Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 09 29, 17:29)
Ojojoj, daugoka mastau.gif O kuri įdomiausia dalis?

Pirmos tai nelabai jau ir atsimenu,tik žiūrėdama sekančias,kai ką atgaminau.Tai iš dviejų paskutinių man antra fainesnė,o va trečia jau man griebtasi kaip už šiaudo,rašant scenarijų,kad ištempt tas 16 serijų..Bet man vis tiek žiūrėt galima smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 09 29, 17:48)
Va šį tai norėsiu pažiūrėti ''Осенний лист'' /2012/ Kaip suprantu, netrukus irgi pasirodys...

va šito tai ir aš lauksiu,nes visai nieko tas viršutiniam kairiam kampe aktorius,nors paskutiniam su juo matytam filme labai jau blogietį vaidino..
Na o aš visai sparčiai "virškinu" Sklifosofskį-jau įpusėjau ax.gif
Atsakyti
Qi kiek nauju filmu prikrovet wub.gif aciu visoms, bet labiausiai ,,svotu" naujas sezonas pradziugino, man sis serialas kaip narkotikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 25, 11:29)
''Не жалею, не зову, не плачу'' /2011/

QUOTE(Julsita @ 2012 09 28, 08:26)
Pagaliau sulaukiau viso komplekto  thumbup.gif  http://kinozal.tv/de....php?id=1010955  Jei turėsiu laiko,šiandien ir žiūrėt pradėsiu  ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 09 28, 09:46)
''Общая терапия - 2 /2010/''

aciu uz rekomendacijas 4u.gif

QUOTE(tura @ 2012 09 28, 14:25)
kas nors žiūrėjot Сердце Марии

labai geras. ziurejau ir vietom verkiau.

QUOTE(Visgi @ 2012 09 29, 13:55)
''Сваты'' 6 сезон /2012/ Примера 6 сезона сентябрь-ноябрь 2012 года

nors nesu komediju megeja, bet paziuresiu kada blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 09 29, 17:29)
''Обучаю игре на гитаре'' /2012/

dekui 4u.gif

''Осенний лист'' /2012/

lauksim, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 29, 15:50)
O kurį žiūrėjot? Tą trečią?
Aš tik pirmąjį man rodos esu žiūrėjusi g.gif O viso trys filmai yra kaip suprantu, jo?

3. Antras geriausias. Trečias tai kaip ir visų filmų pratęsimai doh.gif
Labai juokinga tongue.gif : šivakar įsijungiu Личные обстоятельства, o ten ir porelė iš Земский доктор lotuliukas.gif Dar daktaras/kalinys nieko, ale daktaras/artistas tai labai juokingai atrodo, juolab kad dar vakar visai kitam filme matyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 30, 00:19)
3. Antras geriausias. Trečias tai kaip ir visų filmų pratęsimai doh.gif
Labai juokinga tongue.gif : šivakar įsijungiu Личные обстоятельства, o ten ir porelė iš Земский доктор lotuliukas.gif Dar daktaras/kalinys nieko, ale daktaras/artistas tai labai juokingai atrodo, juolab kad dar vakar visai kitam filme matyti lotuliukas.gif

smile.gif O aš ir beveik pasijuokiau,kai pradėjau žiūrėt Sklifosofskį:kažkokią ten viršininkę vaidina ta pati,kaip Ženskij doktor. Žodžiu pagalvojau,kad ar aktorei neatsibodo dvejuose filmuose vaidint tą patį smile.gif
Tiesa,vis pamirštu padėkot rekomendavusiai komediją Igruški.Ačiū mirksiukas.gif Jau baigiu peržiūrėt ir visai nebloga,namie pažiūrėjęs kelias serijas,ir vyras pas save į hardą persikėlė,kad kelionės neprailgtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 29, 16:37)
darys. Jie  visada daro... doh.gif
Ir aš jau pasiilgau drinks_cheers.gif

Šianakt pabaigiaupagaliau ta Zemskij doktor. Nu kažkokia ta daktarė visai be jausmų. Akmeninė kažkokia. gal čia aktorė tokai? Net ir kai pačiam gale tas kalinys sugrįžo, ten ašaringa scena buvo, nu vistiek jos veidas be jausmų..... g.gif  doh.gif

man tai ji visuose filmuose tokia be jausmų,man kaip ir Ditkovskytė kažkokios visuose filmuose vienodos ir neįdomios,be emocijų ir energijos.

Va šį tai norėsiu pažiūrėti ''Осенний лист'' /2012/ Kaip suprantu, netrukus irgi pasirodys...
трейлер

user posted image

o šitą rodys per tv šiandiena per rtr planeta,vakar žiūrėjau Испытание Верности,kažkada čia irgi rašėt apie jį man rods g.gif tai toks nieko,tik į pabaigą kažkaip mane erzint ėmė.
Aš Maša pažiūrėjau,tai patiko.Dar nebaigiau Дорога в пустоту' bet reik pabaigti,nes įdomu visai.Ar kas esat matę Чёрная метка? lyg atsiliepimai geri?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 30, 10:03)
Ar kas esat matę Чёрная метка? lyg atsiliepimai geri?

Aš mačiau. Man patiko. Atsiliepimai kiek pamenu buvo tik teigiami.
Net трейлер per naują pasižiūrėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 30 rugsėjo 2012 - 09:13
Sveikutės 4u.gif
Ačiū kad esat, visad slapčia ateinu pasirinkti filmų kuriuos įmetat ax.gif Esu tiesiog pamišusi dėl rusiškų serialų, tai gerai kad nedirbu, o tai į darbą neišeičiau doh.gif biggrin.gif
Vakar kaip tik pabaigiau Zemskij doktor trečią dalį. Man labai patiko, tik tikrai, jau aktorė visai be jausmų unsure.gif Aš išsižiojus laukiu kaip ji reaguos pamačius iš kalėjimo grįžusį, man ašaros bėga, o ji ramiaką įjungus doh.gif biggrin.gif

Turiu prisiseivinus daug filmų nuorodų, einu dabar kokį siuntimui uždėsiu, greit su šluota prabėgsiu, pietus padarysiu ir kaip ir dauguma su mezginiu rankoj kaifuosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 10:12)
Sveikutės  4u.gif

Sveika atvykus į 'ligonių palatą' smile.gif Be reikalo slapstėtės, nes čia žinokit visiems 'pacientams' diagnozė tą patį. Kuo mūsų daugiau palatoj, tuo smagiau ir geriau, galėsim bendriau dalintis 'išgyvenimais' 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 30 rugsėjo 2012 - 09:26
QUOTE(Visgi @ 2012 09 30, 10:18)
Sveika atvykus į 'ligonių palatą' smile.gif

Ačiū blush2.gif
Toj palatoj iš tikro aš jau kokie 3 metai rolleyes.gif Ir niekas neplanuoja iš jos manęs paleisti biggrin.gif Daktarai papraščiausiai bejėgiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėjukė: 30 rugsėjo 2012 - 09:22
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 10:21)
Ačiū  blush2.gif
Toj palatoj iš tikro aš jau kokie 3 metai  rolleyes.gif  Ir niekas neplanuoja iš jos manęs paleisti  biggrin.gif Daktarai papraščiausiai bejėgiai  lotuliukas.gif

Vajeee, tris metai 'nividimka', rimta diagnozė biggrin.gif
Taip taip, kai nepagydoma ir nepakaltinama tai jau kokie čia daktarai irnesakyk.gif
Beje, vaišinu kava user posted image

Ne į temą prisiminiau anekdotą:

Psichiatrinėje ligoninėje vyras aiškina esąs Napoleonas. Ateina į palatą gydytojas. Ligonis sako:
- Aš esu Napoleonas.
- Iš kur žinai? - klausia gydytojas.
- Man Dievas pasakė.
Iš sekančios palatos atsklinda balsas:
- Nieko aš nesakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 30 rugsėjo 2012 - 09:52
QUOTE(Frėjukė @ 2012 09 30, 10:21)
Ačiū  blush2.gif
Toj palatoj iš tikro aš jau kokie 3 metai  rolleyes.gif  Ir niekas neplanuoja iš jos manęs paleisti  biggrin.gif Daktarai papraščiausiai bejėgiai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Paskaičius pirmą postą susiruošiau rėžt sveikinimo-pasisveikinimo kalbą,ale kad maždaug taip užrėžė Visgi (aplenkė),na tai tik sveika prisijungus ir dabar jau turbūt netylėsi mirksiukas.gif
Beje,žinau ir aš vieną čia tylią,bet ščyrą temos skaitytoją,bet nesijungia į bendrus plepesius,nor nusišauk,o va filmus tai vos ne kas kart aptariam,kavą gerdamos lotuliukas.gif
QUOTE(Visgi @ 2012 09 30, 10:31)

Ne į temą prisiminiau anekdotą:

Psichiatrinėje ligoninėje vyras aiškina esąs Napoleonas. Ateina į palatą gydytojas. Ligonis sako:
- Aš esu Napoleonas.
- Iš kur žinai? - klausia gydytojas.
- Man Dievas pasakė.
Iš sekančios palatos atsklinda balsas:
- Nieko aš nesakiau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir ne į temą:
tie anekdotai apie Napoleonus ir pan. tai kaip ir juokingi,bet kai aš kada Kaune klinikose laukiau eilės prie echoskopo ir šalia su mama laukė vyrukas iš psichiatrijos skyriaus ir taip šnekėjo,tai ,žinokit,man jau visai nejuokinga buvo..Nors,iš pradžių tramdžiau juoką,bet paskui jau net nejauku pradėjo darytis verysad.gif
Na ir dar truputį,kaip ir į temą,bet gal ne visai: gi žiūriu tą savo Sklifosofskį šiandien ir jame atvažiuoja pas vieną iš daktarių vyras,su kuriuo išsiskyrė.Ir kaip gi jum atrodo kas jis..ogi kalinys iš Zemskyj doktor lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 30 rugsėjo 2012 - 10:18