Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 04, 19:20)
Kiek pirkau, esu patenkinta, tik renkantis reikia žiūrėti konkrečių veislių savybes: atsparumą ligoms, šalčiui. Sodinukai tai gražūs, kl. kaip ilgai jie tokie bus  biggrin.gif Dažnai gundomės tik žiedais, nesidomėdami veislių ypatybėm.. Sodinukai dvimečiai, KOKYBIŠKI. Dar nepasitaikė, kad perkant vieną veislę, gausi kitą. Vasaros metu yra galimybė pasižiūrėti kaip tos veislės atrodo tikrovėje žydėjimo metu. Po tų peržiūrų, pasirinkau kiek kitas veisles, nei prieš tai kataloge..

aciu, tai turbut uzsisakysiu ,nes labai jau isrankiota,neber ko laukti...as pirksiu aklai,kaip sakant,ziuresiu kas gausis,ner kada lauk vasaros,jau noresiu,kad pas mane grozis butu smile.gif
Paziurejau jusu rozes, dar labiau uzsinorejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 04 kovo 2013 - 19:30
QUOTE(luju @ 2013 03 04, 19:28)
aciu, tai turbut uzsisakysiu ,nes labai jau isrankiota,neber ko laukti...as pirksiu aklai,kaip sakant,ziuresiu kas gausis,ner kada lauk vasaros,jau noresiu,kad pas mane grozis butu  smile.gif
Paziurejau jusu rozes, dar labiau uzsinorejau  doh.gif

Tik ne aklai, dar tikrai yra laiko...nuoširdžiai patariu..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 04, 21:20)
Kiek pirkau, esu patenkinta, tik renkantis reikia žiūrėti konkrečių veislių savybes: atsparumą ligoms, šalčiui.

Ar jūsų rožytės visos iš Sibirikos rožyno?

drinks_cheers.gif Manau, labai svarbu atsparumas ligoms ir šalčiui. Pernai su viena gražuole rože vargau, kai reikėjo purkšti ir purkšti. O maksiminės papuolė nesergančios, gal tik sutapimas toks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 kovo 2013 - 19:40
QUOTE(Para @ 2013 03 04, 19:39)
Ar jūsų rožytės visos iš Sibirikos rožyno?
drinks_cheers.gif  Manau, labai svarbu atsparumas ligoms ir šalčiui. Pernai su viena gražuole rože vargau, kai reikėjo  purkšti ir purkšti. O maksiminės papuolė nesergančios, gal tik sutapimas toks  g.gif

Šitas kurias parodžiau- visos ten pirktos, bet tikrai turiu ir iš kitur įsigytų. Ir man kai kurių ligų atsparumas dabar gėlyne yra ypač svarbus. Jei turi kokią neatsparią - ji užkrečia kitas..o tai didelis minusas..
Todėl, manau, svarbu ne kur pirktos, už kiek brangiai buvo mokėta, o veislės ypatumai, ir aišku sodinuko kokybė. Galima gerą veislę įsigyti ir su nuolaida, jei gerai žinai ko ieškai. Kuriant rožyną, tikrai verta geriau pasidomėt apie būsimas kandidates.Patys šeimininkai maloniai konsultuoja.
Nebus šiemet, bus kitąmet, gal dar geresnių.. biggrin.gif
Ir galima siųstis ir iš kitur, nebūtinai iš Lt. Gal kuri parašytų..tikslų adresą, iš kur pirko, patiko, pasirinkimas kitas nei Sibirkoj..nepamenu tiksliai kuri čia forumietė.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 04 kovo 2013 - 19:59
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 04, 19:31)
Tik ne aklai, dar tikrai yra laiko...nuoširdžiai patariu..

sakot g.gif , bijau kad nebeliks, dar kiek pasidomesiu tom, kuriu noriu....
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2013 03 04, 22:01)
sakot  g.gif , bijau kad nebeliks, dar kiek pasidomesiu tom, kuriu noriu....

Pasižiūrėk ankstesniuose puslapiuose Iš kaimo augina labai gražias rožes pirktas iš latvių.

VBS sakė, kad rožės, kurių lapeliai blizga, būna atsparesnės ligoms, nežinau ar tai teisybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 04, 20:10)
Pasižiūrėk ankstesniuose puslapiuose Iš kaimo augina labai gražias rožes pirktas iš latvių.

gerai, ikalbejot,neskubesiu, einu nuo pradzios tema paskaitysiu, dar niku matau zinomu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 04 kovo 2013 - 20:16
Visos mano rozes tamsiais- BLIZGANCIAIS lapais neserga, o paprastais lapais- nuolat serga miltlige... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 04 kovo 2013 - 20:55
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 03 04, 22:54)
Visos mano rozes tamsiais- BLIZGANCIAIS lapais neserga, o paprastais lapais- nuolat serga miltlige... doh.gif

Kai sužinojau aš tik tada atkreipiau dėmesį. Kaip ir būtų teisybė. g.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 kovo 2013 - 21:31
Gateway. Noooriuuu.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 04, 23:48)
Gateway. Noooriuuu.

Gražuolė garbanė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 03 04, 20:54)

Tik sutapimas 4u.gif
Šiaip sveikų rožių lapai turi būdingą blizgesį, bet skirtingų rūšių, skirtingas intensyvumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 kovo 2013 - 07:23