QUOTE(*GREISI* @ 2012 10 15, 09:03)
Dėl ligų prašau negąsdinti
.Pas mane niekas neserga.Rožės taip pat.O lapus augino visą vasarą ne tam,kad kažkas juos sudegintų.Nedovanotinas gamtos niokojimas,bereikalingas energijos švaistymas.Neveltui paskui jums reikia purkšti,kovoti su kažkuom.Juk sunaikinę visus amariukus,vabaliukus,suardysit visą mitybos grandinę.Kuom tada mis boružės ,paukščiai?O chemija niekur nedingsta,nutekės galvojate kažkur
.Bet koks augalinių atliekų deginimas yra nusikaltimas.Užsienyje dar baudelę gautumėte ir pelnytai.Tad prieš dalinant kvailus patarimus pasiskaitykite literatūros.
Kur mano poste radot žodį sudegint? ir kur aš raginu visus taip daryti? Jus jau antrą kartą užsipuolat. Džiaugiuosi, kad pas jus niekas neserga, pas mane deja, IR PASKAIČIUS ROŽININKIŲ FORUMĄ, NE PAS MANE VIENĄ SIRGO( turiu omeny ne amarus ar vabalus-kenkėjus- o grybines ligas)-šiemet buvo ypač lietingi metai, ir neatsparios veislės rožių sirgo.
O energija niekur nedingsta, tie patys pelenai, jei jau kalbat pati apie deginimą( pabrėžiu-jus, o ne aš, tai grįžta į dirvą trąšos pavidalu, be kenksmingo grybinių sporų užkrato.
Be to, purškimai apsaugo nuo grybinių ligų, tai ir kalbu, jei apie lapų sunaikinimą -
jei sirgo...jei jūsiškės sveikos, tai jums ir netaikau.
tad nereikia taip reaguoti..
kIEKVIENAS DARO KAIP IŠMANO, O JUS MANĘS NEUŽSIPULKIT, nekvailinkit, gyvenkime draugiškai ir mažiau kategoriškumų..
FORUMAS YRA BENDRAVIMUI, INFORMACIJOS DALINIMUISI, O NE ĮŽEIDINĖJIMAMS IR ŽEMINIMAMS...