Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 10

Sakykite, ar dar nevelu nupurksti rozes ir zeme aplink jas vario sulfatu?
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 11 14, 14:55)
Sakykite, ar dar nevelu nupurksti rozes ir zeme aplink jas vario sulfatu?

Dar nevėlu.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 11 14, 16:21)
Dar nevėlu.

Aciu, rytoj jei nelis, purksiu 4u.gif
Atsakyti
Pas mane dar rozeles zydi, bet jau i pabaiga , atkeliauju i sia temute kaip naujoke vis skaitau seku, bet niekad nerasau ikeliu keleta nuotraukyciu ir tuo paciu prisiregistruoju pas Jus 4u.gif

Vaizo kokybe nelabai gera su muiline geresnio vaizdo neisgaunu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
grozis wub.gif
Atsakyti
gal ir kvailas, klausimas, bet ar rožės "po kojomis" pakenčia kitas gėles, t.y. ar nepyktų, jei aplink jas augtų neaukštas "kilimėlis", kad ir kaukazinis vaistutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 23, 22:24)
gal ir kvailas, klausimas, bet ar rožės "po kojomis" pakenčia kitas gėles, t.y. ar nepyktų, jei aplink jas augtų neaukštas "kilimėlis", kad ir kaukazinis vaistutis g.gif

Dar ir kaip pakencia, pas mane butent toks auga po geltona roze. Is mazo augalelio per pora metu prasiplete gera pusmetri, jei ne daugiau. Ir man butent graziausia kiliminiai augalai po rozemis, nes nenoriu didelio margumyno (ir raveti nereikia),uztenka roziu ziedu spalvu smile.gif
Atsakyti
kiek pries sodinant rozes domejaus, tai kaip tik geriau misrus rozynas. kai tarp roziu ir po jomis kazkas auga. gaunasi kai ir prevencija ligoms. geriausia ko gero butu parinkti augalus, kuriu nepuola miltlige ir panasios i roziu ligos.
man tik siemet kilo abejoniu del klasikinio roziu+rasakilos derinio. jos nebuvo pas mane kartu susodintos, rasakilos augo gal uz kokiu 10 metru nuo roziu, ale miltilge sirgo tiek vienos tiek kitos. o planavau jas kitamet pas rozes atkelti g.gif
Atsakyti
Ir pas mane šiandien rožės dar žydi ax.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Jediara kaip miela ir grazu... 4u.gif

Sodyboje jau parasiau rozes ziemai (nors dar ankstoka, bet veliau galiu netureti galimybes), bet neisisivaizduoju, ka daryti su stiebine roze augancia balkone. Visi lapeliai zali, nei vieno geltono, o dar ir pumpuras yra g.gif Kaip galvoje, kiek laiko ja dar laikyti balkone (ziemos rusyje)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stephanie: 25 lapkričio 2012 - 19:03
QUOTE(Stephanie @ 2012 11 25, 19:02)
Jediara kaip miela ir grazu... 4u.gif
Sodyboje jau parasiau rozes ziemai (nors dar ankstoka, bet veliau galiu netureti galimybes), bet neisisivaizduoju, ka daryti su stiebine roze augancia balkone. Visi lapeliai zali, nei vieno geltono, o dar ir pumpuras yra g.gif  Kaip galvoje, kiek laiko ja dar laikyti balkone (ziemos rusyje)?

Mano rožytės dar neparuoštos žiemojimui... Dar ir žiedelis vienas kitas žydi. Nežinau, sako, kad taip vėlai nereikėtų leisti žydėti, nes alina augalą prieš žiemą, bet yra kaip yra smile.gif Stiebinė taipogi lauke ir laikysiu tol kol prasidės didesni šalčiai.
Atsakyti
Stiebinę į rūsį nešiu tik tada, kai bus -5 rolleyes.gif .
Atsakyti