Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(Linetax @ 2013 03 16, 18:53)
Mano stiebinė rožė irgi pradėjo auginti šakeles. Pernešiu į šviesesnį rūsį, o kai tik atšils, išnešiu į lauką. Dabar dar tikrai pavojinga nešt į lauką, pas mus praeitą naktį buvo -10, o dar vėjuota, nušaltų šakelės  ax.gif

tai jus vazonuose auginat? o kokios rozes pas jus? koks pavadinimas? nedidukes tada?
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 03 17, 19:42)
tai jus vazonuose auginat? o kokios rozes pas jus? koks pavadinimas? nedidukes tada?

Ne mažutės, maniškė apie 1,70. Žiemą ją laikau rūsyje.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 03 17, 18:40)
Ne mažutės, maniškė apie 1,70.  Žiemą ją laikau rūsyje.

drinks_cheers.gif Manoji panašiai tokia.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Šiandien aplankiau savo sklypelį. Tai rožės ,rodos, normaliai peržiemavojo thumbup.gif . Stiebinę laikiau namelyje, bet ir su ja viskas gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 17, 19:54)
Sveikos, mergaitės. Šiandien aplankiau savo sklypelį. Tai rožės ,rodos, normaliai peržiemavojo  thumbup.gif .  Stiebinę laikiau namelyje, bet ir su ja viskas gerai atrodo.

Tai šaunu bigsmile.gif Su mano stiebine viskas gerai, bet kaip kitos dar neaišku, nes yra pamulčiuotos ir dar sniege. Pas mus jo dar daug unsure.gif
Atsakyti
Blogai su rožėmis. Lig šiol stiebai dar buvo žali, dabar pradėjo ruduoti. Dieną nueinu, žemę galiu susikasti, tiek atšyla, naktį -14. Kas virš apdangalo, ruduoja. teks gan žemai kirpti doh.gif
Atsakyti
O sniegu apkast nėra galimybių? Dabartinės prognozės visai neblogos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 20, 08:58)
O sniegu apkast nėra galimybių? Dabartinės prognozės visai neblogos.

Nėra pas mus šviežio sniego. Ant kai kurių rožių kieto sniego pusnys , dėl tų nepergyvenu, nebent pavasarį užmirktų. Prie namo prieš saulę sniego seniai nėra. Prieš 2 savaites su karučiu iš pusnių prikasiau ir privežiau, per kelias dienas sutirpo verysad.gif Šiaip žiemai labai storai buvau aspkasus, kasmet puraus sniego privarau, laikosi thumbup.gif Betgi tokio kovo kaip ir nebuvo, kad aršesnis už sausį.
Atsakyti
va kur rožės "gyvena" mirksiukas.gif čia
Atsakyti
O maniskes eilini karta sulindo po sniegu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 03, 09:33)
O maniskes eilini karta sulindo po sniegu doh.gif

Ech, jau dabar turbūt visur tas pats... Pajūry jau sniego nebebuvo - o va paskambinau, tai sako ir ten besmegenius lipdo doh.gif
Taip jau laukiau to balandžio, kada atkeliaus iš Sibirkos mano pirkiniai, o net negaliu apžiūrėt kur sodinsiu... viskas užsnigę, būsimas rožynas - kalnas sniego nuo takelio nukasto sad.gif
Atsakyti
Na, ir kame problemos? Pačioj Sibirkoj sniego nėra? biggrin.gif Jie lygiai taip pat kas tik tuomet, kai atsiras tam sąlygos. Vadinasi, spės ir sniegas nutirpti.

Ir šiaip, kame problemos? Šiemet jau vasaros nebus? Jokios? bigsmile.gif
Atsakyti