Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(jediara @ 2013 04 26, 22:13)
Maniškės taip pat gyvos. Pas mane savašaknės tikrai atsparesnės šalčiui nei skiepytos, jei ir pašąla viršutinė dalis, iš šaknų išauga naujos šakos, o jei pašąla skiepytos, tai iš erškėčio išauga tik erškėtis  rolleyes.gif

Ot AČIŪ už gerą žinią 4u.gif , o kaip dėl perkėlimo, gal ir čia patartumėte?
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2013 04 26, 22:16)
Ot AČIŪ už gerą žinią 4u.gif , o kaip dėl perkėlimo, gal ir čia patartumėte?

Iškeliu tik antramečius daigus. Jei pernai sodinot, tai neskubėkit, palaukit dar metelius. Be to, antramečiai -trimečiai jau rimčiau žiūrisi pasodinti į nuolatinę vietą ir nereikia jau taip cackintis kaip su leliukais. Čia mano nuomonė, gal bus ir kitokių.
Dėl atsparumo šalčiui- tai čia manau ne nuo dauginimo būdo priklauso, o nuo konkrečios veislės savybių ir nuo augintojo priežiūros.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 04 26, 23:23)
Iškeliu tik antramečius daigus. Jei pernai sodinot, tai neskubėkit, palaukit dar metelius. Be to, antramečiai -trimečiai jau rimčiau žiūrisi pasodinti į nuolatinę vietą ir nereikia jau taip cackintis kaip su leliukais. Čia mano nuomonė, gal bus ir kitokių.

drinks_cheers.gif Sodinu tik antramečius - jau gražūs krūmeliai būna.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 18:08)
Už jus galiu atsakyt, augintam augalui šiltnamy nelaikas augti lauke. Čia, kad jums aiškiau būtų, kas yra sąmonë ir nesąmonė. Jūsų pačios auginamos rožės lauke jau pilnai apsilapusios? Taigi.

Drysiu pasigincyti, as is rusio isnesiau rozes jau su kokiu 2-3 sm ugliukais ir jau pradeje leisti lapukus buvo, tai kelias salnas jau isbuvo laukia ir visai neapsalo
Atsakyti
Sutinku su jumis, kad antrametes patikimiau, kai įkišdavau vieną, kitą daigą į šiltnamį tarp pomidorų, tai ir man klausimų nekildavo, o dabar jie kaip inspekte, labai tankiai sukišti, gal kas 7-8 cm, tarp eilučių apie 10-12 cm, tai tiesiog bijau, kad šaknys persipins ir po to neišnarpliosiu. Tai todėl ir iškilo toks klausimas.
Vistiek AČIŪ už Jūsų išsakytas nuomones 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu ir aš šaknydinti.Pernai iš dovanotų viena įsišaknijo, reiks eiti ieškoti, pasodinau tarp jazminų, mažu gyva bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 04 26, 22:42)
Drysiu pasigincyti, as is rusio isnesiau rozes jau su kokiu 2-3 sm ugliukais ir jau pradeje leisti lapukus buvo, tai kelias salnas jau isbuvo laukia ir visai neapsalo

Pavasaris dar nesibaigė. Ir yra nemažas skirtumas ūgliukai, pradėję skleistis su prekyboj esančiomis tokiomis rožėmis:
user posted image.

Ir rūsys toli gražu nėra šiltnamis 4u.gif
Atsakyti
Merginos, grįžau iš turgaus papirkus vijoklinių. Gavau visų, kurių norėjau clap.gif
Salita, Lawinia, Coral dawn, Don Juan, Super Excelsa ir Antike. Šita man thumbup.gif . Yra dar vienai vietos, ką derinti prie Salitos, ji baveik oranžinė, bus iš krašto. Ar geltoną, ar baltą? g.gif
Dar prigriebiau krūminę Fountain,raudona, bet pušelių fone toliau nuo namų sodinsiu, daugiau akis už nieko neužkliuvo. Kitąsyk eisiu medžioti krūminių, gal daugiau floribundinių bus.
Atsakyti
norejau sibirkos rozynu pasidziaugt. uzsakiau 7 rozes. aptarnavimas, augaliukai, pateikimo budas super. visa ryta siandien kasiau-sodinau. oras tai brr (ar netoli Ignalinos jas sodinau), bet rozytem gal geriau toks, nei kad karstis ir sausra 4u.gif zodziu, esu susalus, bet labai labai patenkinta ir nekantriai lauksiu vasaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 04 27, 17:25)
norejau sibirkos rozynu pasidziaugt. uzsakiau 7 rozes. aptarnavimas, augaliukai, pateikimo budas super. visa ryta siandien kasiau-sodinau. oras tai brr (ar netoli Ignalinos jas sodinau), bet rozytem gal geriau toks, nei kad karstis ir sausra  4u.gif  zodziu, esu susalus, bet labai labai patenkinta ir nekantriai lauksiu vasaros  blush2.gif

Mums gal ir šaltoka,. nors kai dirbu nejaučiu, užtat augaliukams- pats tas- apsiniaukę, nekaršta, lietutis palaisto ...tik pasodinus..Žodžiu -idealus.. thumbup.gif

Iš kaimo> oho kiek nemažai..Bus labai gražu, lauksim vasarą fotoreportažų..
Man Super Excelsa-labai labai patiko.. wub.gif Lawinia, Coral dawn irgi buvau nusižiūrėjus..Bet..ni ni...laikausi.. biggrin.gif
Atsakyti
Is kaimo, oho kiek pirkiniu smile.gif Parupo, kokioje vietoje sodinat vijoklines? (prie namo sienos, tvoros ar atvirose vietose ir pan.). Man labiau geltona su oranzine, nei balta. Ar latvio rozem siandien prekiavo dvi moteriskes? Ir ar yra koks internetinis jo puslapis, kad butu galima ramiai namie apziuret? Nesiryzau siand. pirkt, vietos nebeturiu, galiu tik keleta isigyt, tad labai norisi kazko ypatingo. Kitas pardavejas sake, kad tures kazkokia nauja, ypac grazia oranzine. Pavadinimas Hana ... , nepamenu, gal kas zinote ar auginate tokia?
Ir dar noreciau pasiulymu- reiketu floribundines raudonos ( tik be jokio rozinio, alyvinio, avietinio atspalvio) rozes. DEKOJU,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 27 balandžio 2013 - 22:15
QUOTE(Adeliutė @ 2013 04 28, 00:10)
Is kaimo, oho kiek pirkiniu smile.gif Parupo, kokioje vietoje sodinat vijoklines? (prie namo sienos, tvoros ar atvirose vietose ir pan.). Man labiau geltona  su  oranzine, nei balta. Ar latvio rozem siandien prekiavo dvi moteriskes? Ir ar yra koks internetinis jo puslapis, kad butu galima ramiai namie apziuret? Nesiryzau siand. pirkt, vietos nebeturiu, galiu tik keleta isigyt, tad labai norisi kazko ypatingo. Kitas pardavejas sake, kad tures kazkokia nauja, ypac grazia oranzine. Pavadinimas Hana ... , nepamenu, gal kas zinote ar auginate tokia?
Ir dar noreciau pasiulymu- reiketu floribundines raudonos ( tik be jokio rozinio, alyvinio, avietinio atspalvio) rozes. DEKOJU,

as viena vijokline prie tvoros sodinau, o kita prie ukinio pastato sienos 4u.gif
Atsakyti