QUOTE(Ambro @ 2013 04 16, 13:51)
Balandžio 18-22d Maximoj rožių sodinukams nuolaida - 5,99Lt. Kažin, kaip jos auga? Savaitgalį žiūrinėjau, tai man tie rožių paveikslėliai nieko nesako apie jų rūšį, auginimą, atsparumą šalčiui....
Tie rožių paveikslėliai nieko nesako ir apie būsimus žiedus. Neverta, nes ten bile kas tose rožėse, nei suplanuosi nei gausi ką nori. Nebent stiebinės kai pigiai paleidžiamos vienam sezonui man ir iš ten tinka.
QUOTE(Kapsė @ 2013 04 16, 14:56)
sveikos, mergiotės, tyliai paskaitau jūsų temą, ale pribrendo reikalas paklaust
ketinu terasos kampe statyt tokią kampinę konstrukciją ir pasodint šalia vijoklinę rožę. vieta kaip ir gera - pietinė pusė, bet yra vienas bet - tas kampas labai vėjuotas. Nežinau dėl ko taip gaunasi, bet kažkodėl nuolat skersvėjai ten. Tai va, prasitariau apie savo planus ir gavau kritikos, sako blogai bus rožei. Kaip manot? Kažkaip nesu girdėjus, kad vėjas kenktų ( nekalbu apie atvejus, kai išrauna ar nulaužia, bet jei gerai pririšus?)
ketinu terasos kampe statyt tokią kampinę konstrukciją ir pasodint šalia vijoklinę rožę. vieta kaip ir gera - pietinė pusė, bet yra vienas bet - tas kampas labai vėjuotas. Nežinau dėl ko taip gaunasi, bet kažkodėl nuolat skersvėjai ten. Tai va, prasitariau apie savo planus ir gavau kritikos, sako blogai bus rožei. Kaip manot? Kažkaip nesu girdėjus, kad vėjas kenktų ( nekalbu apie atvejus, kai išrauna ar nulaužia, bet jei gerai pririšus?)
Mano kiemas itin vėjuotas ant kalvos viršaus, palei terasos kampus ir skersvėjai sukiojasi, bet atrodo tikrai tas nekenkia rožėms, gražios ir vešlios sau auga.
Papildyta:
QUOTE(Streamy @ 2013 04 11, 22:32)
...
Cia prilenktos nauja pasodintos rozes.
...
Cia prilenktos nauja pasodintos rozes.
...
Labai gražiai atrodo išžiemojusios mano panašiu principu dengtos - surištos, prilekntos ir užklotos, kai kurios su karkasais, kurios be. Nuėmiau viršutinius sluoksnius, vaizdas kol kas lyg neblogas, kai sulauksiu apniukusios dienos visas paleisiu iš po apdangalų. Reikėjo šeštadienį, kai lijo tai padaryt, ale reikalų milijonas nekieminių užpuolė gerai kad be durpių, bent nesušus.