Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 03, 09:30)

Ir šiaip, kame problemos? Šiemet jau vasaros nebus? Jokios?  bigsmile.gif

vasara, tai jo- ateis kazkada...o kantrybe? kantrybe tai baigesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 02, 21:45)
va kur rožės "gyvena"  mirksiukas.gif čia

Labai miela wub.gif
Aš planuoju rožių krūmą arba vijoklinę rožę prie namo kampo persodinti. Galvojau gyvatvorę iš rožių daryti, bet prie namo kažkaip graziau.

Pas mus sniegas nutirpo, tai eglišakius nuo rožių nuėmiau. Tikiuosi ne per anksti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 03 balandžio 2013 - 09:41
Apie rožių dauginimą auginiais, gal kuriai pravers.
čia
Atsakyti
Siandien isnesiau savo stiebine roze is rusio i lauka. Nakvos kambaryje, o rytoj vel i lauka smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 07 balandžio 2013 - 12:58
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 04 07, 12:57)
Siandien isnesiau savo stiebine roze is rusio i lauka. Nakvos kambaryje, o rytoj vel i lauka smile.gif 4u.gif

ogogo jau pratinat smile.gif
as pirmi metai stiebines apgyvendinau rusyje ir nezinaukada jas jau laukan tempti, bet tusyti kas vakara nenoreciau, ne taip jau lengva..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 04 07, 15:13)
ogogo jau pratinat smile.gif
as pirmi metai stiebines apgyvendinau rusyje ir nezinaukada jas jau laukan tempti, bet tusyti kas vakara nenoreciau, ne taip jau lengva..

drinks_cheers.gif nešioti tikrai nelengva. Aš savo laikysiu rūsyje kol galėsiu visam laikui išnešt į lauką. Šiandien apžiūrėjau, paliejau, šakelės pradėjusios augti.
Atsakyti
Aš savo stiebinę taip pat nesiruošiu nešioti - lauksiu šiltesnių orų rolleyes.gif
Atsakyti
O as siandien apziurejau rozes, tai kur pries menesi buvo zalios sakeles, prasprogusiais pumpurais, dar pernyksciais zaliais lapais, po sito tragisko kovo nujuode kone iki pat zemes sakutes- apmire visai. kai kurios per si menesi arba mire, arba ten po durpem dar prie saknu gyvos. lavandoms, kurios augo salia ko gero tas pats. nutirpus sniegui buvo sidabriskos, gyvos gyvuteles, dabar kazkokia pajuodus tyrele doh.gif nu ne kovas o kazkokia egzekucija. pas mus naktimis nukrisdavo ir iki -20, o dienom toj pusej temperatura buvo pliusas doh.gif
Atsakyti
Pas mane tas pats. Smulkesnės šakos pajuodusios. Turėjau lauke po sniegu užkasus vazonuose kelias, kai sniegą nuleido, prasidėjo dideli šalčiai, parsinešiau į vidų. Buvo pradėję sprogti, šiandien apžiūrėjau, kad iš 4 tik viena begyva. O tokios gražios buvo, pernai Maxėj per akciją pasipirkus buvau verysad.gif O levandos gajos, pas mane vienais metais plikos -28 atlaikė, gal pas Jus atžels.
Atsakyti
Sveikos,

Rožės derintos su kitais augalais čia idėjos
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 07, 19:02)
O as siandien apziurejau rozes, tai kur pries menesi buvo zalios sakeles, prasprogusiais pumpurais, dar pernyksciais zaliais lapais, po sito tragisko kovo nujuode kone iki pat zemes sakutes- apmire visai. kai kurios per si menesi arba mire, arba ten po durpem dar prie saknu gyvos. lavandoms, kurios augo salia ko gero tas pats. nutirpus sniegui buvo sidabriskos, gyvos gyvuteles, dabar kazkokia pajuodus tyrele doh.gif  nu ne kovas o kazkokia egzekucija. pas mus naktimis nukrisdavo ir iki -20, o dienom toj pusej temperatura buvo pliusas doh.gif

Dar nepergyvenkite, kartais labai gražiai sprogsta akutės prie žemės. Aš dar netikrinau, bet tikiuosi, kad peržiemojo rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykite, dienomis jau silta, dar nereikia atkasti po truputi durpiu nuo roziu? Nors kai pagalvoji, dar plonas sluoksnis sniegelio yra, bet manau cia jau keliu dienu reikalas.
kada planuojate atidengineti rozes?
Atsakyti