Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

Paziurejau Gulcataj,neblogas,bet melodramos ne man cool.gif schmoll.gif

o dabar ziuriu Svetofor thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 09 20, 07:07)
o dabar ziuriu Svetofor thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai patinka thumbup.gif

gal gali "įmesti" rusiškai pavadinimą Svetofor
Atsakyti
Labas rytas
Kadangi nebeturiu ką žiūrėti, tai tęsiu ''Я приду сама'' /2012/ Baigiau 10-tą seriją. Patinka ši liūdna daina filmo pradžioje
ПЕСНЯ Я ПРИДУ САМА
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gal galite rekomenduoti kokia komedija tipo internai, svetofor ar voroninai ax.gif kazkaip uzkabino sitie, bet jau perziurejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2012 09 20, 09:52)
Labas rytas  smile.gif

Gal galite rekomenduoti kokia komedija tipo internai, svetofor ar voroninai  ax.gif kazkaip uzkabino sitie, bet jau perziurejau  ax.gif

O "Papasi"(tetusiai) ziurejot? Man tai patiko, nes lengvo turinio nuotykine komedija.
Dar galit paziureti "Zaicev+1", siuo metu ziuriu II sezona vakarais, pasijuokiu smagiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 09 20, 09:35)
gal gali "įmesti" rusiškai pavadinimą Svetofor

Светофор

http://kinozal.tv/de...s.php?id=998535
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2012 09 20, 08:52)
Labas rytas  smile.gif

Gal galite rekomenduoti kokia komedija tipo internai, svetofor ar voroninai  ax.gif kazkaip uzkabino sitie, bet jau perziurejau  ax.gif

Vakar prisiminiau dar viena, senai ziureta, "Igrushki" linksmas, geras, be poslybiu.
Atsakyti
Aciu labai visoms uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 20, 09:46)
Labas rytas
Kadangi nebeturiu ką žiūrėti, tai tęsiu ''Я приду сама'' /2012/ Baigiau 10-tą seriją. Patinka ši liūdna daina filmo pradžioje
ПЕСНЯ Я ПРИДУ САМА

na ir kaip?
Aš tai Jarik pažiūrėjau.Ir nereikėjo prieš miegą žiūrėt,užmigt negalėjau,mintys lindo visokios doh.gif Labai baisus filmas.Bet verta,kad suprastum kai kuriuos dalykus... verysad.gif ir savo galvoj gal kažką pakeistum.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 20, 14:35)
na ir kaip?
Aš tai Jarik pažiūrėjau.Ir nereikėjo prieš miegą žiūrėt,užmigt negalėjau,mintys lindo visokios doh.gif Labai baisus filmas.Bet verta,kad suprastum kai kuriuos dalykus... verysad.gif ir savo galvoj gal kažką pakeistum.

Va, va, del tokiu komentaru as vis neprisiruosiu jo pasiziureti.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik spėk žiūrėti,dar vienas naujas smile.gif
Маша

user posted image

http://kinozal.tv/de....php?id=1008272
Atsakyti
Labos 4u.gif
Ziuriu kol as adaptavausi po vasaros darbe jus cia vaizdu davet bigsmile.gif Atsiprasau, kad nieko nepasiulysiu, jauciuosi kaip erke viska susirinkau ir maunu toliau blush2.gif
Atsakyti