QUOTE(ilonux @ 2013 02 07, 10:57)
Sveiki
Ar kas nors auginate rožę (rosa rugosa hibridą) F.J. Grootendorst? Esu nusižiūrėjusi, norėčiau pasisodinti prie vartų, kad būtų dideli, vasarą nuolat žydintys krūmai.
Ar kas nors auginate rožę (rosa rugosa hibridą) F.J. Grootendorst? Esu nusižiūrėjusi, norėčiau pasisodinti prie vartų, kad būtų dideli, vasarą nuolat žydintys krūmai.
Man tai užkliuvo kad prie vartų, jei labai arti- nesodinčiau-nes labai jau badosi..O šiaip dažnai ją matydavau, kai lankydavaus VU botanikos sode-nuolat žydi, tik vienais metais buvo pašalus ir nenugenėta laiku. O ir Trakų medelyne- labai ji man patiko, tad pernai pasisodinau. Krūmas dar jaunas daug pasakyt negaliu. Uoj kaip badosi..tik ilgai negalėjau apsispręsti rausvos ar vyšninės noriu..abi tokios gražios.. gerai kad prekyboje tik viena buvo tai ir prigriebiau F.J. Grootendorst supreme..Ligoms atspari pagal aprašą, žiedai reti- kaip gvazdikėliai-kekėmis..1mx1m.
O čia gražūs rožynai
O sniegu ir aš džiaugiuosi, kad ne žliūgė, ne speigas- o normali žiema, lengvas sniegas-augalams šilta ir gera. Reiks dar į šiltnamį sniegelio prikasti.
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2013 02 19, 16:16)
Auga jos gerai ir žydi nuostabiai tik problema su žiemojimu Aš savo iškasu žiemai ir nešu į rūsį
Vasarą prisiminus... Mano stiebinė rožytė
Vasarą prisiminus... Mano stiebinė rožytė
Linetax- gražuolė rožė.