Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

SAULELE, IR KAM ŠIRDELĘ SKAUDINT...JEI VIETOS NĖR..
BEJE,
Vilniuje siūlau dvi vijoklines ,,Flammentanz" rožės po 15Lt.
KASIU IŠ GRUNTO.
ROŽĖ FLAMMENTANZ ŽYDĖS TAIP
tel. 8 615 79601
Nesiunčiu, nerezervuoju.
vis laisvinu laisvinu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 04 rugsėjo 2012 - 20:49
QUOTE(vobla @ 2012 08 29, 20:54)

o cia turejo but maximinis ruzavas tom tom. o gavosi bilekas bilekas. bet visai neblogas. pasodinbtas  siemet nuo pavasario zydi nonstopu. tik va spalva kaip kelininko liemenes doh.gif  lotuliukas.gif

o sita karatis zydi netaip, kad pirma punpuras buna rausvas, o besiskleidziant is vidaus islenda oranziniai ziedukai?smile.gif

jei taip tai ir as kokia kazkokia turiu, tik pas mane jinai buvus miniuke; buvus, nes krumas jau net virs keliu, tai liezuvis neapsivercia miniuke vadint:)
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 09 06, 10:47)
o sita karatis zydi netaip, kad pirma punpuras buna rausvas, o besiskleidziant is vidaus islenda oranziniai ziedukai?smile.gif

jei taip tai ir as kokia kazkokia turiu, tik pas mane jinai buvus miniuke; buvus, nes krumas jau net virs keliu, tai liezuvis neapsivercia miniuke vadint:)

schmoll.gif tiek pumpuras tiek pats ziedas ryskiai orandzinis. kazkas muset sumaisyta. vienok nebloga roze, tik vat reiks ieskot kur ja perkelt. kaip ir dar tris maximines kurios gavosi bilekas doh.gif taip pat viena virbickeines, prie tu neissifruojamu raidziu buvo prirasyta: ''parko roze, avietine iki 1,5m. aukscio''. ale kai prasiskleide swoon.gif
ryskiai veliavine. pats ziedas ir pats krumas man labiau i arbatine nesa, o nei i parko. ziedai tokie stati ant kresnu kotu. siaip- ziauriai grazi, bet irgi kontekste visai nei i tema.
toks vaizdas, kad teks puse rozyno is naujo persodinet g.gif nu bet turbut cia visu pradedanciuju klaidos- tampyt is kampo i kampa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 06 rugsėjo 2012 - 10:56
Gal tokia
http://www.absolutel...abulous-madrid-
Šiemet ir aš pirkau ,turėjo būti tokia kaip nuorodoje o gavosi rūžava bet graži.
Paspaudus nuotraukėlę bus daugiau nuotraukų
Atsakyti
ai su tom maximinem, tai visokiu isdaigu ten buna - as pirkau viena vijokline, turi but iki 3 m. aukscio, tai gavosi nerealiai grazus, nuolat zydintis ir kvepiantis krumas:))) nors ir aukstas - apie 1.5m. Kita vijokline, mazesne uz visas mano turimas miniukes doh.gif na bet auga, tik kad kasmet vis tenka kazka perplanuoti, persodinti.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 09 06, 11:55)
taip pat viena virbickeines, prie tu  neissifruojamu raidziu buvo prirasyta: ''parko roze, avietine iki 1,5m. aukscio''. ale kai prasiskleide swoon.gif
ryskiai veliavine. pats ziedas ir pats krumas man labiau i arbatine nesa, o nei i parko. ziedai tokie stati ant kresnu kotu. siaip- ziauriai grazi, bet irgi kontekste visai nei i tema.

va kokia gavosi. nuotraukos, deja, tik labai prastos, bet gal kas atpazins. ir spalva nuotraukose gerokai prislopinta, bet tikroveje tai net spiegia biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 09 06, 13:20)
ai su tom maximinem, tai visokiu isdaigu ten buna - as pirkau viena vijokline, turi but iki 3 m. aukscio, tai gavosi nerealiai grazus, nuolat zydintis ir kvepiantis krumas

nu man lygiai taip pat lotuliukas.gif pirkau jau kai akcijine buvo, galvuju kas bus tas su ta 3 metre roze, bet gavosi krumas labai skaniai kvepianti ir spalva labai grazi ir zydi gausiai.

BEJE PARDUOSIU SAVO VIENA SITEBINE ZYDINCIA GELTONAI, NES NETURESIU DAUGIAU KUR JOS PADETI. gal ka sudomins
rozytei jau 2 ar 3 m.
Atsakyti
Siandien buvau sode ir negaliu patiketi ka pamaciau: pries 2 menesius sodintos vijoklines rozes New Dawn ir Rosarium Vetersen ruosiasi zydeti bigsmile.gif kai sodinau buvo 20-25cm, o dabar virs 1.5m. Jei perziemos, tai kitais metais per visa sezona be pavargo uzaugs ir virs 2 m. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 08 rugsėjo 2012 - 18:50
QUOTE(Stephanie @ 2012 09 08, 19:50)
Siandien buvau sode ir negaliu patiketi ka pamaciau: pries 2 menesius sodintos vijoklines rozes New Dawn ir Rosarium Vetersen ruosiasi zydeti  bigsmile.gif kai sodinau buvo 20-25cm, o dabar virs 1.5m. Jei perziemos, tai kitais metais per visa sezona be pavargo uzaugs ir virs 2 m.  4u.gif

oho bigsmile.gif gerokai ugtelejo blink.gif galbut raset, bet priminkit kur/kieno jos pirktos?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 09 09, 16:58)
oho bigsmile.gif  gerokai ugtelejo blink.gif  galbut raset, bet priminkit kur/kieno jos pirktos?

Vijoklines pirkau liepos pradzioje Senukuose ir Ermitaze (Virbickienes)... bet labaiusiai esu patenkintas Rosarium Vetersen, nes jis jau apie 1,7 (cia is akies), o lapu grozis- nenusakomas. blush2.gif ir dar zydes. Vakare idesiu nuotraukas darytas pries 2 savaites (naujesniu deja neturiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 10 rugsėjo 2012 - 07:02
Laba diena,

ar dar galima purkšti rožes nuo visokių ligų, ar jau vėlu??? blush2.gif
Atsakyti
Vijokliniu roziu nuotraukas idesiu kita karta, pasirodo padariau ,,delete" ir nei vienos neturiu... kai vaziuosiu i sodyba nufotograf. su ziedais wub.gif
Atsakyti