Na,merginos,prigyrėt jau tuos Odnoliubus,tai rytdienai liko viena serija Piataja grupa krovi ir startuoju su šituo,o va ta German manęs kažkaip nevilioja,o dar draugutė sakė pažiūrėjo pora serijų ir jos nekabino,tai,ko gero,jau aš save užprogramavau,kad ir manęs nekabintų Ale nieko-žiūrėt yra ką
Sveikos, ilga laika tik seku, tingiu rasyt ka nors ner laiko, reik ziureti serialus Labai patiko "Odnaliuby" ir "Anna German", senai tiek zliumbliau Kam patinka durnos komedijos, rekomenduoju "Zaicev+1", pradejo rodyti nauja sezona. Dabar ziuriu "Medovaja liubov", na, bet toks... eiline drama
prsipazinsiu-nenoriu zliumbti,todel neziuriu melodramu gal galit ka rekomeduoti kazko kriminalinio,komediju (is nauju) Vyras ziuri svetofor is pradziu sake nelabai,o paskui uzkabino,jau trecia sezona ziuri ir patinka,rekia kazkaip man pradeti ji ziureti
Man lygiai tas pat su Svetoforu buvo-pirmas serijas žiūrėdama,jau pradėjau gailėtis,kad parsisiunčiau,o paskui įsivažiavau ir man jis visai gerai žiūrėjosi,aišku,po Voroninų,naujas sezonas man jau vėl sunkiau "lindo",bet "sulindo" O va tas Zaicev+1 niekaip 2kartus bandžiau ir