Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(zuikis5 @ 2013 02 13, 10:14)
O kas joms gali nutikti? Ateis pavasaris - ir sniegas nutirps  bigsmile.gif  Aš specialiai ant jų sniegą suverčiu...  blush2.gif

nesupus jos ten?
Atsakyti
Sveikos, rožininkės. Prisijungsiu ir aš prie jūsų, nes susirgau rožlige. Kol kas turiu nedaug, apie 70, bet norų šąrašas jau siekia kelis šimtus doh.gif
Čia jūs tiek pergyvenat dėl dengimo, kad susigėdau. Šiemet liko visai nedengtos, primetu sniego ir viskas, tiesa, auginau floribundines, angliškos pirma žiema, bet manau iki -20C rožėms ne bėda.
Atsakyti
oh tikiuos tikrai kad nebeda, nes ir as tik sniegu dengiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 19, 08:57)
Sveikos, rožininkės. Prisijungsiu ir aš prie jūsų, nes susirgau rožlige. Kol kas turiu nedaug, apie 70, bet norų šąrašas jau siekia kelis šimtus doh.gif
Čia jūs tiek pergyvenat dėl dengimo, kad susigėdau. Šiemet liko visai nedengtos, primetu sniego ir viskas, tiesa, auginau floribundines, angliškos pirma žiema, bet manau iki -20C rožėms ne bėda.

Didokas rožynas bigsmile.gif Aš taip pat nedengiu, tik durpių nedaug užpyliau ir nepergyvenu, labai tikiuosi, kad sėkmingai išgyvens ax.gif
Atsakyti
[quote=Iš Kaimo,2013 02 19, 10:57]
Čia jau neliga rožių epidemija Jus užpuolė thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 vasario 2013 - 10:04
Jungiuosi ir as prie jusu smile.gif Pasodinau pernai pirmas savo rozes, ir jos labai graziai augo, zydejo iki pirmo sniego, tai labai patiko ir dabar noriu DARRRRR biggrin.gif
Savo roziu krumelius rudeni as apkarpiau ir apdengiau egliu sakom. Bet ar reikia karpyti krumus? Gal reikia palikti kokie buvo? Nezinau tiksliai kokia cia pas mane roziu veisle, bet pirkau jas Maximoj, pakuotej buvo tik saknis ir pora stiebeliu.
Planuoju pasisodinti skiepita roze, kuri auga ant stiebo, kaip medelis. Ar sunkiai jos auga?
Atsakyti
as tai pirma paziuresiu kaip atrodys mano rozes po ziemos( pirmos) tada jau spresiu- noreti man ju dar ar nebenoreti biggrin.gif
ziema galutinai uzpypino ph34r.gif
Atsakyti
O kaip man patinka žiema ir kad sninga, ne-rea-liai bigsmile.gif Visi bamba, kad sniego ir vėl privarė, bet kai žinau, kad visa augmenija po sniego patalais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 19, 17:00)
O kaip man patinka žiema ir kad sninga, ne-rea-liai  bigsmile.gif Visi bamba, kad sniego ir vėl privarė, bet kai žinau, kad visa augmenija po sniego patalais  wub.gif

drinks_cheers.gif man taip pat patinka. Man kiekvienas metų laikas gražus. Kiekvieną kartą rudenį laukiu žiemos, žiemą laukiu pavasario, o o pavasarį laukiu vasaros. kai atsibosta vasaros karščiai laukiu rudens spalvų. Ir taip metai iš metų vis laukiu... Prisisvaigau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 19, 15:07)
Prisisvaigau ax.gif  ax.gif  ax.gif

labai viskas normaliai wink.gif Lygiai taip pat džiaugiuosi kiekvienu metų laiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 19, 17:09)
labai viskas normaliai wink.gif Lygiai taip pat džiaugiuosi kiekvienu metų laiku  drinks_cheers.gif

Džiaugiuosi, kad ne viena tokia esu. Jeigu kuriam nekuriam lietuviui pasakai, kad tau patinka žiema, tai pasižiūri kaip į nenormalią fool.gif , bet aš ir nesiginu. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 02 19, 14:29)
Planuoju pasisodinti skiepita roze, kuri auga ant stiebo, kaip medelis. Ar sunkiai jos auga?

Auga jos gerai ir žydi nuostabiai wub.gif tik problema su žiemojimu ax.gif Aš savo iškasu žiemai ir nešu į rūsį ax.gif
Vasarą prisiminus... Mano stiebinė rožytė ax.gif
user posted image

O kas liečia metų laikus, tai man nepatinka ruduo schmoll.gif Tačiau niekada neburnoju, kai šalta, ar sninga, ar lyja, ar karšta... Jei šiandien sninga, vadinasi taip turi būti, gamta žino ką daro mirksiukas.gif
Atsakyti