Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 09 20, 09:07)
o dabar ziuriu Svetofor thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai patinka thumbup.gif

man ir patiko šis serialas,turėtų pasirodyti ir penktas sezonas thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jei matysite,kad yra "cпальный район" pratęsimas šaukite garsiai,liko kelios serijos žiūrėti,o taip norėtusi ir dar ir dar jį žiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lintukas: 26 rugsėjo 2012 - 21:31
QUOTE(lintukas @ 2012 09 26, 21:31)
man ir patiko šis serialas,turėtų pasirodyti ir penktas sezonas thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jei matysite,kad yra "cпальный район" pratęsimas šaukite garsiai,liko kelios serijos žiūrėti,o taip norėtusi ir dar ir dar jį žiūrėti rolleyes.gif

O tai kiek visgi radot tu seriju?
As radau tokia info, kad turejo buti viso 200 seriju, bet del zemu reitingu filmavimas nutrauktas http://www.kino-teat...os/81847/annot/
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2012 09 27, 00:24)
O tai kiek visgi radot tu seriju?
As radau tokia info, kad turejo buti viso 200 seriju, bet del zemu reitingu filmavimas nutrauktas http://www.kino-teat...os/81847/annot/

Serijų tai 114,bet baigiasi nei šiaip nei taip.
Bet ten tik komentare parašyta,specialiai atsiverčiau paskutinės 114 serijos galą,kaip rašoma Andrejus sugrįš į šeimą,bet yra kitaip permiegojo su savo pirma meilę,ji pradėjo verkti,kažkas paskambina į duris ir konec 114 serijai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lintukas: 26 rugsėjo 2012 - 23:00
QUOTE(lintukas @ 2012 09 26, 22:31)
man ir patiko šis serialas,turėtų pasirodyti ir penktas sezonas thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

mano vyras vis klausineja ar neatsirado nauju seriju biggrin.gif labai laukiu naujo sezono thumbup.gif
norieciau dar kazko panasaus paziureti g.gif tik nezinau ka g.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau viso komplekto thumbup.gif http://kinozal.tv/de....php?id=1010955 Jei turėsiu laiko,šiandien ir žiūrėt pradėsiu ax.gif
Atsakyti
NEREALUS serialas "Moteris be praeities" cray.gif dabar jau i pabaiga per TV eina unsure.gif
Atsakyti
Visiems labas
Atėjau pažiūrėti ką žiūrit user posted image
ir pasidalinti ką pati žiūrėjau.
O žiūrėjau ''Общая терапия - 2 /2010/'' Patiko, ir patiko žymiai labiau nei pirmas filmas su Чернышов'u.
Filmas apie... kaip atgal grįšta į kolektyvą dirbti jaunas, profesianalus, neieškantis žodžio kišenėje bet ciniškas, arogantiškas ir itin savim pasitikintis- gydytojas. Kolektyvas jo pakęsti negali, nes jis nepraleidžia progos kažką sumenkinti, pažeminti, įžeisti...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 28, 08:46)
O žiūrėjau ''Общая терапия - 2 /2010/'' Patiko, ir patiko žymiai labiau nei pirmas filmas su Чернышов'u.
user posted image

O, ir neperilgi, ir apie gydytojus. Bus ką pažiūrėti thumbup.gif

O aš niekiap nepribaigiu to Земский доктор, 3 dalies. Liko 3 serijos, nu bet taip jau nebetraukia... doh.gif. Dekabristė ta daktarė kažkokia doh.gif . Turėjo gerą porą, ramiai galėjo gyventi, ne doh.gif , prireikė to kalinio.....Nu dabar reik datempt iki galo, ką jau darysi, reik pažiūrėt ką pagimdys lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Tai ar norit sužinot, ką aš žiūriu? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Gerai gerai, pasakysiu lotuliukas.gif Pradėjau Дети Арбата ir nežinau, ar mest ar toliau žiūrėt. Matėt kuri nors? Patiko?
MB vėlyvais vakarais žiūri Даша Васильева. Любительница частного сыска. Pasaka tokia, bet ir jis nepameta...

O kiek noris siųstis jūsų rekomenduotų, tai sEUbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 28, 12:56)

O aš niekiap nepribaigiu to Земский доктор, 3 dalies. Liko 3 serijos, nu bet taip jau nebetraukia... doh.gif. Dekabristė ta daktarė kažkokia doh.gif . Turėjo gerą porą, ramiai galėjo gyventi, ne doh.gif , prireikė to kalinio.....Nu dabar reik datempt iki galo, ką jau darysi, reik pažiūrėt ką pagimdys lotuliukas.gif

O aš vakar pribaigiau ax.gif Na ir man trečia dalis jau prasčiausia (tikiuosi nesugalvos dar ketvirtos),bet šiaip visai lengvai ir skaniai žiūrėjosi.Man ir labai gaila to ano kavalieriaus,bet ir tas kalinys į galą visai nieko toks pasidarė smile.gif O ką pagimdys,tai nepamatysit,tik pasakys mirksiukas.gif
Na ką-jau kraunasi į diską Sklifas.Startuojam ax.gif O ir Obščiaja terapija jau pakeliui į kompą abidvi dalys,nes neprisimenu,kad pirmą būčiau žiūrėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 09 28, 13:18)
Sveikutės 4u.gif
Gerai gerai, pasakysiu lotuliukas.gif  Pradėjau Дети Арбата ir nežinau, ar mest ar toliau žiūrėt. Matėt kuri nors? Patiko?

man vienas geriausių kinų. Tikrai nemesk.
Atsakyti
kas nors žiūrėjot Сердце Марии

http://www.kino-teat...er/89681/annot/

Iš aprašymo lyg ir nieko. Dabar per teliką rodo. Truputį mačiau, nieko nesupratau. Bet tas lietuviškas vertimas doh.gif Ir geriausio kinon šš...... padaryt gali
Atsakyti