Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(natuliona @ 2012 09 24, 09:02)
Jakovlevos personazas tikrai keistokas, nepratus as prie tokios  biggrin.gif

Labas rytas
Man kažkaip neteko irgi jos matyt neigiamam personaže g.gif Taip keista tokią matyti. Man taip ji įtikinamai vaidina ten, taip perteikt moka... Kad bežiūrint pamenu tik vieną pagalvojau- 3kart tpfu kad savo gyvenime neteko tokių 'asabų' sutikt. Brr
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 24, 09:19)
Labas rytas
Man kažkaip neteko irgi jos matyt neigiamam personaže g.gif Taip keista tokią matyti. Man taip ji įtikinamai vaidina ten, taip perteikt moka... Kad bežiūrint pamenu tik vieną pagalvojau- 3kart tpfu kad savo gyvenime neteko tokių 'asabų' sutikt. Brr

laba visoms 4u.gif
pritariu,ji savo vaidmenį labai gerai atliko,o neįprasta visiems matyt ją tokiam vaidmeny.
Aš Furcevą baigiau.Geras patiko man,ypač po saldybių dūšiai atsigaut,nu ir charakteris bobelos biggrin.gif
Nu o dabar vėl romantikos širdis šaukia biggrin.gif
gal šitą bandysiu šian g.gif Дорога в пустоту'' /2012/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptingoji: 24 rugsėjo 2012 - 13:46
''Карпов'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1009678
user posted image
Atsakyti
''Шагая по канату'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1009807
Трейлер
user posted image
Atsakyti
Laba user posted image
Aš pažiūrėjau (tai ką jau dauguma matė) ''Не жалею, не зову, не плачу'' /2011/ Neblogas. Ramus toks, be 'pabangavimų'. Ramiam žiūrėjimui ir kai niekur neskubi- pats tas. user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 25 rugsėjo 2012 - 10:52
laba visoms smile.gif
atnesu ir as jums labai isgirta, labai rekomenduota _pati dar tik siunciuosi, bet siulau ir jums
Первая попытка
user posted image

http://tfile.me/foru...ic.php?t=319459
Atsakyti
Labą vakarąuser posted image
Atsitiktinai radau ir netikėtai pažiūrėjau. Tad užsukau pasidalinti. Pozityvus, paprastas, ramiam vakarui, na ir žinoma kam patinka filmai susiję su kaimu...
''На перепутье'' /2011/
трейлер
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš aš mėgstu apie kaimą 4u.gif ačiū,jamu bigsmile.gif
žiūriu Дорога в пустоту'' /2012/, pradžia įdomi,nemažai veiksmo,to laikotarpio laikai taip gerai perteikti,tikroviškas,bet toks kažkoks niūrus ar nykus,nežinau kaip apibūdinti,na matysim kaip pabaiga bus,dar tik įpusėjau ir neberandu 6serijos g.gif
O tas Maša ar verta žiūrėti?patiko kam?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 25, 23:10)

Mano vyrui smile.gif Ir sakė galiu drąsiai siųstis ir aš-patiks smile.gif
Atsakyti
Oi seniai besilankiau sioje temoje, matyt, jau visos mane ir pamirso. unsure.gif biggrin.gif Bet uztat rusiskus filmus tai ziurim vis tik mes.

Neseniai ziurejome filma PIRAMMMIDA (2011) http://bisyamon.net/...a-2011-mmm.html
LABAI PATIKO bigsmile.gif

Taip pat viena sau ziurejau seriala ,,semeinyj dom''. irgi nieko.

Taip pat paskutiniu metu jau n-taji karta ziurejome senus filmus: brilijantavaja ruka, dnentelmeny udaci ir kt.; Brat; Brat2; Особенности национальной рыбалки biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Julsita koks fainas tavo vyras biggrin.gif aš saviškio tokio nepriversčiau žiūrėti.Jis su manim kartu paskutinį syk Черные волки žiūrėjo.
Maša man visai patiko,lengvas,be pievų ir neištemptas,toks geras visai smile.gif
Papildyta:
Семейный дом (2010) geras,aš jį gal prieš metus per tv žiūrėjau,man tai patiko jis.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 24, 17:04)
''Карпов'' /2012/

QUOTE(Visgi @ 2012 09 24, 20:00)
''Шагая по канату'' /2012/

QUOTE(Visgi @ 2012 09 25, 11:29)
Aš pažiūrėjau (tai ką jau dauguma matė) ''Не жалею, не зову, не плачу'' /2011/

QUOTE(Visgi @ 2012 09 25, 21:14)
''На перепутье'' /2011/

dekui uz rekomendacijas 4u.gif ax.gif

QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 25, 23:10)

vakar prasukdama perziurejau_lengvas, greit ziurisi, idomus. Kaip jauna mama gyvena tik su paaugliu sunum ir labai ji priziuri. O ANAM jau ir panos galvoj. Kai mama susiranda vyra, tada ir sunus seka jos pedom. Vedas i namus merggina...Gyvena gyvenima ax.gif O kai karta, mama gryzus namo, vonioje randa pusnuoge mergina, tada jau prasideda moralai, auklejimas ir pan.
paziurekit butinai smile.gif cia labai tinka mamoms, kurios augina 1 vaika (ypac, berniuka), tai "labai gerai daro" nuo vaikystes popindamos ji, paskui pasekmes atsiliepia paauglystej, kuriant seima ir pan.
paziurekit, paziurekit, kad NEDARYTI klaidu smile.gif

gero ziurejimo visoms smile.gif

QUOTE(ewacka @ 2012 09 26, 09:56)
Oi seniai besilankiau sioje temoje, matyt, jau visos mane ir pamirso. unsure.gif  biggrin.gif  Bet uztat rusiskus filmus tai ziurim vis tik mes.

Neseniai ziurejome filma PIRAMMMIDA (2011) http://bisyamon.net/...a-2011-mmm.html
LABAI PATIKO  bigsmile.gif

Taip pat viena sau ziurejau seriala ,,semeinyj dom''. irgi nieko.

Taip pat paskutiniu metu jau n-taji karta ziurejome senus filmus: brilijantavaja ruka, dnentelmeny udaci ir kt.; Brat; Brat2; Особенности национальной рыбалки  biggrin.gif  thumbup.gif

Atsakyti