos.

QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 09:12)
Ačiū kad esat, visad slapčia ateinu pasirinkti filmų kuriuos įmetat  ax.gif  Esu tiesiog pamišusi dėl rusiškų serialų, tai gerai kad nedirbu, o tai į darbą neišeičiau  doh.gif  biggrin.gif 
Vakar kaip tik pabaigiau Zemskij doktor trečią dalį. Man labai patiko, tik tikrai, jau aktorė visai be jausmų  unsure.gif  Aš išsižiojus laukiu kaip ji reaguos pamačius iš kalėjimo grįžusį, man ašaros bėga, o ji ramiaką įjungus  doh.gif  biggrin.gif 

Nu va, mat...Ne man vienai taip pasirodė drinks_cheers.gif
Kaip ir ta Glafira Kažkokiaten, kur Gromovuose vaidino, ir dar Eta ženščina ko mne, kažkokai bejausmė ir super tyra/dora... doh.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 09 30, 10:16)
Na ir dar truputį,kaip ir į temą,bet gal ne visai: gi žiūriu tą savo Sklifosofskį šiandien ir  jame atvažiuoja pas vieną iš daktarių vyras,su kuriuo išsiskyrė.Ir kaip gi jum atrodo kas jis..ogi kalinys iš Zemskyj doktor  lotuliukas.gif

Ne, nu mergos, su tais pasikartojančiais aktoriais tai lotuliukas.gif Va ''Осенний лист'' /2012/ kur Visgi reklamavo tai kaip matau Серафимос прекраснаес mylimas vyras Vitka vaidina... tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 11:37)
Prieš tai peržiūrėjau "Ženskij doktor"  thumbup.gif  Jau daktariuko koks grožis  wub.gif  Ech... gėris tie rusų aktoriai ir serialai  wub.gif  thumbup.gif  Kažkaip vienos serijos filmai nebekabina manęs  biggrin.gif

Joooo, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas, kolegės 4u.gif

Ko čia dėl tų pratęsimų svaigstat? mirksiukas.gif Man jų visai nereikia, Kai tiek rekoendacijų , nespėjų norimus pažiūrėt. Dabar atostogauju, tai daugiau pažiūriu, o dirbant tik po kokias dvi kasdien spėju,
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 30, 12:44)

Bet aktorius 'Vitka' irgi toks visad nelaimingas, liūdnas personažas... Neatkreipėt dėmesio?
Išein kad ne tik vien moterų tokių yr bet ir vyrs toks yr biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 30 rugsėjo 2012 - 11:54
QUOTE(Visgi @ 2012 09 30, 11:44)
Tai čia užslėptas nividimkos sindromas su užsitęsusia adaptacija. Ar tiks tokia 'diagnozė'?
Nors ir nepažįstu bet perduokit labų dienų nuo visų iš palatos hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Perskaitys pati smile.gif
Atsakyti
user posted image
Keliaujam į trasą ''Осенний лист'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1012153
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 30 rugsėjo 2012 - 16:13
QUOTE(Visgi @ 2012 09 29, 17:29)
Gaudykim ''Обучаю игре на гитаре'' /2012/
Pagal aprašymą kaip ir nieko gal g.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1011730
user posted image

tikrai rekomenduoju ,ka tik paziurejau,man labai patiko, nuzliumbiau biskiuka ...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 30, 17:09)

Keliaujam į trasą ''Осенний лист'' /2012/
]

Oooo-visi trys vyrukai visai faini-jau pareina pas mane ax.gif
QUOTE(natuliona @ 2012 09 30, 17:33)
tikrai rekomenduoju ,ka tik paziurejau,man labai patiko, nuzliumbiau biskiuka ...

Na ir šitas jau eina-kaip gi kitaip po tokių rekomendacijų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 30, 11:53)
Bet aktorius 'Vitka' irgi toks visad nelaimingas, liūdnas personažas... Neatkreipėt dėmesio?
Išein kad ne tik vien moterų tokių yr bet ir vyrs toks yr biggrin.gif

Aktorius "Vitka' lotuliukas.gif geras išsireiškimas lotuliukas.gif
O dėl liūdnumo pritariu. Matyt toks tipažas būna tų aktorių...

QUOTE(natuliona @ 2012 09 30, 16:33)

Įtrauktas į sąrašą...

Šian sunki diena unsure.gif Tėtį į ligoninę išvežėm. Tik trečiadienį parsivežėm iš gastro skyriaus, pragulėjės buvo 1,5 savaitės, ir va vėl, šį kart su plaučių uždegimu...Nepatinka man visa tai, ir jo būklė...Jam jau 82-ji.....Rodos tarsi visai nebesiorientuoja šiam pasauly.....Guli, nepajuda, nekalba, nevalgo.... verysad.gif
Atsakyti