Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(tyli upė @ 2012 08 26, 16:47)
Tikrai nežinau, bet teoriškai.. kažko trūksta (kažkokių mikroelementų) arba per daug drėgmės? mastau.gif

panasu kad gelezies trukumas g.gif dar viena panasi pasidare, o kitos dvi salia grazuteliausios...
Atsakyti
OOO Lina, kokie rožių grožiai wub.gif nuostabios!
Visos gražios ir lapai kaip rugpjūčiai puikūs biggrin.gif Mano angliškosios džiugina antra žydėjimo banga,čia pagrindinė padėjėja laisto 'jubilee celebration':
user posted image

O čia golden celebration, abi nerealaus kvapo, todėl prie terasos:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 rugpjūčio 2012 - 20:47
Kokia nuostabi geltona wub.gif
Ir visu kitu augintoju rožes labai gražios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 26 rugpjūčio 2012 - 20:57
QUOTE(0-0_lina @ 2012 08 26, 15:25)
Dėl "Gloria dei" tai man jau antri metai kirba ta mintis, kad čia ne ta  verysad.gif . Pirkta pernai pas Virbickus. Tikino, kad tikrai ji, bet nei žiedo žiedlapių sukimosi neatitinka, nei spalvos įvairovės  unsure.gif

As tik paziurejus pagalvojau kad cia kita, as pirkau is Elijosiu mamos pusseserei gimtadienio proga, tai atitinka aprasyma
Atsakyti
Gal kuri zinote kaip issifruoti AFRD ir FWM (siandien vyras padovanojo)? Aciu
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2012 08 26, 11:38)
Iš tikrųjų šiemet "Leonard da Vinci" non stop visą vasarą žydi, be jokių pertraukų. ir gan gausiai  smile.gif .
user posted image

koks GROZIS wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2012 08 26, 21:45)
O čia golden celebration, abi nerealaus kvapo, todėl prie terasos:

ir sita PASAKISKO GROZIO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stephanie @ 2012 08 27, 18:40)
Gal kuri zinote kaip issifruoti AFRD ir FWM (siandien vyras padovanojo)? Aciu

FWM-floribundinė White Meidiland, sveikinu.
o kitos- gal pavartykit kelis pusl atgal, kažkuri čia daugumą kodų buvo iššifravusi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 28 rugpjūčio 2012 - 19:32
QUOTE(nijole0619 @ 2012 08 28, 20:31)
FWM-floribundinė White Meidiland, sveikinu.
o kitos- gal pavartykit kelis pusl atgal, kažkuri čia daugumą kodų buvo iššifravusi..

pagooglinau vaizdus. siaip jau baltos rozes man kazkaip nelabai, bet sita suzavejo. praktiskai baltas knirpsas biggrin.gif
o mane toliau miltilge atakuoja. biski gadina nuotaika unsure.gif karta jau purskiau. bet panasu, kad apsikrete ir daugiau roziu. taip lyja istisai, o jos tik siemet sodintos...nerimauju, kad nusialins ir prastai perziemos. nerimauju, kad mano zeme joms netinkama, kad netinkama vieta isrinkau. tikrai as daug apie jas tupineju, o jos taip sunkiai kapanojasi unsure.gif
Atsakyti
sakykite, nuo miltliges nupuirskus rozes viena karta, kada daryti pakartojima?
Atsakyti
Oj aciu merginos..
radau AFRD- Frederic mistral, o FWM- be Jusu pagalbos taip ir nepavyktu issifruoti..
Aciu labai (kelis kartus rasiau Virbickienei, tai taip ir neatrase ;() 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 28 rugpjūčio 2012 - 22:03
QUOTE(janudi @ 2012 08 28, 22:30)
sakykite, nuo miltliges nupuirskus rozes viena karta, kada daryti pakartojima?

gal ziurint koks chemikalas- pas mane parasyta po dvieju savaiciu. bet nezinau ar kartoius tuo paciu- gal reik kazko veiksmingesnio g.gif
Atsakyti
gal kas zino kur galima isigyti roziu pigiau, reiketu 50 vnt.
Atsakyti