Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(Para @ 2013 02 19, 21:26)
Ruošiuosi pirkti besidriekiančias ir aš šiemet, reikia paslėpti betonuotą atitvarą. Pernai mačiau buvo bauhofe, bet greitai dingo  doh.gif . O kur pirkote jūs?

Esu pirkus ir Bauhofe, ir pas Elijošius, esu parsivežus iš Latvijos ir esu gavus dovanų biggrin.gif

Jo, tiesa, stiebiės žiedeliai skiriasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisipirkau ir aš maximinių, viena jų tikrai Helga buvo, ir Parade tiko, ir Red Gold graži, tik vieną krūminė turėjo būti Golden Konigin, išaugo erškėtis. schmoll.gif Šiaip perkuosi latviškas, na kokybė jų thumbup.gif , tik tiek, kad pirmametės, bet asortimentas džiugina. Šiemet jau žydėjo History, pasirodo ji AH, bet žydėjimo laikas ir spalva thumbup.gif Dar Jubilee du Prince du Monaco nuostabios ir Judie Garland graži, tik labai rėkianti spalva, gadina visą rožinę gamą, reiks persodinti
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 19, 23:21)
Prisipirkau ir aš maximinių, viena jų tikrai Helga buvo, ir Parade tiko, ir Red Gold graži, tik vieną krūminė turėjo būti Golden Konigin, išaugo erškėtis. schmoll.gif Šiaip perkuosi latviškas, na kokybė jų thumbup.gif , tik tiek, kad pirmametės, bet asortimentas džiugina. Šiemet jau žydėjo History, pasirodo ji AH, bet žydėjimo laikas ir spalva thumbup.gif  Dar Jubilee du Prince du Monaco nuostabios ir  Judie Garland graži, tik labai rėkianti spalva, gadina visą rožinę gamą, reiks persodinti

kur perkat latviskas?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 02 20, 08:18)
kur perkat latviskas?

Panevėžio žemdirbių turguje. Susidraugavau su pardavėja, tai ji man skambina, kai nauja siunta atkeliauja. Greit lekiu ir išsirankioju dominančias biggrin.gif
Net neįsivaizduoju, kiek tas latvis turi veislių, nes ko bepaklausi, atsakymas "buvo" , tik baltų pas jį mažoka, sako nepopuliarios dabar biggrin.gif Iš mažiau žinomų įsigijau Arabija, Hansa Park, Barock. Nusivyliau The Piligrim, labai trumpai žiedai laikosi, Barock taip pat, tik tiek, kad įspūdingižiedai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 20, 10:00)
Panevėžio žemdirbių turguje. Susidraugavau su pardavėja, tai ji man skambina, kai nauja siunta atkeliauja. Greit lekiu ir išsirankioju dominančias biggrin.gif
Net neįsivaizduoju, kiek tas latvis turi veislių, nes ko bepaklausi, atsakymas "buvo" , tik baltų pas jį mažoka, sako nepopuliarios dabar biggrin.gif  Iš mažiau žinomų įsigijau Arabija, Hansa Park, Barock. Nusivyliau The Piligrim, labai trumpai žiedai laikosi, Barock taip pat, tik tiek, kad įspūdingižiedai.

o kokios kainos maždaug jei ne paslaptis? nuo kiek iki kiek teko įsigyti?
Atsakyti
Labukas,
Gaudvile gal žinai ar Sibirka papildys savo katalogą,ar liks kaip nuo rudens?
Atsakyti
QUOTE(Indre_bac @ 2013 02 20, 09:05)
o kokios kainos maždaug jei ne paslaptis? nuo kiek iki kiek teko įsigyti?

12-15lt, kartais dar nusideru, baigiantis sezonui kokią už 8 parsitempiu ar dar pigiau. Aplamai Panevėžio gėlių turgus garsėja visoje Lietuvoje, kartais pereinu kaip muziejų, tik reikia saugot piniginę{ne nuo vagių, o nuo savęs pačios} biggrin.gif
Dar du kartus per metus ten būna paukščių turgus, vienas diedukas atveža toookių fazanų wub.gif galvoju, kaip jie prie mano rožių tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2013 02 20, 09:21)
Labukas,
Gaudvile gal žinai ar Sibirka papildys savo katalogą,ar liks kaip nuo rudens?

Laba,
Rudenį sudėjo visas naujienas. Tik tiek, kokių turi mažesnį kiekį, tai turi prekyboj vietoj prekiaudami, kataloge gali ir nebūti. Dar šiais metais naujiena tokia, kad prekybą vietoj bus vykdoma gegužį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 20, 10:30)
Laba,
Rudenį sudėjo visas naujienas. Tik tiek, kokių turi mažesnį kiekį, tai turi prekyboj vietoj prekiaudami, kataloge gali ir nebūti. Dar šiais metais naujiena tokia, kad prekybą vietoj bus vykdoma gegužį  mirksiukas.gif

Taip skaičiau ,reiks važiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 20, 10:00)
Net neįsivaizduoju, kiek tas latvis turi veislių, nes ko bepaklausi, atsakymas "buvo" , tik baltų pas jį mažoka, sako nepopuliarios dabar biggrin.gif  Iš mažiau žinomų įsigijau Arabija, Hansa Park, Barock. Nusivyliau The Piligrim, labai trumpai žiedai laikosi, Barock taip pat, tik tiek, kad įspūdingižiedai.

gaila, kad toooli...

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 20, 10:30)
Laba,
Rudenį sudėjo visas naujienas. Tik tiek, kokių turi mažesnį kiekį, tai turi prekyboj vietoj prekiaudami, kataloge gali ir nebūti. Dar šiais metais naujiena tokia, kad prekybą vietoj bus vykdoma gegužį  mirksiukas.gif

idomu ar geguze tie lietuviski serpantinai bus pravaziuojami? biggrin.gif nes keliukas tai nerealus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 20, 11:28)
12-15lt, kartais dar nusideru, baigiantis sezonui kokią už 8 parsitempiu ar dar pigiau. Aplamai Panevėžio gėlių turgus garsėja visoje Lietuvoje, kartais pereinu kaip muziejų, tik reikia saugot piniginę{ne nuo vagių, o nuo savęs pačios} biggrin.gif
Dar du kartus per metus ten būna paukščių turgus, vienas diedukas atveža toookių fazanų wub.gif galvoju, kaip jie prie mano rožių tiktų g.gif

Na tai visai nebrangu, o jei gauti po 8 lt, tai galima ir bulvių nesodinti lotuliukas.gif
Kadangi, kiek suprantu, iš to pačio kaimo esame, kokias latviškų rožių veisles rekomenduotum. svarbu, kad nesirgtų smile.gif, kokios tau patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 vasario 2013 - 13:08
QUOTE(Para @ 2013 02 20, 14:06)
Na tai visai nebrangu, o jei gauti po 8 lt, tai  galima ir bulvių nesodinti  lotuliukas.gif
Kadangi, kiek suprantu, iš to pačio kaimo esame, kokias latviškų rožių veisles rekomenduotum. svarbu, kad nesirgtų  smile.gif, kokios tau patiko

Buna ir dar pigiau biggrin.gif vasaros pradzioj pirkau Kalvariju turguj Leonardo da Vinci. viena dideli uz 10 litu, kita, pirmameti- uz 5lt. (sitas tai jau mizernas buvo). bet iki rudens taip subujojo- i gera kruma isvirto ir ne vienas ziedas zydejo. Noreciau ir kitamet pataikyt i toki ispardavima biggrin.gif
Atsakyti