vakar nukasiau sniega, o siandien beveik jau viskas ir nutirpo.
mano lyg visos gyvos! ojei kokia as laiminga, na dar tfu tfu...bet tikiuosi viskas bus ok!!!
QUOTE(Streamy @ 2013 04 11, 22:32)
o go go, as tik laukiu roziu is Sibirkos, bet domiuosi kaip reiks viska paslept nuo salciu...taip pat bus ir tokia vijokline,supratau,kad bus ka veikt rudeni Nors gyvenu Kaune kaip sakot,silciau cia,bet namas prie upes, vel kitaip tie salciai,turesiu rupintis ne maziau...
aciu uz vaizdine medžiaga
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 04 13, 18:17)
Siandien aplankiau savo rozes. Nei viena nenusalo (net galiukai), o ICEBERG roze ir vijoklines, tai net su graziais zaliais pernyksciais lapais buvo. Nugenejau savo rozytes, nupurskiau, dabar lauksiu ziedu
Su kuo nupursket?
Esu susikonspektavus i sasiuvini kad anksti pavasari tresti-20-30gr. azoto, 40-50gr,fosforo ir 10-15gr.kalio trasom.Kazi kada jas taip patresti?Ir cia sias normas i 10l vandens ipylti?
Antras kartas kai darosi ziedpumpuriai tada su karviu meslu 10-15gr. azoto,50-60 gr.fosforo. 10-15gr.kalio tresiama.
Kada purkst reik su vario sulfatu db? ir tik po to tresti?
Vakar buvo purskiamas visas sodas su Champion (pries sprogstant pumpurams), kadangi jo nemazai liko, tai ta proga nupurskiau ir rozes (rozems jis irgi tinka). Siaip tai pirmas kartas, kai nupurskiau rozes, nes turiu tik viena problematiska roze (kuria visa sezona miltlige puola)- tai Indigoletta.
Be to nereikia painioti purskimo su tresimu. , manau, kad tresimui dar ankstoka, o purskimui- pats tas.
Be to nereikia painioti purskimo su tresimu. , manau, kad tresimui dar ankstoka, o purskimui- pats tas.
Balandžio 18-22d Maximoj rožių sodinukams nuolaida - 5,99Lt. Kažin, kaip jos auga? Savaitgalį žiūrinėjau, tai man tie rožių paveikslėliai nieko nesako apie jų rūšį, auginimą, atsparumą šalčiui....
QUOTE(Ambro @ 2013 04 16, 14:51)
Balandžio 18-22d Maximoj rožių sodinukams nuolaida - 5,99Lt. Kažin, kaip jos auga? Savaitgalį žiūrinėjau, tai man tie rožių paveikslėliai nieko nesako apie jų rūšį, auginimą, atsparumą šalčiui....
plius paveiksleliai nesako kas is tiesu ten bus. pernai prisipirkau, tai tik is 5 tik dvi buvo tas , kas ant paveiksliuko. todel siemet jos man tikras galvos skausmas- teks persodinet, nes ten kur pasodinau nedera
o ir sirgo man jos pernai...
daugiau nu pabandziau, vadinasi...
sveikos, mergiotės, tyliai paskaitau jūsų temą, ale pribrendo reikalas paklaust
ketinu terasos kampe statyt tokią kampinę konstrukciją ir pasodint šalia vijoklinę rožę. vieta kaip ir gera - pietinė pusė, bet yra vienas bet - tas kampas labai vėjuotas. Nežinau dėl ko taip gaunasi, bet kažkodėl nuolat skersvėjai ten. Tai va, prasitariau apie savo planus ir gavau kritikos, sako blogai bus rožei. Kaip manot? Kažkaip nesu girdėjus, kad vėjas kenktų ( nekalbu apie atvejus, kai išrauna ar nulaužia, bet jei gerai pririšus?)
ketinu terasos kampe statyt tokią kampinę konstrukciją ir pasodint šalia vijoklinę rožę. vieta kaip ir gera - pietinė pusė, bet yra vienas bet - tas kampas labai vėjuotas. Nežinau dėl ko taip gaunasi, bet kažkodėl nuolat skersvėjai ten. Tai va, prasitariau apie savo planus ir gavau kritikos, sako blogai bus rožei. Kaip manot? Kažkaip nesu girdėjus, kad vėjas kenktų ( nekalbu apie atvejus, kai išrauna ar nulaužia, bet jei gerai pririšus?)
QUOTE(Kapsė @ 2013 04 16, 15:56)
sveikos, mergiotės, tyliai paskaitau jūsų temą, ale pribrendo reikalas paklaust
Mane irgi domina, ar skersvėjai netrukdo...
Merginos, jau nesat is rusio savo rozes? As jau isnesiau i pavesi ir dar uzklojau agro plevele, keliom dienom kad su sviesa apsiprastu nakti gal dar daugiau reiktu uzdengti?
QUOTE(kristinkag @ 2013 04 16, 15:13)
Merginos, jau nesat is rusio savo rozes? As jau isnesiau i pavesi ir dar uzklojau agro plevele, keliom dienom kad su sviesa apsiprastu nakti gal dar daugiau reiktu uzdengti?
As savo nedengta stiebine roze, jau 3 nakti laikau neistiklintame balkone (siaurineje puseje) parnesus is rusio. Per 3 paras- jai nieko neatsitiko.