Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (X Tema)

QUOTE(arden @ 2012 09 17, 16:00)

arden, 17 Rgs 2012 - 16:00, parašė:

Laba smile.gif
Aš pati jo nežiūrėjusi, bet kiek pamenu atsiliepimus apie jį, visumoj- teigiami.

-----------------------------------------------------------
''Опережая выстрел'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1007136
Трейлер
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 17 rugsėjo 2012 - 16:53
Sveiki, kazkas kazkada minejo kazkoki saita, per kuri labai gerai online ziureti....Priminkit man ax.gif blush2.gif
Atsakyti
as ziuriu per cia http://www.lovekinozal.ru/

lb daug filmu, serialu yra http://www.intv.ru/
Atsakyti
Aš pvz žiūriu kur papuola, labiausiai patinka YouTube'ismile.gif
Atsakyti
seasonvar
serialu.net
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 16, 13:31)

Visgi, 16 Rgs 2012 - 13:31, parašė:

Vienu žodžiu man trūksta žodžių. Žiūrėjau kvapą užgniaužus. Pirmą filmo seriją tai išvis žiūrėjau momentais tik vieną akį atmerkus (baisu buvo bijau.gif)
Siūlau pažiūrėti, tikrai.

Vienu žodžiu man trūksta žodžių. Žiūrėjau kvapą užgniaužus. Pirmą filmo seriją tai išvis žiūrėjau momentais tik vieną akį atmerkus (baisu buvo bijau.gif)
Siūlau pažiūrėti, tikrai.

Na va kaip skirtingai: mano mama visokiu pievu megeja ziureti, tai sake, kad net negaisciau laiko tam filmui. g.gif Sako, filmo pradzia tai tikrai labai idomi, ale paskui, sako, prasideda "indu filmas", taip nusivaziuoja i lankas, kad gaila laiko tam filmui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 09 17, 16:00)

arden, 17 Rgs 2012 - 16:00, parašė:

sveikos  4u.gif
šiandien per ostankino pirmą kanalą užmačiau šitą serialą. ar matėt, ar verta siųstis?

sveikos  4u.gif
šiandien per ostankino pirmą kanalą užmačiau šitą serialą. ar matėt, ar verta siųstis?

Aš mačiau. Man patiko-rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 09 18, 07:20)

sena pažįstama, 18 Rgs 2012 - 07:20, parašė:

Toks jausmas kad apie visai kitą filmą kalbat mastau.gif Mat kaip visi skirtingai 'matom'.
Man, visai gan neblogas. Esu mačiusi tookiųų pievų, kad kapec. Palyginus su šituo- baika irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 09 18, 10:14)

Visgi, 18 Rgs 2012 - 10:14, parašė:

Toks jausmas kad apie visai kitą filmą kalbat mastau.gif Mat kaip visi skirtingai 'matom'.
Man, visai gan neblogas. Esu mačiusi tookiųų pievų, kad kapec. Palyginus su šituo- baika irnesakyk.gif

Tai cia tas, kur vyras smurtaujantis buvo? Kur zmona i vienuolyna pabego?
Atsakyti
''Я приду сама'' /2012/

Ar žiūri šį kas? O aš visai netikėtai pradėjau ir dabar kaip su tuo su bulvių maišu: ir sunku nešt ir gaila pamest. Viskas būtų kaip ir gerai, na bet bliamba 16-ka serijų g.gif
Анонс

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 09 18, 10:51)

Aš žinoma supratau kad apie tą patį kalbam, viskas ok. Tik taip palyginau kad tarytum 'skirtingi'...
Atsakyti
Laba,
O uzmaciau kad Zemskij doktor jau ir 3 sezonas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 09 15, 19:40)
dar vienas  naujas
Страшная красавица

perziurejau biggrin.gif pasaka.....toks nedabaigtas, vietomis isvis ne i tema.....nei bendravo tie pagrindiniai herojai normaliai nei ka....pacioj pabaigoj as tave myliu, tekek uz manes doh.gif bet norisi ir tokio saldumo filmu biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 09 17, 23:23)
Aš pvz žiūriu kur papuola, labiausiai patinka YouTube'ismile.gif

man ir per youtube ziureti labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti