Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 22, 00:38)
Para, jei tik dėl vietos stokos norus sunku išpildyti, tai galit antram plane aukštas krūmines  sodinti, o jų priekyje floribundines. Šias sodinu tankiai, kas 50 cm, aišku ravėti bus košmaras, bet užtat ištisinis kilimas žiedų.Pasižiūriu rusaičių forume jų sodus, tai 6 aruose tokie grožiai smile.gif
Floribundinių kol kas pirkausi raudona-rausva-balta gama, bet krūminių turiu įvairių spalvų. Privengiu tamsiai raudonų, reikia joms tinkamą foną sugalvoti g.gif

Ačiū, kažką mąstysiu. Bet kol nesumislijau, bijau daug prisipirkti. Man būna taip, nusiperku kokį augalą, ir vaikštau po sklypą, vietos ieškau. Pasodinu, atseit laikinai. MB juokiasi, sako, kad daug darbo turėsiu, kol iš laikinos vietos į pastovią susodinsiu lotuliukas.gif , nes viskas pas mane laikina doh.gif g.gif rolleyes.gif Taip ir keliauju, tai tas negerai, tai anas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 vasario 2013 - 22:51
QUOTE(Para @ 2013 02 21, 22:50)
Ačiū, kažką mąstysiu. Bet kol nesumislijau, bijau daug prisipirkti. Man būna taip, nusiperku kokį augalą, ir vaikštau po sklypą, vietos ieškau. Pasodinu, atseit laikinai. MB juokiasi, sako, kad daug darbo turėsiu, kol iš laikinos vietos į pastovią susodinsiu  lotuliukas.gif , nes viskas pas mane laikina  doh.gif  g.gif  rolleyes.gif Taip ir keliauju, tai tas negerai, tai anas  doh.gif

As irgi megstu pertvarkyti savo gelynus smile.gif Kartais pasisodinu gele paziureti kaip ji cia ziuresis. Jei netinka, vel kitaip persodinu biggrin.gif Kai vietos nedaug, tai reikia kad butu labai grazu.
Taip po biski ir formuoju aplinka, kad butu tikrai sirdziai miela.
Bet rozes tai is karto pataikiau. Net MB pradejo planuoti, kad reikia roziu dar ten, ten ir ten biggrin.gif
Atsakyti
bet ar rožės mėgsta dažnus persodinėjumus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2013 02 22, 16:57)
bet ar rožės mėgsta dažnus persodinėjumus? g.gif

Rožių tai dar neteko persodinti, bet jau šiemet spėju, kad reikės doh.gif
Čia su kitomis gėlėmis taip vargstu. Dėl rožių, tai bijau, kad nesupyktų, stengiuosi nejudinti smile.gif
Atsakyti
kiek teko persodinet tikrai nieko joms nenutinka, gal net dar labiau isbujoja, spardosi, kabinasi gyvenimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 02 22, 21:22)
kiek teko persodinet tikrai nieko joms nenutinka, gal net dar labiau isbujoja, spardosi, kabinasi gyvenimui biggrin.gif

Tai tada galėsiu drąsiai eksperimentuoti su persodinėjimu lotuliukas.gif
Atsakyti
nepasakyčiau kad rožei labai patiktų, rožių jau stengiuosi neliesti
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 02 22, 20:22)

deja, man siemet irgi teks dali persodint. va butent tas maximines. nes visai toj vietoje gavosi ne i tema...
Atsakyti
Žemaūges gana paprasta persodint, bet pernai norėjosi preciziškai suderint spalvas ir teko kelias dideles persodint - traktorių reiktų šiaip samdyt, kokios galingos, kiek daug ir giliai buvo doh.gif

Daugiau nebe noriu. Geriau jau vienam sezonui į daržą pasodint ir vėliau derint spalvas.
Atsakyti
Supratau, ilgai negalvosiu smile.gif
Atsakyti
Buvau sėklų turgelyje , girdėjau kaip pardavėja gyrė vienai pirkėjai rožių sėklas. Atseit, AH, gražiai žydi, gerai auga. Ar esate pirkę būtent arbatinių hibridinių sėklų? Ten veislėmis turėtų nė nekvepėti g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu, kad rožes galima iš sėklų pasisodinti. Na erškėtrožės turi sėkleles, tai gal būtų logiška, bet rožės??? schmoll.gif Gal čia kokias kitas gėleles rožėmis vadina, gal pagal žiedo formą g.gif Rožės gi sėklų nebrandina. Mįslė mirksiukas.gif
Atsakyti