Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(Adeliutė @ 2013 04 27, 22:10)
Is kaimo, oho kiek pirkiniu smile.gif Parupo, kokioje vietoje sodinat vijoklines? (prie namo sienos, tvoros ar atvirose vietose ir pan.). Man labiau geltona  su  oranzine, nei balta. Ar latvio rozem siandien prekiavo dvi moteriskes? Ir ar yra koks internetinis jo puslapis, kad butu galima ramiai namie apziuret? Nesiryzau siand. pirkt, vietos nebeturiu, galiu tik keleta isigyt, tad labai norisi kazko ypatingo. Kitas pardavejas sake, kad tures kazkokia nauja, ypac grazia oranzine. Pavadinimas Hana ... , nepamenu, gal kas zinote ar auginate tokia?
Ir dar noreciau pasiulymu- reiketu floribundines raudonos ( tik be jokio rozinio, alyvinio, avietinio atspalvio) rozes. DEKOJU,

Pietinėje namo pusėje už kokių 2 metrų nuo sienos darysiu pynučių tvorą apie 1,8 m aukščio.Nes ten pragariškai karšta, kai saulė ir noriu deginimuisi vietą pasidaryti su šezlongu. Drambliuko svajonės biggrin.gif Pernai Bauhofe pynučių buvo gatavų visokių ilgių pločių. Ant jų lips rožės. Dar kelios keliaus prie malkinės sienos. Vakar pagalvojau, gal tikrai perkelti šalia Salitos Golden Parfum arba Golden Showers g.gif Latvio rožėm prekiavo dvi moteriškės. Pas jas rožės labai liuks kokybės visada, jos ir pačios daug augina. Latvis turi savo internetinį puslapį.Vakare parašysiu, kai pardavėjos grįš namo ir pasižiūrės. Aš tai einu su sąrašu, ko noriu, jei vieną savaitgalį nėra, tai kitą būna.
Grynai raudonos Lili Marlen , vos tamsesnė Europeana. Bet man jos kažkaip žemokos, nors pernai tik pirmametės buvo g.gif
Atsakyti
kur jus tuos latvius pagaunate, pvz Vilniuje?
Atsakyti
Latvius gaudom Panevezyje, Ukininku turguje mirksiukas.gif
Aciu Vilhelmina ir Is kaimo 4u.gif Dar paklausinesiu, darot kaip aptverta terasa, o nuo zmoniu akiu rozes sleps?
Kas pursket vario sulfatu, kiek dejot g/l?
Atsakyti
Sveikos roziu gerbejos 4u.gif
Pasodinau tik tas kur plikos buvo, vazoneliuose vis dar laikau savo namuose balkone. Iki kito savaitgalio tikrai laikysiu, tada vel galvosiu. ax.gif
Pasodinau tas 4, apkarpiau zinokit ir virsuneles ir sakneles. Kodel? Todel kad neturejau zalio supratimo, o ant paveiksliuko aiskiai patodyta, kad nukirpti virsuj , ir net cm nurodyta, ir parodyta pakirpti apacia. Nu ka, pakirpau.
Zesim ar kas prigis, neprigis. Baisiai brangiai nekainavo, jei neprigis, kita kart jau zinosiu ka kitaip daryt mirksiukas.gif ar nedaryt:)
Atsakyti
Jezau , kokiu graziu seniai, maxima arbatinuku miniatiuriniu uzveze vazonuose....negaliu sustoti pirkti... rolleyes.gif bigsmile.gif
tik kazin ar neisaugs is ju ne miniatiurines o klasikines dideles..
pernai irgi pirkau viskas puikiai perziemojo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 29 balandžio 2013 - 08:11
Merginos, pasidalinkit patirtimi, kaip jus dauginat rozes 4u.gif buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 04 28, 12:58)
Latvius gaudom Panevezyje, Ukininku turguje  mirksiukas.gif
Aciu Vilhelmina ir Is kaimo  4u.gif  Dar paklausinesiu, darot kaip aptverta terasa, o nuo zmoniu akiu rozes sleps?
Kas pursket vario sulfatu, kiek dejot g/l?

Pasiklausinėjau, latvis neturi savo inter svetainės. Užtat man atsiųs sąrašą dauginamų, galėsiu įmesti. Gal dar tel. gausiu, galėsit pasiteirauti, ar į Vilnių veža.
Ržes sodinsiu nuo žmonių akių pasislėpti, ten išėjimas iš pirties. Nors kelias už 300 m , bet man smagiau bus degintis prisidengus . Ten terasėlė žemės lygyje, be tvoros.
Nupurškė užvakar Efektoriumi, antrą kartą dar kuo praeisiu ir dėsiu Actaros.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 29, 19:14)
Pasiklausinėjau, latvis neturi savo inter svetainės. Užtat man atsiųs sąrašą dauginamų, galėsiu įmesti. Gal dar tel. gausiu, galėsit pasiteirauti, ar į Vilnių veža.
Ržes sodinsiu nuo žmonių akių pasislėpti, ten išėjimas iš pirties. Nors kelias už 300 m , bet man smagiau bus degintis prisidengus . Ten terasėlė žemės lygyje, be tvoros.
Nupurškė užvakar Efektoriumi, antrą kartą dar kuo praeisiu ir dėsiu Actaros.

Nereikia man telefono, esu is to paties kaimo smile.gif O saraselis praverstu.

Tai ar niekas nepasidalins, kaip pursket vario sulfatu, kiek g/l dejot? Auuuuu senbuves...
Ir laukciau, kad dar raudonu roziu pavad. pavardinetumet, pageidautina blizganciais lapais ir atsparesnes salciams. Aciu,
Atsakyti
na kam nereikia, o kam ir neprosal butu 4u.gif
del roziu pavadinimu www.rosebook.ru (pagal seimas ir t.t.), galesite megautis ir rinktis valandu valandas..
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 04 29, 12:07)
Merginos, pasidalinkit patirtimi, kaip jus dauginat rozes 4u.gif buciau dekinga smile.gif

Esu bandžius prilenkiant ir pusiau sumedėjusiais auginiais mirksiukas.gif

QUOTE(Adeliutė @ 2013 04 29, 22:30)
g.gif
Tai ar niekas nepasidalins, kaip pursket vario sulfatu, kiek g/l dejot? Auuuuu senbuves...

1% tirpalu, šiaip instrukcijoj lietuviškai parašyta. Tačiau jau šiuo preparatu purškimą galima pamiršt, pavėlavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 30, 08:02)

1% tirpalu, šiaip instrukcijoj lietuviškai parašyta. Tačiau jau šiuo preparatu purškimą galima pamiršt, pavėlavot  4u.gif

Labukas
kodel pavelavome? Dar nera pumpuru pas mane, o jei dabar nupurksiu tai kas tada butu?
Ir kaip tiksliau paskaiciuoti ta 1%? Nes as sveriama pirkau nera jokiu uzrasu...Labai aciu uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2013 04 29, 12:07)

Gaudvilė jau rašė, bet dar buvau naują metodą įmetus- stiebelius į bulvę įsmeigti..
O šiaip daug info internete..
Bet juk daugint reik mokėti, turėti ką, turėti kur, juk nesinori bet ką auginti, daug laiko prarasti..ir t.t...Nekainuoja tos rožės tiek..... biggrin.gif
Atsakyti