Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

QUOTE(vobla @ 2012 12 09, 14:09)

pas mane viso labo 20 roziu ir tiek gavos krusnios. pamasciau kaip ten Sibirka savasias plantacijas dengia g.gif  unsure.gif

O, tai labai daug - 20 rožių. Aš turiu tik 8 ir tai vargstu smile.gif Pas mus pajūryje irgi vėjai žiemos sezonu kiaurai košia. Nors pirmus metus, kai auginau rožes, durpėmis net nebuvau apipylusi - tik eglišakes užmetusi ir išgyveno, nors pavasarį atrodė nekaip - pajuodavusiom šakom, bet atsprogo visos. Antrais metais pyliau durpes - rezultatas tas pats, vis vien buvo pajuodavusios smile.gif

Sibirka, kiek teko domėtis, tai tik durpėms apipila. Jų tikslas - atsparias rožių veisles atrast, kad augtų LT.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 12 10, 09:57)
O, tai labai daug - 20 rožių. Aš turiu tik 8  ir tai vargstu smile.gif Pas mus pajūryje irgi vėjai žiemos sezonu kiaurai košia. Nors pirmus metus, kai auginau rožes, durpėmis net nebuvau apipylusi - tik eglišakes užmetusi ir išgyveno, nors pavasarį atrodė nekaip - pajuodavusiom šakom, bet atsprogo visos. Antrais metais pyliau durpes - rezultatas tas pats, vis vien buvo pajuodavusios smile.gif

Sibirka, kiek teko domėtis, tai tik durpėms apipila. Jų tikslas - atsparias rožių veisles atrast, kad augtų LT.

vaje vaje- neaisku kaip cia mums seksis perziemavot unsure.gif . ypac bus sunku pavasari situacija suvaldyt, nes pietine puse- saule labai plieskia ir prikaitina. o salnos pas mane velyvos, plius vejai atsiaurus.
visgi tas ledinis dregnas vejas turbut baisiau nei grynas saltukas kur uzuovejoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 12 10, 10:59)
vaje vaje- neaisku kaip cia mums seksis perziemavot unsure.gif . ypac bus sunku pavasari situacija suvaldyt, nes pietine puse- saule labai plieskia ir prikaitina. o salnos pas mane velyvos, plius vejai atsiaurus.
visgi tas ledinis dregnas vejas turbut baisiau nei grynas saltukas kur uzuovejoj g.gif

O jūsų rožės tik pirmametės? Mano jau tris vasaras žydėjo ir viena naujokė iš Sibirkos (didelė krūminė Loius Odier). Tai dėl senbuvių nepergyvenu, nes jau dvi žiemas ištvėrė, gal ir šią pragyvens. O vat dėl naujokės išgyvenu, kad nespėjau apdengt unsure.gif
Vėjas, kiek teko skaityt, padidina minusinę temperatūrą, t.y. augalai jaučiasi šalčiau. Vėjai Klaipėdos kraštui būdingi, bet visur rašoma, kad mūsų klimatas palankesnis augalams g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2012 12 10, 16:15)
O jūsų rožės tik pirmametės?

visos alei vienos sodintos siemet. iki vasaros vidurio. ir kontingentas toks maisytas- ir maximiniu, ir turginiu, ir sibirkos. ziuresiu kaip cia joms seksis. dar pora vienetu iki galo neuzdengtos doh.gif
Atsakyti
Nespejau uzdengti savo roziu, parveze vyras siaudu nes nieko daugiau nejo gauti, kaip tik baisiausiai snigo ir uzsnigo, is karto neturejau laiko. Bet gal nenusals nes apmestos sniegu ir viena salia namo ir tvoros, o kita prie tvoros, uzpiltos sniegu abi. Gal kas is patirties galit pasakyti ar nenusals?
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 12 18, 20:08)
Nespejau uzdengti savo roziu, parveze vyras siaudu nes nieko daugiau nejo gauti, kaip tik baisiausiai snigo ir uzsnigo, is karto neturejau laiko. Bet gal nenusals nes apmestos sniegu ir viena salia namo ir tvoros, o kita prie tvoros, uzpiltos sniegu abi. Gal kas is patirties galit pasakyti ar nenusals?

anksciau isvis nedengdavau ir nenusaldavo, net patys silpniausi krumai (siais metais pirma karta dengiau)...

Jusu rozes po sniegu tikrai nenusals (o tai, kad auga salia tvoros isvis super)..bedu gali buti tik tuo atveju, jei nebus sniego, o lauke bus labai zema temperatura- tada jau kaip pasiseks verysad.gif

Jusu atveju, ant roziu uzmesciau daugiau sniego ir ziureciau, kad jo nepritruktu visa ziema drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 18 gruodžio 2012 - 20:51
QUOTE(Stephanie @ 2012 12 18, 21:48)
anksciau  isvis nedengdavau ir nenusaldavo, net patys silpniausi krumai (siais metais pirma karta dengiau)...

Jusu rozes po sniegu tikrai nenusals (o tai, kad auga salia tvoros isvis super)..bedu gali buti tik tuo atveju, jei nebus sniego, o lauke bus labai zema temperatura- tada jau kaip pasiseks verysad.gif

Jusu atveju, ant roziu uzmesciau daugiau sniego ir ziureciau, kad jo nepritruktu visa ziema  drinks_cheers.gif

O jei nuleistu sniega (juk taip ir buna ziemos metu), tada juk irgi galima durpiu uzpilti, ar jau nebe? Klausiu del idomumo, jei man kartais taip nutiktu, kad nespeciau uzsidengti, jau ir siemet vyras denge, nes pati ligonineje gulejau...
Atsakyti
as tai uzmesciau pusu saku (nei nusals; nei issus ankstyva pavasari; nei supus, jei butu labai dregna- bet as sprendziu pagal save, nes neturiu galimybes vazineti i sodyba ir tikrinti, kaip laikosi geles, todel man pusu sakos ir sniegas geriausias sprendimas)
Atsakyti
QUOTE(Stephanie @ 2012 12 18, 20:48)
anksciau  isvis nedengdavau ir nenusaldavo, net patys silpniausi krumai (siais metais pirma karta dengiau)...

Jusu atveju, ant roziu uzmesciau daugiau sniego ir ziureciau, kad jo nepritruktu visa ziema  drinks_cheers.gif

Aciu, paguodet. Ten jei snigs visada bus sniego nes kasasi takai ir niekur kitur neina mesti sniega kaip tik ant roziu, o jei sniegas nutirps tai sakiau darysiu is siaudu kuliukus ir apdesiu laisvokai rozes kad nesustu
Atsakyti
Pačių gražiausių žiedų Naujaisiais metais!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 12 29, 23:54)
Pačių gražiausių žiedų Naujaisiais metais!!!!!!!

user posted image

na rozyte tai thumbup.gif
Atsakyti
patarkit, ka daryti.
siebines savo jau kai buvo kokie - iskasiau isodinau i vazonus ir inesiau i rusi, i pacia salciausia patalpa, bet matyt joms per silta ir yra langelis. tai jos kvaileles jau isleido cm uglius, skleizia lapelius, tokius geltonus..
kazi kas bus su jomis pavasari. ka man daryt joms, kad jos nebus pailsejusios..
Atsakyti