Žiedeliai
dvieju spalvu Leonardo da Vinci:
radonasis pirmametis daigelis. vasaros vidury pirkau piestuko dydzio augaliuka. cia pirmas jo ziedas.
ruzavasis. antrametis daigas, pasodintas irgi vasaros vidury.
nupurktas chemija, ir per dvi savaites tie dazai taip ir nenusiplove nuo lapu, nors lijo daug
o cia turejo but maximinis ruzavas tom tom. o gavosi bilekas bilekas. bet visai neblogas. pasodinbtas siemet nuo pavasario zydi nonstopu. tik va spalva kaip kelininko liemenes
Papildyta:
o cia maximines mini.
kurios jau visai nebe mini. dar dvi raudonos isgelbetos pas sese bemirstancios ant palanges. net nezinojau kokia spalva bus, ale va prisidave:
radonasis pirmametis daigelis. vasaros vidury pirkau piestuko dydzio augaliuka. cia pirmas jo ziedas.
ruzavasis. antrametis daigas, pasodintas irgi vasaros vidury.
nupurktas chemija, ir per dvi savaites tie dazai taip ir nenusiplove nuo lapu, nors lijo daug
o cia turejo but maximinis ruzavas tom tom. o gavosi bilekas bilekas. bet visai neblogas. pasodinbtas siemet nuo pavasario zydi nonstopu. tik va spalva kaip kelininko liemenes
Papildyta:
o cia maximines mini.
kurios jau visai nebe mini. dar dvi raudonos isgelbetos pas sese bemirstancios ant palanges. net nezinojau kokia spalva bus, ale va prisidave:
Pasakokiskos rozes ir kokios veslios.. o as pagaliau gavau atsakyma is SODO ROZES, gal kam pravers:
VDWN - New Dawn
FLND - Landora (o as galvojau, kad tai Leonardo ;()
VIND - Indigoleta
VRSR - Rosarium Uetersen
tik kazkodel Landora (FLND) prigooglinau geltonos spalvos, o Sodo Rozes nuotrauk. FLND- rozines ir etiketeje raso, kad roze rozinines spalvos...mistika kazkokia
tikiuosi mano FLND bus rozine kaip Leonardo
VDWN - New Dawn
FLND - Landora (o as galvojau, kad tai Leonardo ;()
VIND - Indigoleta
VRSR - Rosarium Uetersen
tik kazkodel Landora (FLND) prigooglinau geltonos spalvos, o Sodo Rozes nuotrauk. FLND- rozines ir etiketeje raso, kad roze rozinines spalvos...mistika kazkokia
tikiuosi mano FLND bus rozine kaip Leonardo
Vobla rožės nuostabios , mano irgi maximinės žydi visą vasarą, nors pirkau šaknis po kelis litus.
O ta kelininko spalva nereali
O ta kelininko spalva nereali
QUOTE(anoli*** @ 2012 08 29, 16:59)
Žiedeliai
koks šitos Jūsų rožės vardas?
Užsukite į Sibirkos rožyno tinklapį, nu negaliu , kokių grožuų pridėjo,o vietos tiems grožiams nėėėėr
Siandien nupirkau paskutine siais metais roze VSHG, zinau tik tiek, kad vijokline, raudona, 4 m ir kvepia... dabar sedziu ir googlinu
ir issiaiskinau kriminala su FLND- jokia tai ne Landora, kaip man atrase Justinas is Virbicku ukio, ALND-Landora... Taigi vis dar turiu vilties, kad nupirkau Leonardo (FLND).
ir issiaiskinau kriminala su FLND- jokia tai ne Landora, kaip man atrase Justinas is Virbicku ukio, ALND-Landora... Taigi vis dar turiu vilties, kad nupirkau Leonardo (FLND).
QUOTE(zuikis5 @ 2012 08 31, 09:25)
koks šitos Jūsų rožės vardas?
pavadinimo nežinau , nes ji yra maximinė rožė pirkta pernai (buvo šaknis pakuotėje)... vyras praeitais metais ją su trimeriu buvo nušienavęs ir šiais metais du kartus vargšelei nepasisekė, bet štai vis tiek parodė savo grožį
labas
visos temos nestudijavau tad galiu ir aptarta klausim paklausti.
mane sudomino paskutinese nuotaukose ,autore vobla,apmulciuotos rozes.
taip ir susidomejau-ar jos megsta mulciavima.
as siemet mulciavau darza,ir daugiametes geles kai kurias zole uzdengiau.
o rozem pagalvojau netiks ,bet ziuriu ko gero tinka
visos temos nestudijavau tad galiu ir aptarta klausim paklausti.
as siemet mulciavau darza,ir daugiametes geles kai kurias zole uzdengiau.
o rozem pagalvojau netiks ,bet ziuriu ko gero tinka
QUOTE(lingomina @ 2012 09 04, 17:51)
nezinau ar patinka. greiciausiai kai suaugs- nemulciuosiu- ten misrus rozynas suplanuotas, tarpus padengs kiti augalai. jei mulciuot, tai gal geriau spygliuociu mulcu . bet kol kas jos tik siemet sodintos, pietineje puseje kur viskas labai ziauriai iskepa. plius, gerinau zeme joms tokiu juodu juodzemiu kuriame apart zmoniu- viskas isdega. teko kazkaip ta pavirsiu pridengti, kad maziau vandeni garintu, kol patys augalai dar slabni ir pavirsiaus savo lapija neuzdengia.
gal kas turi daugiau roziu auginimo ir mulciavo patirties- patikslins.
o vat levandom tarp mano roziu ziauriai kazkas patiko. su siaubu matau, kad jos puciasi diena is dienos- rozes is paskos nepeja tuoj man tas rozes uzstelbs. gal sakau cia joms taip nuo to mulco