Nu bet jau tas DAR koks nenormaliai ištemptas Žiūriu tik dėl to, kad daugiau nieks nekabina
QUOTE(Apuokas @ 2012 08 13, 19:28)
Nu bet jau tas DAR koks nenormaliai ištemptas
Šitiek serijų, vaje Reik auskinės kantrybės turėt.
QUOTE(Apuokas @ 2012 08 13, 19:28)
Nu bet jau tas DAR koks nenormaliai ištemptas Žiūriu tik dėl to, kad daugiau nieks nekabina
Taip, laisvai galėtų būti tik koks 60. ten kartais sėdi prie stalo, valgo, šneka ir realiai tuščias veiksmas. kartais biški prasuku. Iš pradžių parsisiunčiau tik pusę, t.y 54 serijas. kai pradėjau žiūrėt, tai galvojau, kad tikrai daugiau nesisiųsiu ir dar šių nedamušiu. Bet ties 20 serija užkabino ir siunčiuos toliau
Oi,kuo daugiau komentuojat tą DAR,tuo sunkiau man apsispręst Nes pas mane eilės laukia pirmos 10 serijų.
O man savaitgalį draugai parekomendavo Ostrov ninužnich liudei.Sakė jiem jau taip patiko,kad atsitraukt negalėjo. O pas mane jis jau ir seniai eilės laukė,ai vakar pabaigiau Zonnentau (beje,sunervino mane jis su savo tokia pabaiga ) ir pažiūrėjau jau 5 serijas .Ir ką-nu neužkabino jis manęs kol kas visai ir dar šiandien bandysiu žiūrėt,bet jei taip toliau,tai kažin ar išžiūrėsiu visas 24 serijas
O man savaitgalį draugai parekomendavo Ostrov ninužnich liudei.Sakė jiem jau taip patiko,kad atsitraukt negalėjo. O pas mane jis jau ir seniai eilės laukė,ai vakar pabaigiau Zonnentau (beje,sunervino mane jis su savo tokia pabaiga ) ir pažiūrėjau jau 5 serijas .Ir ką-nu neužkabino jis manęs kol kas visai ir dar šiandien bandysiu žiūrėt,bet jei taip toliau,tai kažin ar išžiūrėsiu visas 24 serijas
QUOTE(Julsita @ 2012 08 14, 10:07)
Oi,kuo daugiau komentuojat tą DAR,tuo sunkiau man apsispręst Nes pas mane eilės laukia pirmos 10 serijų.
man patiko tik kazkur per vydury patidare jau nuobodu, toks monotoninis be jokiu ivykiu, bet veliau vėl itrauke 8-9 duociau is 10
o as Gromovy pradejau
QUOTE(natuliona @ 2012 08 14, 10:23)
man patiko tik kazkur per vydury patidare jau nuobodu, toks monotoninis be jokiu ivykiu, bet veliau vėl itrauke 8-9 duociau is 10
čia kuriam: ostrovui ,ar DARui?
QUOTE(Julsita @ 2012 08 14, 12:56)
čia kuriam: ostrovui ,ar DARui?
ostrovui
DAR manau tikrai neziuresiu, per daug jau man seriju
QUOTE(Visgi @ 2012 08 11, 18:15)
QUOTE(Visgi @ 2012 08 12, 11:23)
QUOTE(Visgi @ 2012 08 12, 17:51)
QUOTE(natuliona @ 2012 08 12, 19:04)
QUOTE(Visgi @ 2012 08 13, 19:07)
pasirinkau _aciu_bus ka ziuret
Vyras man irgi sake kad butinai paziureciau "ostrvo nenuznyx liudej",bet pamirsau is jo kompo sau imesti,teks palaukti
QUOTE(natuliona @ 2012 08 14, 13:25)
Ištryniau jau ir vieną ir kitą ir pradėjau žiūrėt Jedinstvenyj moi griech..Tas kažkaip mielesnis
QUOTE(Visgi @ 2012 08 11, 17:15)
Man ta aktorė kažkodėl nelabai , ypač po Эта женщина ко мне.
Tai jaučiu ir filmo nežiūrėsiu
QUOTE(Visgi @ 2012 08 11, 17:52)
Krikštynas
QUOTE(Visgi @ 2012 08 13, 18:07)
O , reikia pasiruošti
Beje, sveikos, pamiršau pasilabinti
Laba. Nieko nežiūriu nes nieks nekabina. Pažiūrėjau čia kažkurią dieną tik štai šitą (kurį dauguma jau matę). Toks šventinis, su stebuklais naujametiniais
Skanaus
Kai paragausit, nepamirškit parašyti ar skanus (t.y. kai/jei žiūrėsit parašykit ar įdomus)
QUOTE(Ramsius @ 2012 08 17, 10:24)
O , reikia pasiruošti
Skanaus
Kai paragausit, nepamirškit parašyti ar skanus (t.y. kai/jei žiūrėsit parašykit ar įdomus)