Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(tura @ 2012 09 28, 14:25)
kas nors žiūrėjot Сердце Марии

http://www.kino-teat...er/89681/annot/

Iš aprašymo lyg ir nieko. Dabar per teliką rodo. Truputį mačiau, nieko nesupratau. Bet tas lietuviškas vertimas doh.gif  Ir geriausio kinon šš...... padaryt gali

Mano mamukė žiūri ir svaigsta wub.gif
Atsakyti

[

Man biškį per daug serijų g.gif Nebent žiūrėt šalia kito, alr nepraktikuoju taip.

Gal ir diskutavom - o kaip jūs žiūrit: po vieną filmą, ar kaip per TV kasdien po seriją kelių?
Atsakyti
Aš tai daugiau klausau nei žiūriu. Mezgu ar siuvinėju, tai tik kas antrą kadrą matau rolleyes.gif Tai man gerai tokie, kur neiko nepraleidžiu.

O žiūriu įvairiai. fleškėj visada turiu 3-4 skirtingus kinus ar serijalus. Ir kaip užkabina, kartais miegot nueinu tik tada kai visas serijas įrašytas peržiūriu. 2val. nakties gi neisi kompą jungt ir dar dasirašyt
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 09 28, 12:38)
O aš vakar pribaigiau  ax.gif  Na ir man trečia dalis jau prasčiausia (tikiuosi nesugalvos dar ketvirtos),bet šiaip visai lengvai ir skaniai žiūrėjosi.Man ir labai gaila to ano kavalieriaus,bet ir tas kalinys į galą visai nieko toks pasidarė  smile.gif  O ką pagimdys,tai nepamatysit, tik pasakys mirksiukas.gif

Nu, man irgi tas pirmas patiko, ramus toks. Negerai kad ji taip jį paėmė ir metė blink.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 09 28, 14:20)
Gal ir diskutavom - o kaip jūs žiūrit: po vieną filmą, ar kaip per TV kasdien po seriją kelių?

Po vieną nee, neišeina. jeigu neužkabina tai jau pirmos serijos nebaigiu, o jei užkabina, tada žiūriu iki kol galiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 28, 15:44)

Po vieną nee, neišeina. jeigu neužkabina tai jau pirmos serijos nebaigiu, o jei užkabina, tada žiūriu iki kol galiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Turėjau ameny - ar žiūrit kas po seriją-dvi kasdien kelių serialų iškart?
Aš kol vieną nepabaigiu, kito nepradedu.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 09 28, 15:34)
Aš tai daugiau klausau nei žiūriu. Mezgu ar siuvinėju, tai tik kas antrą kadrą matau rolleyes.gif  Tai man gerai tokie, kur neiko nepraleidžiu. 

kaip aš būčiau parašius smile.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 09 28, 15:56)

Pas mane vyksta žiūrėjimas dviem frontais:virtuvėj,kai gaminu,ar užsiimu rankdarbiais ir miegamajam,kai migdau savo pagranduką,ar nemiga kamuoja. Miegamajam į trasą eina komedijos ir melodramos ,dažniausiai ne serialai,o virtuvėj detektyvai na ir daktariški reikalai,ar melodramčikai iš daugiau nei 4 serijų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 09 28, 14:56)

Neee, tik vieną vienu metu 4u.gif
Atsakyti
Labą vakarą. Aš irgi- visad žiūriu tik vieną user posted image Kitaip man nesigautų tai tikrai user posted image
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 09 28, 15:34)
Aš tai daugiau klausau nei žiūriu. Mezgu ar siuvinėju, tai tik kas antrą kadrą matau rolleyes.gif  Tai man gerai tokie, kur neiko nepraleidžiu. 

Ir mano rankos pastaruoju metu negali ramiai filmų žiūrėt, už virbalų griebiasi, bet pradžioj reik atidžiau pažiūtėt, nes man kažko sunkoka su vardais, kol juos įsimenu. Vat šią savaitę žiūrėjau Bludnije dieti. Siužetą` atsimenu kuo puikiausiai, veidus visus, bet iš trijų vaikų tik vieną vardą atsimenu...
Pradėjau megzdama Dieti Arbata, tai ir orietuojuos sunkiau. Reik atidumo, kol įsivažiuoju. Starostj - nie radostj, žinote rolleyes.gif
Atsakyti

žiūrėjau, man patiko. ramus toks smile.gif
Atsakyti

Du kartus bandžiau žiūrėti, nepavyko man... Tikiu kad neblogas, bet man tiesiog per lėtas.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 09 28, 21:26)
Starostj -  nie radostj, žinote  rolleyes.gif

... a molodost ne vechnost... rolleyes.gif
Atsakyti