Sveikos

senai skaitau jūsų temą ir vis neįsiterpiu,bet dabar pabandysiu,tikiuos priimsit.Esu rusų kino fanė kaip ir jūs

Ir didelis dėkui
Visgi jos dėka peržiūrėjau begales naujų ir gerų filmų
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 09 18, 07:20)
Na va kaip skirtingai: mano mama visokiu pievu megeja ziureti, tai sake, kad net negaisciau laiko tam filmui.

Sako, filmo pradzia tai tikrai labai idomi, ale paskui, sako, prasideda "indu filmas", taip nusivaziuoja i lankas, kad gaila laiko tam filmui
o man irgi patiko,kaip ir Visgi,tik gal tokio įspūdžio didelio nepaliko,bet šeip nieko,na pabaigoj aišku pievų buvo buvo,galima buvo ir paprasčiau viską,bet šeip mintis nieko.
Ai beveik visi filmai be pievų neapsieina,vieni daugiau kiti mažiau.Bet ir gyvenime pievų oi kokių kartasi būna.
QUOTE(Visgi @ 2012 09 18, 11:32)
Ar žiūri šį kas? O aš visai netikėtai pradėjau ir dabar kaip su tuo su bulvių maišu: ir sunku nešt ir gaila pamest. Viskas būtų kaip ir gerai, na bet bliamba 16-ka serijų
Анонс
Aš žinoma supratau kad apie tą patį kalbam, viskas ok. Tik taip palyginau kad tarytum 'skirtingi'...
aš pradėjau šian ryte,vieną seriją pažiūrėjau kol dukra pabudo.Dabar dar vieną pažiūrėsiu kai jau miega

Nežinau nežinau,labai neįtraukė,bet įdomu kaip ten rutuliosis.Bet jau tas gerumas tos pagrindinės herojės

jau gal labiau durnumas
I r dar pažiūrėjau
Devuška v priličnoj semje tai visai patiko,pabaiga pamuilinta bet saikingai,bet gers toks visai.