Laba diena
Nu as kadangi labai "atsilikus" nuo jusu,tai tik dabar paziurejau "chiasnyj sysk polkovnika v otstavke",visai nieko, pabaiga labai netikieta
ir "ostrov nenuzhnyx liudej" patiko
Dabar pradesiu ziureti Gulchataj,o po jo svetofor
Sveikos!
Peržiūrėjau "Oстров ненужных людей" 24 serijas,kai kur rašo,kad ir antras sezonas yra.Nerandu .Tai kiek ten tų serijų yra?
Peržiūrėjau "Oстров ненужных людей" 24 serijas,kai kur rašo,kad ir antras sezonas yra.Nerandu .Tai kiek ten tų serijų yra?
QUOTE(arden @ 2012 09 17, 15:00)
sveikos
šiandien per ostankino pirmą kanalą užmačiau šitą serialą. ar matėt, ar verta siųstis?
šiandien per ostankino pirmą kanalą užmačiau šitą serialą. ar matėt, ar verta siųstis?
Man tai labai patiko
Nes visi tie, kur nuo pirmos serijos aisku kuom baigsis, jau nebelaiko mano kantrybe ziureti Norisi rimtesniu, tikresniu.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 09 18, 06:20)
Na va kaip skirtingai: mano mama visokiu pievu megeja ziureti, tai sake, kad net negaisciau laiko tam filmui. Sako, filmo pradzia tai tikrai labai idomi, ale paskui, sako, prasideda "indu filmas", taip nusivaziuoja i lankas, kad gaila laiko tam filmui
Ir as apie ta pati. Pradzia visai idomi buvo, o pabaiga kaip visada tokio tipo serialuose, staiga visi netiketai susitinka, issiaiskina kokie jie faini, kaip smarkiai myli vieni kitus ir gyvena ilgai ir laimingai. Ir dar tu pagrindiniu heroju charakteriai visi be proto geri, uzjauciantys ir odnaliubai
Turbut truputi blogai man
Verta uzmesti aki
http://www.woman.ru/.../article/60179/
Sveikos senai skaitau jūsų temą ir vis neįsiterpiu,bet dabar pabandysiu,tikiuos priimsit.Esu rusų kino fanė kaip ir jūs Ir didelis dėkui Visgi jos dėka peržiūrėjau begales naujų ir gerų filmų
o man irgi patiko,kaip ir Visgi,tik gal tokio įspūdžio didelio nepaliko,bet šeip nieko,na pabaigoj aišku pievų buvo buvo,galima buvo ir paprasčiau viską,bet šeip mintis nieko.
Ai beveik visi filmai be pievų neapsieina,vieni daugiau kiti mažiau.Bet ir gyvenime pievų oi kokių kartasi būna.
aš pradėjau šian ryte,vieną seriją pažiūrėjau kol dukra pabudo.Dabar dar vieną pažiūrėsiu kai jau miega Nežinau nežinau,labai neįtraukė,bet įdomu kaip ten rutuliosis.Bet jau tas gerumas tos pagrindinės herojės jau gal labiau durnumas
I r dar pažiūrėjau Devuška v priličnoj semje tai visai patiko,pabaiga pamuilinta bet saikingai,bet gers toks visai.
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 09 18, 07:20)
Na va kaip skirtingai: mano mama visokiu pievu megeja ziureti, tai sake, kad net negaisciau laiko tam filmui. Sako, filmo pradzia tai tikrai labai idomi, ale paskui, sako, prasideda "indu filmas", taip nusivaziuoja i lankas, kad gaila laiko tam filmui
o man irgi patiko,kaip ir Visgi,tik gal tokio įspūdžio didelio nepaliko,bet šeip nieko,na pabaigoj aišku pievų buvo buvo,galima buvo ir paprasčiau viską,bet šeip mintis nieko.
Ai beveik visi filmai be pievų neapsieina,vieni daugiau kiti mažiau.Bet ir gyvenime pievų oi kokių kartasi būna.
QUOTE(Visgi @ 2012 09 18, 11:32)
Ar žiūri šį kas? O aš visai netikėtai pradėjau ir dabar kaip su tuo su bulvių maišu: ir sunku nešt ir gaila pamest. Viskas būtų kaip ir gerai, na bet bliamba 16-ka serijų
Анонс
Aš žinoma supratau kad apie tą patį kalbam, viskas ok. Tik taip palyginau kad tarytum 'skirtingi'...
Анонс
Aš žinoma supratau kad apie tą patį kalbam, viskas ok. Tik taip palyginau kad tarytum 'skirtingi'...
aš pradėjau šian ryte,vieną seriją pažiūrėjau kol dukra pabudo.Dabar dar vieną pažiūrėsiu kai jau miega Nežinau nežinau,labai neįtraukė,bet įdomu kaip ten rutuliosis.Bet jau tas gerumas tos pagrindinės herojės jau gal labiau durnumas
I r dar pažiūrėjau Devuška v priličnoj semje tai visai patiko,pabaiga pamuilinta bet saikingai,bet gers toks visai.
QUOTE(Perrin @ 2012 09 18, 23:06)
Man tai labai patiko
Nes visi tie, kur nuo pirmos serijos aisku kuom baigsis, jau nebelaiko mano kantrybe ziureti Norisi rimtesniu, tikresniu.
Ir as apie ta pati. Pradzia visai idomi buvo, o pabaiga kaip visada tokio tipo serialuose, staiga visi netiketai susitinka, issiaiskina kokie jie faini, kaip smarkiai myli vieni kitus ir gyvena ilgai ir laimingai. Ir dar tu pagrindiniu heroju charakteriai visi be proto geri, uzjauciantys ir odnaliubai
Verta uzmesti aki
Verta uzmesti aki
viskas tau gerai apsalo širdis tik nuo gėrio mane irgi jau nervina ta pabaiga visuose paskutiniuose kiek mačiau,visi susitinka visi įsimyli ir laimingai gyvena.Pradžia dažniausiai gyvenimiška ir tikroviška,o kuo tolyn tuo muilo daugyn.
Apie Furcevatą filmą traukiu tada sarašan,kad jau tokie geri atsiliepimai.Istorinis ten?
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 18, 22:12)
Sveikos
---
---
Sveika
Sita irgi snd "ziurejau" net visas 8 serijas, tai toks.. kazkoks.. gal nei liudnas, nei keistas, gal durnas? Bet jau aisku kuo baigsis
---
Aga, anas tikrai geresnis variantas.
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 18, 22:28)
Apie Furcevatą filmą traukiu tada sarašan,kad jau tokie geri atsiliepimai.Istorinis ten?
Istorinis-politinis, man idomus buvo, apskritai man idomus filmai apie zymius zmones, ypac tokius apie kuriuos mazai esu girdejusi.
Laba ryt
Šian ryte jau nebenoriu žiūrėt aš to Я приду сама. Nu nervinti pradėjo,vėjai man trpty Ir nervinai kai filmai taip pastatyti atrodo filmas vienoj aikštelėj nufilmuotas ir tiek,toks kažkoks netikras.
Sąrašiukas kuriuos nesenai žiūrėjau Русалка.Pradžia įdomi,tikroviška,tematika labai populiari rusų filmuose ale man patinka apie kaimo mergeles žiūrėt,tas kaimas toks tikras Pabaiga jau pievų link.Bet visumoj toks nieko...
Медовая любовь kažkas panašaus,gal toks tikresnis,mažiau pievų,na neblogas.
Васильки для Василисы tai patiko,lengvas ir linksmas toks.
Сильная слабая женщина irgi taip lyg ir nieko lyg ir nieko ypatinga.
Čia beieškodama filmo pavadinimų užmačiau Кровь не вода ( 2009 )
tai prisimenu patiko,geras toks kažkaip įdomiai žiūrėjosi.
O priminkit tą Любовь по расписанию verta žiūrėt? turiu sąraše,dar yra Ярик (2007) tas jaučiu geras,bet Visgi sakė sunkus tai irgi bijau žiūrėt,dar pagal tikrą istoriją
Šian ryte jau nebenoriu žiūrėt aš to Я приду сама. Nu nervinti pradėjo,vėjai man trpty Ir nervinai kai filmai taip pastatyti atrodo filmas vienoj aikštelėj nufilmuotas ir tiek,toks kažkoks netikras.
Sąrašiukas kuriuos nesenai žiūrėjau Русалка.Pradžia įdomi,tikroviška,tematika labai populiari rusų filmuose ale man patinka apie kaimo mergeles žiūrėt,tas kaimas toks tikras Pabaiga jau pievų link.Bet visumoj toks nieko...
Медовая любовь kažkas panašaus,gal toks tikresnis,mažiau pievų,na neblogas.
Васильки для Василисы tai patiko,lengvas ir linksmas toks.
Сильная слабая женщина irgi taip lyg ir nieko lyg ir nieko ypatinga.
Čia beieškodama filmo pavadinimų užmačiau Кровь не вода ( 2009 )
tai prisimenu patiko,geras toks kažkaip įdomiai žiūrėjosi.
O priminkit tą Любовь по расписанию verta žiūrėt? turiu sąraše,dar yra Ярик (2007) tas jaučiu geras,bet Visgi sakė sunkus tai irgi bijau žiūrėt,dar pagal tikrą istoriją
Rekomenduoju "Eсли бы я тебя любил..."
Abu su MB ziurejom, saldukas, bet toks fainas, geras
Abu su MB ziurejom, saldukas, bet toks fainas, geras
Labas visiems.
Žiūrėjau vakar. Net labai šiaip sau.
Oho kaip viskas 'užplanuota'
Sveika atvykus į 'šeimą'
Mat kaip Aš viso labo tik pirmą seriją pažiūrėjau.
Esu mačiusi. Man ir patikęs.
Papildyta:
Tikrai taip. Sutinku.
Žiūrėjau vakar. Net labai šiaip sau.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 09 18, 16:48)
Oho kaip viskas 'užplanuota'
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 18, 23:12)
Sveikos senai skaitau jūsų temą ir vis neįsiterpiu,bet dabar pabandysiu,tikiuos priimsit.
Sveika atvykus į 'šeimą'
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 19, 08:33)
Я приду сама
Mat kaip Aš viso labo tik pirmą seriją pažiūrėjau.
QUOTE(Perrin @ 2012 09 19, 11:21)
Esu mačiusi. Man ir patikęs.
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2012 09 18, 23:12)
Ai beveik visi filmai be pievų neapsieina,vieni daugiau kiti mažiau.
Tikrai taip. Sutinku.
O be mane niekas neziuri "Masa v zakone"?
O as vis ta Zemskij doktor kankinu Vakar pabaigiau 2 sezona, sivakar startuosiu su 3
QUOTE(Perrin @ 2012 09 19, 12:42)
O be mane niekas neziuri "Masa v zakone"?
aš pažiūrėjau 4 ser-as, man patiko, laukiu 5-os. Man bendrai I.Pegova FAINA, tik filmas "Progulka" su ja nepatiko.