Paziurejau Gulcataj,neblogas,bet melodramos ne man
o dabar ziuriu Svetofor labai patinka
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 09 20, 07:07)
o dabar ziuriu Svetofor labai patinka
gal gali "įmesti" rusiškai pavadinimą Svetofor
Labas rytas
Kadangi nebeturiu ką žiūrėti, tai tęsiu ''Я приду сама'' /2012/ Baigiau 10-tą seriją. Patinka ši liūdna daina filmo pradžioje
ПЕСНЯ Я ПРИДУ САМА
Kadangi nebeturiu ką žiūrėti, tai tęsiu ''Я приду сама'' /2012/ Baigiau 10-tą seriją. Patinka ši liūdna daina filmo pradžioje
ПЕСНЯ Я ПРИДУ САМА
Labas rytas
Gal galite rekomenduoti kokia komedija tipo internai, svetofor ar voroninai kazkaip uzkabino sitie, bet jau perziurejau
Gal galite rekomenduoti kokia komedija tipo internai, svetofor ar voroninai kazkaip uzkabino sitie, bet jau perziurejau
QUOTE(Dince2 @ 2012 09 20, 09:52)
Labas rytas
O "Papasi"(tetusiai) ziurejot? Man tai patiko, nes lengvo turinio nuotykine komedija.
Dar galit paziureti "Zaicev+1", siuo metu ziuriu II sezona vakarais, pasijuokiu smagiai
QUOTE(saulyte525 @ 2012 09 20, 09:35)
gal gali "įmesti" rusiškai pavadinimą Svetofor
Светофор
http://kinozal.tv/de...s.php?id=998535
QUOTE(Dince2 @ 2012 09 20, 08:52)
Labas rytas
Vakar prisiminiau dar viena, senai ziureta, "Igrushki" linksmas, geras, be poslybiu.
Aciu labai visoms uz rekomendacijas
QUOTE(Visgi @ 2012 09 20, 09:46)
Labas rytas
ПЕСНЯ Я ПРИДУ САМА
ПЕСНЯ Я ПРИДУ САМА
na ir kaip?
Aš tai Jarik pažiūrėjau.Ir nereikėjo prieš miegą žiūrėt,užmigt negalėjau,mintys lindo visokios Labai baisus filmas.Bet verta,kad suprastum kai kuriuos dalykus... ir savo galvoj gal kažką pakeistum.
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 20, 14:35)
na ir kaip?
Aš tai Jarik pažiūrėjau.Ir nereikėjo prieš miegą žiūrėt,užmigt negalėjau,mintys lindo visokios Labai baisus filmas.Bet verta,kad suprastum kai kuriuos dalykus... ir savo galvoj gal kažką pakeistum.
Va, va, del tokiu komentaru as vis neprisiruosiu jo pasiziureti..
Labos
Ziuriu kol as adaptavausi po vasaros darbe jus cia vaizdu davet Atsiprasau, kad nieko nepasiulysiu, jauciuosi kaip erke viska susirinkau ir maunu toliau
Ziuriu kol as adaptavausi po vasaros darbe jus cia vaizdu davet Atsiprasau, kad nieko nepasiulysiu, jauciuosi kaip erke viska susirinkau ir maunu toliau