Sakykite, ar dar nevelu nupurksti rozes ir zeme aplink jas vario sulfatu?
QUOTE(janudi @ 2012 11 14, 14:55)
Sakykite, ar dar nevelu nupurksti rozes ir zeme aplink jas vario sulfatu?
Dar nevėlu.
gal ir kvailas, klausimas, bet ar rožės "po kojomis" pakenčia kitas gėles, t.y. ar nepyktų, jei aplink jas augtų neaukštas "kilimėlis", kad ir kaukazinis vaistutis
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 23, 22:24)
gal ir kvailas, klausimas, bet ar rožės "po kojomis" pakenčia kitas gėles, t.y. ar nepyktų, jei aplink jas augtų neaukštas "kilimėlis", kad ir kaukazinis vaistutis
Dar ir kaip pakencia, pas mane butent toks auga po geltona roze. Is mazo augalelio per pora metu prasiplete gera pusmetri, jei ne daugiau. Ir man butent graziausia kiliminiai augalai po rozemis, nes nenoriu didelio margumyno (ir raveti nereikia),uztenka roziu ziedu spalvu
kiek pries sodinant rozes domejaus, tai kaip tik geriau misrus rozynas. kai tarp roziu ir po jomis kazkas auga. gaunasi kai ir prevencija ligoms. geriausia ko gero butu parinkti augalus, kuriu nepuola miltlige ir panasios i roziu ligos.
man tik siemet kilo abejoniu del klasikinio roziu+rasakilos derinio. jos nebuvo pas mane kartu susodintos, rasakilos augo gal uz kokiu 10 metru nuo roziu, ale miltilge sirgo tiek vienos tiek kitos. o planavau jas kitamet pas rozes atkelti
man tik siemet kilo abejoniu del klasikinio roziu+rasakilos derinio. jos nebuvo pas mane kartu susodintos, rasakilos augo gal uz kokiu 10 metru nuo roziu, ale miltilge sirgo tiek vienos tiek kitos. o planavau jas kitamet pas rozes atkelti
Jediara kaip miela ir grazu...
Sodyboje jau parasiau rozes ziemai (nors dar ankstoka, bet veliau galiu netureti galimybes), bet neisisivaizduoju, ka daryti su stiebine roze augancia balkone. Visi lapeliai zali, nei vieno geltono, o dar ir pumpuras yra Kaip galvoje, kiek laiko ja dar laikyti balkone (ziemos rusyje)?
Sodyboje jau parasiau rozes ziemai (nors dar ankstoka, bet veliau galiu netureti galimybes), bet neisisivaizduoju, ka daryti su stiebine roze augancia balkone. Visi lapeliai zali, nei vieno geltono, o dar ir pumpuras yra Kaip galvoje, kiek laiko ja dar laikyti balkone (ziemos rusyje)?
QUOTE(Stephanie @ 2012 11 25, 19:02)
Jediara kaip miela ir grazu...
Mano rožytės dar neparuoštos žiemojimui... Dar ir žiedelis vienas kitas žydi. Nežinau, sako, kad taip vėlai nereikėtų leisti žydėti, nes alina augalą prieš žiemą, bet yra kaip yra Stiebinė taipogi lauke ir laikysiu tol kol prasidės didesni šalčiai.
Stiebinę į rūsį nešiu tik tada, kai bus -5 .