Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(skaidra111 @ 2013 04 20, 00:48)
gal kas atpazystat sita roze ???? pirkau 2007 maximoje, bet turejau tik 4 metus, nes po to per statybas man ja statybininkai sunaikino. Noreciau atsisodinti. kvepejo maloniai, ziedai svelniai violetiniai. reikejo butinai parist , nes sakeles tokios liaunos.

Ar negalėtų būti pavadinimas Paradise g.gif . Pirkau aš tokią prieš 2 metus, dar pakuotę buvau pasilikusią, bet dabar neberandu. Kažkaip man toks pavadinimas atsigamina, bet aišku galiu klysti. O kai pagūglinau, išmeta rožę, bet ne tokią. Tai vat ir nebežinau doh.gif Šeip jau maximoje pavadinimai rožių nesikeičia, turėtų būti tokių pat ir šiemet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 balandžio 2013 - 22:02
man irgi googlas meta paradais tokia keiciancia spalvas. O ta i violetine tokia ta roze mano buvus ir kvapas labai skanus ar jusu irgi skaniai kvepia?
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 04 21, 00:32)
man irgi googlas meta paradais tokia keiciancia spalvas. O ta i violetine tokia ta roze mano buvus ir kvapas labai skanus ar jusu irgi skaniai kvepia?

Maniškė tik ant nuotraukos skaniai kvepėjo lotuliukas.gif
Pirkau visas maximines vijoklines. Geltona ir raudona labai gražios. Geltonoji dar be to ir labai maloniai kvepia (pavadinime buvo Parfum... wub.gif ). O rožinė tai nerožinė, o violetinė (alyvinė) ir ne rožė o erškėtis, net spygliai kitaip, tankiau nei rožės auga ir rudenį kažkokius tai vaisius brandino. Nors žydi tai labai gražiai, gausiai žiedelių aplipusi būna. Mesti nemetu, bet reikėtų kažkur persodinti. Dėl kvapo tai net neatsimenu doh.gif , tai vadinasi nekvepėjo. Nors ir raudonoji nekvepia.
Atsakyti
manoji tai labai skaniai kvepejo tiesiog kaip kvepalai as bandziau is jos kvapuji vandeni daryti, bet tas vanduo mano prarugo - nieko nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 04 21, 00:53)
manoji tai labai skaniai kvepejo tiesiog kaip kvepalai as bandziau is jos kvapuji vandeni daryti, bet tas vanduo mano prarugo - nieko nesigavo.

spiričiuko matyt įpilti reikia, kad neprarūgtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Para, pirkot Parade, raudona vijoklinė, pas mane irgi yra, visai bebloga. Golden Parfum irgi turiu, žiedai gražūs. O tą erškėtį nusipirkau kaip Golden Quin, bet nepanašu , kad tai bus karalienė biggrin.gif Ko gero, erškėtinė pelenė, nešiu pasodinti į parką, nes jai ne vieta tarp kilmingųjų.
Papildyta:
QUOTE(skaidra111 @ 2013 04 19, 22:48)
user posted image

gal kas atpazystat sita roze ???? pirkau 2007 maximoje, bet turejau tik 4 metus, nes po to per statybas man ja statybininkai sunaikino. Noreciau atsisodinti. kvepejo maloniai, ziedai svelniai violetiniai. reikejo butinai parist , nes sakeles tokios liaunos.

Jei iš vijoklinių, panaši Bienvenue, bet gal pasižiūrėkit iš krūminių rožių nuėjus į www. rosebook.ru. Jei tokios pat nerasit, pasirinkit panašią kvapnią.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 04 20, 15:22)
seip jau tai rozes tokias salneles atlaiko, jeigu labai baisu tai uzmesk agropleveles, bus ramiau ant sirdies.

jau ramiau smile.gif lyg ir nieko nenutiko..
Atsakyti
benvenue kitokia ziedlapiu forma, labiau iskarpyti, maniske isoriniai panasus i bijunus, ai tiek to, nusipirksiu kita, kaip tu dabar atgaminsi kas ten tokia.
Atsakyti

Atejau pasiguosti - siandien trumpam parlekusi namo, vos nenugriuvau, koki vaizda pamaciau... Vyras vakar su dukra savarankiskai aplinka tvarke, roziu lapus surinko ir t.t. As dar telefonu kalbedama pagyriau. Kad rozes nukarpe, tai nepasisake. Kaip pikta, tai negaliu, ner zodziu... Gal po 10-20cm palikta. Aisku, dalis saku buvo apsale, bet tikrai ne taip zemai. Svarbiausia, kad tikejausi bent karta is vijokliniu ziedu gausos sulaukt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 21 balandžio 2013 - 21:30
Mergytes, sakykit ar ne per anksti dar tresti ?
Atsakyti
Aš tręšti ruošiuosi ateinantį savaitgalį. Praėjusį savaitgalį nuėmiau eglišakius, šį savaitgalį nugenėjau ir nupurškiau Champion'u. Pražiemojo mano rožės puikiai, šįkart tikrai mažai apšalo thumbup.gif
Užsisakiau iš Sibirkos porą naujų rožių - FJ Grootendorst ir Jackes Cartier, dabar laukiu siuntinuko. Jaučiu, kad pradedu sirgti rožlige, nes noriu vis daugiau rožių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 04 22, 08:25)
Mergytes, sakykit ar ne per anksti dar tresti ?

Visus daugiamečius tręšiu tik gegužį. Jei anksčiau laiko trąšos paskatins priauginti daug naujų ūglių, užėjus naktinėms šalnoms, pastarieji greičiausiai nušals. O šalnos dar tikrai bus, dažniausiai kuomet ima žydėti sodai. Patręšus gegužio antroj pusėj, tokia grėsmė atpuola 4u.gif
Atsakyti