Įkraunama...
Įkraunama...

Galimi/negalimi vaistai/papildai nėštumo metu

Na folio rugsti gerti yra gerai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif
o ar ka nors vartojate nuo beprotisko sirdies ritmo? suprantu, kad gretas sirdies ritmas yra vienas is pozymiu, bet pas mane ta sirdis ir siaip labai jautri ir i viska reaguodavo pies pastojant, o dabar visai pasiuto, naktim negaliu miegoti, nuolatiniai permusimai, jau nekalbu apie pulsa kai net viskas kunas dreba. O dar tik 4 savaites mum. blink.gif anksciau gerdavau sirdies darba gerinancius lasus, gudobele. Bet db esu akligatvyje, gudobeles negalima 1 tremestra, sirdies lasai su alkoholiu doh.gif . pas gydytoja dar nebuvau, tai ieskau pagalbos cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shirshe123: 27 spalio 2013 - 09:45
Pabandyk vartoti magnį.
Atsakyti
QUOTE(shirshe123 @ 2013 10 27, 10:45)
Labas mamytes  4u.gif
o ar ka nors vartojate nuo beprotisko sirdies ritmo? suprantu, kad gretas sirdies ritmas yra vienas is pozymiu, bet pas mane ta sirdis ir siaip labai jautri ir i viska reaguodavo pies pastojant, o dabar visai pasiuto, naktim negaliu miegoti, nuolatiniai permusimai, jau nekalbu apie pulsa kai net viskas kunas dreba. O dar tik 4 savaites mum.  blink.gif anksciau gerdavau sirdies darba gerinancius lasus, gudobele. Bet db esu akligatvyje, gudobeles negalima 1 tremestra, sirdies lasai su alkoholiu  doh.gif . pas gydytoja dar nebuvau, tai ieskau pagalbos cia  smile.gif

Geriu ;asus su alkoholiu, konsultavausi su keleta daktaru visi kaip vienas pasake kad nuo tokios dozes vaikas nepripras ir nepakenks juk jis ne grynas..
Atsakyti
Gal ką galite rekomenduoti nuo streso? Magnis net ir didelėm dozėm nepadeda...Geriu kartais Neuromed lašus, nes su širdim blogai nuo streso, bet ten spiritas yra tai teks mažinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 05 gruodžio 2013 - 16:01
Sveikos, pora kart cia mane uzpuole slogos, kad "liaudishkom priemonem" niekaip, tai pirma kart 2 kertus lasinau : XYMELIN MENTHOL NASAL SPRAY 1MG/ML 10ML , antru kartu net 4 dienas, informaciniam lapelyje raso, kad nestumo metu vartoti galima, gal kas naudojot si preparata?

]
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2013 12 05, 17:00)
Gal ką galite rekomenduoti nuo streso? Magnis net ir didelėm dozėm nepadeda...Geriu kartais Neuromed lašus, nes su širdim blogai nuo streso, bet ten spiritas yra tai teks mažinti...

Stresui, nuovargiui, įtampai mažinti rekomenduotina vartoti B grupės vitaminus.

QUOTE(Ritusikas @ 2014 02 26, 09:54)
Sveikos, pora kart cia mane uzpuole slogos, kad "liaudishkom priemonem" niekaip, tai pirma kart 2 kertus lasinau : XYMELIN MENTHOL NASAL SPRAY 1MG/ML 10ML , antru kartu net 4 dienas, informaciniam lapelyje raso, kad nestumo metu vartoti galima, gal kas naudojot si preparata?

Atsiradusi sloga signalizuoja, jog į organizmą pateko kažkokia bakterija, bacila. Tokiu atveju aš vartoju "Betaguard". Tai natūralus maisto papildas iš vaisių ir daržovių, jų veikliųjų medžiagų koncentrato. Jame gausu beta karoteno, vitamino C,E,B6, cinko, seleno, jodo... Nėštumo metu visiškai saugus vartoti.
Mano nuomone, įvairūs purškalai į nosį, gerklę tik dar pablogina situaciją. Jie sausina gleivinę.
Atsakyti
QUOTE(zydroji_paukste @ 2014 02 26, 10:41)
Stresui, nuovargiui, įtampai mažinti rekomenduotina vartoti B grupės vitaminus.
Atsiradusi sloga signalizuoja, jog į organizmą pateko kažkokia bakterija, bacila. Tokiu atveju aš vartoju "Betaguard". Tai natūralus maisto papildas iš vaisių ir daržovių, jų veikliųjų medžiagų koncentrato. Jame gausu beta karoteno, vitamino C,E,B6, cinko, seleno, jodo... Nėštumo metu visiškai saugus vartoti.
Mano nuomone, įvairūs purškalai į nosį, gerklę tik dar pablogina situaciją. Jie sausina gleivinę.

super, aciu, zinosiu, bo taip kankinaus, iki sinusito nenorejau dasivaryt, tai teko pavartot.
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2014 02 26, 11:08)
super, aciu, zinosiu, bo taip kankinaus, iki sinusito nenorejau dasivaryt, tai teko pavartot.

Nėra už ką smile.gif Pas mane namie šis dalykėlis jau 6 metus gyvena. Nieko geresnio pirmąjai pagalbai nesu radusi smile.gif
Atsakyti
Ar yra gerianciu specialiai nestukems skirtus papildus ? As jau kuri laika galvoju gal reiktu kazka isbandyti. Nes vakarais nezmoniskas nuovargis kankina, nuo 18h nieko nesinori tik miegoti... Bandziau kava gerti, bet netonizuoja ji manes, zalia arbata taip pat... Kaip atsikratyti to nuovargio ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2014 03 01, 09:46)
Ar yra gerianciu specialiai nestukems skirtus papildus ? As jau kuri laika galvoju gal reiktu kazka isbandyti. Nes vakarais nezmoniskas nuovargis kankina, nuo 18h nieko nesinori tik miegoti... Bandziau kava gerti, bet netonizuoja ji manes, zalia arbata taip pat... Kaip atsikratyti to nuovargio ?  verysad.gif

Elevit geriau,o siaip gal nukrites hemoglobinas yra?? issitirkt nes gal gelezies truksta
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2014 03 01, 09:46)
Ar yra gerianciu specialiai nestukems skirtus papildus ? As jau kuri laika galvoju gal reiktu kazka isbandyti. Nes vakarais nezmoniskas nuovargis kankina, nuo 18h nieko nesinori tik miegoti... Bandziau kava gerti, bet netonizuoja ji manes, zalia arbata taip pat... Kaip atsikratyti to nuovargio ?  verysad.gif

Sveika,
Aš geriu, bet ant buteliuko nėra parašyta, kad tie vitaminai skirti tik nėščiosioms smile.gif smile.gif
Geriu štai šiuos: http://s3.amazonaws....t/576/label.pdf
Esu labai patenkinta ir džiaugiuosi jų kokybe. Platus vitaminų ir mineralų spektras: vitaminai A ir D, B vitaminų kompleksas, vitaminai C ir E. Taip pat yra geležies ir „Tre-en-en“ sveikų grūdų koncentratas, suteikiantis gerųjų lipidų ir sterolių. Žodžiu, platus spektras visokių gėrybių (puikiai subalansuotas) smile.gif
Atsakyti