Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(nijole0619 @ 2013 04 30, 12:27)
Gaudvilė jau rašė, bet dar buvau naują metodą įmetus- stiebelius į bulvę įsmeigti..

o kazin bulve pati pirma nestartuoja augti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 30, 07:02)

1% tirpalu, šiaip instrukcijoj lietuviškai parašyta. Tačiau jau šiuo preparatu purškimą galima pamiršt, pavėlavot  4u.gif

Jei tureciau instrukcija... smile.gif
Jau nupurskiau, bet buciau kartojusi, jei mazai. Aciu,

QUOTE(kkarile @ 2013 04 30, 09:22)
Labukas
kodel pavelavome? Dar nera pumpuru pas mane, o jei dabar nupurksiu tai kas tada butu?
Ir kaip tiksliau paskaiciuoti ta 1%? Nes as sveriama pirkau nera jokiu uzrasu...Labai aciu uz atsakyma!

Ir pas mane dar toli grazu iki lapeliu.
1proc.= 1g+100g vandens arba 10g+1litras vandens ir t.t.
Atsakyti
As klausiu del dauginimo is smalsumo blush2.gif tiesa pasakius. Ir galbut kas nors turiu kokiu paslapciu. Nes as dauginu ivairius augalus, ir daigumas gan geras ir prigyja gerai. Dauginu inspekte dazniausiai. Bet va su rozem ne kas schmoll.gif daugelis pajuoduoja, daugelis sudziuna ir pan. Tai buvo idomu suzinoti, kas kaip daugina. Tiesa niekados nebandziau prilenkineti roziu, gal reikes siemet pabandyit. O ir dauginu ne del taupumo, man patinka. Toesa pasakius labai noreciau ir skiepyti augalelius ismokti, ir akiuoti, ir ne tik apie rozes kalba eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 04 30, 13:31)
As klausiu del dauginimo is smalsumo blush2.gif  tiesa pasakius. Ir galbut kas nors turiu kokiu paslapciu. Nes as dauginu ivairius augalus, ir daigumas gan geras ir  prigyja gerai. Dauginu inspekte dazniausiai. Bet va su rozem ne kas schmoll.gif daugelis pajuoduoja, daugelis sudziuna ir pan. Tai buvo idomu suzinoti, kas kaip daugina. Tiesa niekados nebandziau prilenkineti roziu, gal reikes siemet pabandyit. O ir dauginu ne del taupumo, man patinka. Toesa pasakius labai noreciau ir skiepyti augalelius ismokti, ir akiuoti, ir ne tik apie rozes kalba eina smile.gif

kaip idomu kaip idomu ir man butu suzinoti siu darbu paslaptis
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 04 30, 14:31)
As klausiu del dauginimo is smalsumo blush2.gif  tiesa pasakius. Ir galbut kas nors turiu kokiu paslapciu. Nes as dauginu ivairius augalus, ir daigumas gan geras ir  prigyja gerai. Dauginu inspekte dazniausiai. Bet va su rozem ne kas schmoll.gif daugelis pajuoduoja, daugelis sudziuna ir pan. Tai buvo idomu suzinoti, kas kaip daugina. Tiesa niekados nebandziau prilenkineti roziu, gal reikes siemet pabandyit. O ir dauginu ne del taupumo, man patinka. Toesa pasakius labai noreciau ir skiepyti augalelius ismokti, ir akiuoti, ir ne tik apie rozes kalba eina smile.gif

drinks_cheers.gif
Nežinau kaip kitoms, bet kartais taip norisi išbandyti kažką naujo. Tai yra dar vienas dauginimo būdas, kai pusiau sumedėjęs ūglys šiek tiek įpjaunamas aštriu peiliuku, į įpjovą pridedama sudrėkintų kiminų ir aplink pjūvio vietą, visa 'dauginimo' vieta įvelkama į polietileną tarsi saldainio popierėlį.
user posted image

Privalumas tokio dauginimo, kad ūglys vis dar gauna vandens, maisto iš motinio krūmo. Tik reiktų šešėly esančian šakutes tam paskirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 30, 14:55)
o kazin bulve pati pirma nestartuoja augti? g.gif

Bulvių akutes reikia pašalinti. smile.gif
Atsakyti
Gaudvile, o gal žinote kur kiminus galima būtų įsigyti?
Žinau, kad tokiu būdu kaip parodėte dauginami rododendrai, nepagalvojau, kad ir rožėms tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 04 30, 16:59)
Gaudvile, o gal žinote kur kiminus galima būtų įsigyti?
Žinau, kad tokiu būdu kaip parodėte dauginami rododendrai, nepagalvojau, kad ir rožėms tinka smile.gif

Čia kažkada pirkau. Dėl vienos pakuotės neapsimoka, bet jų fasuotų, orchidėjoms skirtų prekių net ir maksimose būna. Gal reiktų paskambint ir pasiteiraut, kur ir koks PC užsisakęs turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a4ra @ 2013 04 30, 16:44)
Bulvių akutes reikia pašalinti. smile.gif

A! doh.gif
Atsakyti
Savo stiebinę įnešiau šiltnamin, nes jau lapukus nori leist, tegul bunda, gal tas pavasaris ilgai nebeklajos kažkur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 30 balandžio 2013 - 18:26
apziurejau savo viena nusipirkta sodinuka (aisku reikejo pries perkant, ne namie doh.gif ), tai man jis kazkoks nekoks. ka manot? cia nieko tokio, ar kazkas negerai?
user posted image
user posted image
cia tos baltos akutes kas per reikalas? g.gif
Atsakyti
Tikrai maximose kiminu yra, dabar kaip tik orchideju prekems nuolaida.
Atsakyti