http://www.jcrew.com...~~~~~/77641.jsp
gal kas turite sita rankinuka.. didelis jis?
gal galite pakomentuoti
QUOTE(troliuke @ 2012 08 11, 12:32)
gal galite pakomentuoti
gal galite pakomentuoti
Čia truputį rašo apie jį
QUOTE(Chloja @ 2012 08 11, 12:32)
Pgituke, antrinu kompanijai, kad jau figura istobulinote iki begalybes
Nors is anksciau labai grazios visos Jusu nuotraukos budavo
O as pasakyciau, kad man grazu tokie laisvesni marskinukai. Pabrezia laiba, grakscia Jusu koju linija. As nesiaurinciau, pati, butent marskinukus tokius laisvus (tik, zinoma,butinai sukištus i kelnes) nesioju prie siauruciu dzinsiuku.
Nors is anksciau labai grazios visos Jusu nuotraukos budavo
O as pasakyciau, kad man grazu tokie laisvesni marskinukai. Pabrezia laiba, grakscia Jusu koju linija. As nesiaurinciau, pati, butent marskinukus tokius laisvus (tik, zinoma,butinai sukištus i kelnes) nesioju prie siauruciu dzinsiuku.
aciu, bet iki tobulybes man dar laabai toli gal nelabai tvarkingai sukisti, nors kai tokie laisvi tai sunku graziai juos ir sukisti is tikro
atradau buda apsivilkus derinuka pasifotkinti,nes ant nuotrauku kazkaip ir trukumai geriau matosi tuo paciu ir i temute ikeliau
jei kam aktualu cia yra dar factory raudona lakine delninuke, kuri beje man labai miela ir kartais dar ja imeta ir cafe in wool kelnytes,
http://public.fotki....crew/page2.html
QUOTE(troliuke @ 2012 08 11, 12:32)
gal galite pakomentuoti
gal galite pakomentuoti
Va kaip atrodo realybej
QUOTE(pgituke @ 2012 08 11, 12:51)
jei kam aktualu cia yra dar factory raudona lakine delninuke, kuri beje man labai miela ir kartais dar ja imeta ir cafe in wool kelnytes,
Labai grazus derinukas su ta delnine
O apie figura merginos tikra teisybe raso, as ir prisidedu prie komplimentu
Pgituke, labai graziai atrodote Man regis marskinukai didoki irgi, as asmeniskai kiek siaurinciau, bet prie slim diznsiuku tai kaip ir nelabai krenta i akis, ypac prie tokiu gazeles koju
Gal kas esat susidūrę: ar leidžia JCrew pirkti su lietuviška kreditine ir siųsti į US adresą?
QUOTE(Aiva. @ 2012 08 11, 18:00)
Gal kas esat susidūrę: ar leidžia JCrew pirkti su lietuviška kreditine ir siųsti į US adresą?
leidžia
QUOTE(linamog @ 2012 08 10, 15:44)
Bandžiau, bet nepavyko , viena pasibedravau su savim Manau bent kiek sąžinės turintis žmogus tikrai būtų sureagavęs į mano parašytas žinutes. Bet šita moteris pasorodo jos visai neturi, visiška tyla iš jos pusės (prisisjungus buvo net kelis kart vakar), bet žinau, lazda turi du galus, tai faktas Taigi mergaitės atsargiai su nare kornellita, mačiau yra seniau pardavinėjus Jcrew temoje.
Dar vierna nauja istorija papildys juodąjį sąrašą
Dabar į temą , kas turit šitą SILK PINTUCK BLOUSE, turiu vilties ją pagaut , gal kas papasakotų ar 4 dydžio užtektų ~90 krūtinei ir platiem pečiams?
Ir kas turit 2 dydžio, 3 arba 4 chino short, gal galėtumėt pamatuot kiek pločio per leskutę apačioj
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 09:59)
[size=1]Bandžiau, bet nepavyko , viena pasibedravau su savim Manau bent kiek sąžinės turintis žmogus tikrai būtų sureagavęs į mano parašytas žinutes. Bet šita moteris pasorodo jos visai neturi, visiška tyla iš jos pusės (prisisjungus buvo net kelis kart vakar), bet žinau, lazda turi du galus, tai faktas Taigi mergaitės atsargiai su nare kornellita, mačiau yra seniau pardavinėjus Jcrew temoje.
Offtopic, bet o policija šiuo atveju bejėgė? Ypač turint narės adresą.
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 12, 10:05)
Offtopic, bet o policija šiuo atveju bejėgė? Ypač turint narės adresą.
ai, jau aš tiek nesižeminsiu, tegu ji turisi tuos pinigus, jeigu jai nuo to smagiau Išsiskalbsui, nes dar man toks vaizdas, kad neskalbta idėjus pabandysiu pūkus nusirinkt, gal pavyks atstatyt į padorią padėtį, jei ne sunešiosiu po namus Aš nesuprantu kaip galima terštis savo vardą dėl kelių litų , bet gal žmogus neturi ką valgyt, vistik du vaikai, laikai sunkūs, duok dieve tie pinigai jiems ant maisto. Gal reikėtų paklaust, gal tikrai žmogui sunku, įdėčiau aš jai maisto, ir tą megztuką pagražinčiau, gal iš bado žmogus savo daiktus pardavinėja dėl to ir bijo atsakyt į žinutes Baigiam offtopic , ne tam tema skirta
QUOTE(jurgina@ @ 2012 08 12, 08:59)
Dabar į temą , kas turit šitą SILK PINTUCK BLOUSE, turiu vilties ją pagaut , gal kas papasakotų ar 4 dydžio užtektų ~90 krūtinei ir platiem pečiams?
Bijau, kad nerealu pagauti sia grazuole, 4 dydzio. As pati ja stebiu dar nuo new arrivals laiko ir be sansu. Aisku, as gaudziau melyna ir rozine spalvas. Nors, aisku, visko buna. Gal ir pavyks O del dydzio ji lyg ir atitinka dydi, kaip ir didesne dalis jcrew silkinukiu. Draugei pagavau 10 dydi, koki ji ir nesioja, tai tip top. Naturoje ji laaaabai grazi