QUOTE(sirdeleAkk @ 2015 05 12, 17:03)
Merginos, labai reikia jusu patarimu. Nuo ketvirtadienio ziauriai skauda galva, sekmadienio, pirmadienio naktys nemiegotos, dienos irgi;/. Pirmadienį suzinojau, kad laukiuos. Pas ginekologe planuoju eiti apie 7 savaitę, Dėl galvos skausmo šiandien buvau pas seimos gydytoja, bet kai uzsiminiau,kad keturios savaites, sake mazas nestumas ir kad negaliu jokio vaisto (net paracetamolio) gerti. Gal kuriai is jusu gydytoja esant mazam nestumui leido koki paracetamoli ar kt hemeopatinius vaistukus vartoti? Nes sianakt nusimato vel bemiege naktis..
Saltis ranksluostis kiek palengvina... bet skausmai ziaurus, pries nestuma tokio stiprumo galvos skausmu nebuvo ka jau kalbant kad siandien sesta diena.
Sveikute. Na zinok atsimenu ir as siuos laikus, kai nestumo pradzioje isiskausdavo galva ir daryk ka nori, niekas nepadeda
ir man taip kokius 4-5 kartus buvo per pora menesiu laiko mazdaug. Tai zinau kad man negalejo nieko gerti, bet kai kelis kartus taip isiskaudo kad net "begau i tualeta", nes pykino nuo didelio skausmo tada nebetveriau. Zinau ka reiskia didziulis galvs skausmas tad nebekankindavau saves...Kai isiskausdavo galva gerdavau daug vandens, ar kavos puodeli gurksnodavau (mano itin zemas spaudimas manydavau kad del to isiskausdavo). Stengdavausi ramiai pabuti ir paguleti, bet nei karto nera praejes galvos skausmas, tad po keliu valandu kankinimosi visgi isgerdavau ibuprofeno puse tabletes (nors kiek zinau rekomenduoja nebent tik paracetamoli). Nuo sio nestipraus vaisto man itin greit pageredavo (mazdaug po 5 min budavau kaip "nauja"). Bet po to stengdavausi dar vistiek pabuti ramiau, kad vel nebeisiskaudetu galvos skausmas. O siuo metu jei jauciu kad norisi mausti galva iseinu tiesiog pasivaikstineti. Pasirodo ir esant stresui ir jei lbai apkrauta yra galva, ji gali isiskausti. Tad geriau maziau streso, o daugiau dziaugsmo - visgi laukiate pacio graziausio stebuklo. Dazniau pabukite gryname ore, arba nuolat vedinkite namucius. Manau tikrai pades
Sekmes atsikratant galvos skausmo